Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- goldeye3002
- EVO I
Legat de probleme.....la mine probleme se pare ca revin, horcaie/troncane/pocneste ceva pe dedesubt fata-stanga. La orice denivelare horcaie, la ceva gropite sau drum facut din beton cu oarecare gropite troncane. Daca plec de pe loc incet si virez dreapta( cand pleci dintr-o intersectie) pocneste ceva pe acolo. Lichidul de servo a scazut vizibil catre minim.... Nu vreau sa blamez din nou dar face groaznic, nu mai scap de probleme astea. E clar ca ceva nu e in regula pe partea stanga fata, ca o fi cremaliera ca o fi bieleta de directie sau cine stie ce, urmeaza sa vad la revizie in martie.
Toate cele bune, sa nu aveti troncaneli
Toate cele bune, sa nu aveti troncaneli
Eu am alta problema, de vreo 1 luna cred, nu mi s-a parut mare lucru (atata timp cat masina merge ok) asa ca nu m-am dus la nici un service pana acum dar totusi sunt curios ce o fi. Cand dau cu spatele si o bruschez (practic ridic mai repede ambreiajul) se aude un troncanit undeva pe partea stanga - fata pe la roata as zice. Zgomotul asta il mai aud si cand plec de pe loc dar rar, cel mai des il aud cand dau cu spatele. Ce o fi?