Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Sâm Feb 20, 2010 1:11 pm

Iar a aparut becul de srs airbags. Naspa, trebuie sa merg la service

evocris2006
EVO I

Mesaj de evocris2006 » Sâm Feb 20, 2010 8:15 pm

baieti am o problema? la clima cand dau sa reglez temperatura ca sami bage caldura trebuie sa ma duc pana la ultima liniuta dupa afisazul de 27? si inca ceva daca dau sami dezabureasca parbrizul in modul automat sufla are rece. e ok asa?

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Feb 20, 2010 9:04 pm

Esti mai nou si trebuia sa faci si tu o lectura pe aici inainte.

Da asa face toate . La inceput trebuie sa dai la "27" ca sa bage aer cald .
Iar ca sa dezabureasca sa nu mai bage aer rece pe sus, nu trebuie sa fie la "27" , ci o liniuta mai jos .

evocris2006
EVO I

Mesaj de evocris2006 » Sâm Feb 20, 2010 9:21 pm

mersi bughy.

Nashu
EVO I

Mesaj de Nashu » Mar Feb 23, 2010 11:03 am

mie mi-a aparut azi dimineata un sunet ciudat cand sunt pe relanti la motor sau nu stiu sa zic unde e exact ideea e ca dupa ce apas ambreiajul nu se mai aude si in timp ce il apas pe la inceput se simte ca o racaitura mentionez ca e motor diesel si are doar 12000 de km iar de mers sportiv (vorba vine) nu am facut-o decat de cateva ori si ma gandesc nu cumva o fi de la accidentul cu c4? Dar cei de la service nu m-au anuntat ca ar fi o problema la motor ce ziceti sa ma duc acum cu masina la service sau sa duc masina la revizie mai devreme oricum aproape a trecut un an.

balishag
EVO I

Mesaj de balishag » Mar Feb 23, 2010 11:07 am

nashule, am avut o problema similara...am avut un accident, fata stanga si aceeasi buba, la relanti se auzea acel zgomot iar apasand ambreiajul era ok. dupa ce am reparat masina in urma accidentului, crezand initial ca e vreo tabla ceva ce bate p-acolo, am fost iar la service si mi-am vazut ambreiajul...propun sa te uiti in directia aia pt inceput

Nashu
EVO I

Mesaj de Nashu » Mar Feb 23, 2010 11:13 am

am sa ma uit dar pe unde e ca nu ma prea pricep la motoare deocamdata

balishag
EVO I

Mesaj de balishag » Mar Feb 23, 2010 11:52 am

da o fuga pana la service, pune un mecanic sa asculte zgomotul la relanti si dup-aia cu ambreiajul apasat. indiferent care o fi cauza, tot trebuie sa mergi la ei, nu poti lasa problema asta asa. deci, am avut aceeasi buba si astfel s-a rezolvat. bafta

Nashu
EVO I

Mesaj de Nashu » Mar Feb 23, 2010 11:56 am

si a trebuit sa te duci cu ceva acte sau sa platesti? Ca eu acum sunt la facultate si am mcar aproape da nu am decat talonul si aproape un milion la mine

balishag
EVO I

Mesaj de balishag » Mar Feb 23, 2010 12:39 pm

nu-mi aduc aminte cat am platit...sorry dar ar trebui sa-ti ajunga banii macar sa verifice zgomotul si sa-si dea cu parerea vis-a-vis de ce ar putea fi. din cauza ca nu am schimbat kitul la timp (dupa ce mi-a zis care e problema dar nu aveam bani), in drum spre munte mi-a picat defnitiv, nu se mai accelera etc..mai eram si in depasire...

ps - legat de acte ca sa verifice fara sa repare, nu cred ca ai nevoie de ceva special...presupun ca ai totusi buletinul si permisul..in caz de...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”