Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- evocris2006
- EVO I
mie mi-a aparut azi dimineata un sunet ciudat cand sunt pe relanti la motor sau nu stiu sa zic unde e exact ideea e ca dupa ce apas ambreiajul nu se mai aude si in timp ce il apas pe la inceput se simte ca o racaitura mentionez ca e motor diesel si are doar 12000 de km iar de mers sportiv (vorba vine) nu am facut-o decat de cateva ori si ma gandesc nu cumva o fi de la accidentul cu c4? Dar cei de la service nu m-au anuntat ca ar fi o problema la motor ce ziceti sa ma duc acum cu masina la service sau sa duc masina la revizie mai devreme oricum aproape a trecut un an.
nashule, am avut o problema similara...am avut un accident, fata stanga si aceeasi buba, la relanti se auzea acel zgomot iar apasand ambreiajul era ok. dupa ce am reparat masina in urma accidentului, crezand initial ca e vreo tabla ceva ce bate p-acolo, am fost iar la service si mi-am vazut ambreiajul...propun sa te uiti in directia aia pt inceput
nu-mi aduc aminte cat am platit...sorry dar ar trebui sa-ti ajunga banii macar sa verifice zgomotul si sa-si dea cu parerea vis-a-vis de ce ar putea fi. din cauza ca nu am schimbat kitul la timp (dupa ce mi-a zis care e problema dar nu aveam bani), in drum spre munte mi-a picat defnitiv, nu se mai accelera etc..mai eram si in depasire...
ps - legat de acte ca sa verifice fara sa repare, nu cred ca ai nevoie de ceva special...presupun ca ai totusi buletinul si permisul..in caz de...
ps - legat de acte ca sa verifice fara sa repare, nu cred ca ai nevoie de ceva special...presupun ca ai totusi buletinul si permisul..in caz de...