Rugaminte

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Manolaki$$
EVO I

Mesaj de Manolaki$$ » Mie Iul 02, 2008 3:34 pm

:shock: VA ROG!!! din toata inimioara mea mica sa ma ajutati...Am achizitionat de curand un Mitsu Lancer varianta Instyle A04 si spre surprinderea mea(chiar daca ma steptam la o figura de genu acesta ) GPS-ul nu are harta pe Romania si alte tarii est europene .Credetii ca avem de unde face rost si noi de acest soft??? :cry: Pe mine unul m-ati ajuta extrem de mult dat fiind faptul k am mult de alergat aceasta superba masinuta :roll: Va multumesc anticipat si sper k nu sunt singurul in aceasta situatie :!:

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mie Iul 02, 2008 3:37 pm

S-a dezbatut acest subiect pe forum, trebuie doar sa cauti...Raspunsul este NU, nu exista harta Romaniei.

ALX_MCD
EVO I

Mesaj de ALX_MCD » Joi Iul 03, 2008 11:04 am

Salut. E foarte posibil ca CD-ul cu harta Romaniei sa fie disponibil pana la sfarsitul anului curent. In mod sigur veti fi tinuti la curent cu aceste date de catre departamentul nostru de marketing.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Joi Iul 03, 2008 6:21 pm

...............

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Iul 03, 2008 7:58 pm

lasa ma oamenii in pace, display-ul ala poate fi folositor si in alte scopuri decat navi.
poti de exemplu sa il conectezi la releul de semnalizare si sa se aprinda/stinga ori de cate ori semnalizezi.
asta e una dintre zecile de intrebuintari.

)

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Joi Iul 03, 2008 8:23 pm

Cristi,

Ca de obicei foarte spiritual... amesteci informatiile exacte cu glumite nevoinovate. :wink:
Adevarul este cel spus de Cristi, MMCS-ul este mai mult decat un sistem de navigatie, este si interfata de personalizare a functiilor de confort, si server muzical si terminal de telefon si multe altele.

Din pacate asa este, momentan nu este disponiobila harta Romaniei. Numai cei de la Navteq pot sti de ce... :cry:

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Iul 03, 2008 9:45 pm

)

OK!

Cred ca de vina nu e Navteq.
Navteq este furnizorul de harti pentru toate aplicatiile de navigatie de pe piata, indiferent de platforma, pda, pc, custom...
Navteq are hartile de RO si le-a livrat tuturor celor care le-au...platit.

Mai e nevoie si de soft care sa inglobeze acele harti, achizitie pozitii GPS de la sateliti, implementare algoritmi reprezentare pozitii pe harta, calculare rute, etc.
Probabil ca programatorii vin, raman fascinati de lancer si pleaca "Nu, nu ne bagam, masina asta nu poate avea bug-uri. Nu ne riscam sa scoatem soferul de pe drum" )

Cu siguranta softul este incarcat in sistemul masinii, situatie in care absenta hartilor este inexplicabila.
Sistemele de navigatie de pe piata au hartile RO.
Hartile RO nu mai sunt o noutate.
Adevarul e ca multe dintre aceste sisteme sunt de fapt ppc-uri sau pna-uri based on windows mobile, tomtom, igo, etc. si
nu sisteme custom ca cel de pe lancer. Sau si asta are la baza un core de WM ?

Bogdan, masina are receptorul GPS ?
Unde este ?
Adica hardware-ul este complet ?

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Vin Iul 04, 2008 2:04 pm

Citind ce ati scris aici, am ajuns la concluzia ca nu stiti nimic. Dealerul roman incearca sa va protejeze si sa se protejeze. Nu stiu daca ati citit dar saptamana asta o persoana a facut reclamatie la OPC pentru ca GPS-ul il plimba in jurul unui sat in loc sa-l duca la destinatie. Exact pentru evitarea acestor probleme, dealerul se gandeste la voi si nu vrea nici in ruptul capului sa va dea aceasta harta. Mergand mai departe, din surse sigure, se pare ca se ia si comision de la producatorii independenti de GPSuri de 400 ron de catre dealer daca acesta demonstreaza ca a vandut o masina cu GPS si clientul nervos a cumparat unul separat.

Biznis, frate, biznis.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Vin Iul 04, 2008 5:59 pm

De ce nu mutati topicul langa celalalt? Chiar nu avem moderatori? Macar il inchideati imediat si redirectionati userul neatent catre discutia cealalta

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Sâm Iul 05, 2008 3:33 pm

Sal Cristi,

Da sistemul este complet functional in alte arii, la noi in Romanica, deoarece este in afara acoperirii hartii nu vrea sa dea nici macar pozitia, cu toate ca receptioneaza satelitii, si inca foarte bine.

Inca nu m-am prins ce si cum cu sistemul de navi..

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”