Casco Pentru Lancer
QUOTE (Flipper @ Oct 12 2010, 01:10 PM) ...
@LAncerlot sa inteleg ca acum nu mai ai casco?Nu mai am Casco din martie. Plateam 1000 euro/an si am beneficiat de despagubiri de ~150 euro/an. Daca nu si-ar fi batut joc prin taraganarea platii (infime), probabil suportam in continuare tepuirea. Acum dorm mai linistit stiind ca mi-am recastigat demnitatea
Daca asa ar proceda si altii, cu siguranta ar invata cum sa se poarte cu clientii...
Off topic:
@the1, eu am rezolvat loviturile de la grindina cu o firma din timisoara care are aparatura germana (ventuze vidate + tije). Masina arata ca iesita de pe banda de montaj, fara chituire/vopsire! Firma e LGP Zentrum ( http://www.lgpzentrum.ro/ ). Pretul era de ~50 RON / adancitura.
@LAncerlot sa inteleg ca acum nu mai ai casco?Nu mai am Casco din martie. Plateam 1000 euro/an si am beneficiat de despagubiri de ~150 euro/an. Daca nu si-ar fi batut joc prin taraganarea platii (infime), probabil suportam in continuare tepuirea. Acum dorm mai linistit stiind ca mi-am recastigat demnitatea
Daca asa ar proceda si altii, cu siguranta ar invata cum sa se poarte cu clientii...
Off topic:
@the1, eu am rezolvat loviturile de la grindina cu o firma din timisoara care are aparatura germana (ventuze vidate + tije). Masina arata ca iesita de pe banda de montaj, fara chituire/vopsire! Firma e LGP Zentrum ( http://www.lgpzentrum.ro/ ). Pretul era de ~50 RON / adancitura.
Astia de la generali sunt incredibili, mau suant azi si mi-au zis ca mai imi fac oreducere de icna 15% daca fac casco la ei deci mar costa casco 588 euro/an cu fransiza 100euro/evenimet. E o oferta super buna dar oare nu ascude ceva? Or fi in falimet sau eu stiu de ce sunt asa disperati sa fac casco la ei facandumi reduceri asa mari? Voi ati mai auzit ceva de generali in ultima vreme au probleme ceva?
Am mai auzit de la altii ca-s scumpi, da' chiar nu-mi dau seama ce fel de "oferta" am prins eu de e asa ieftin. Am mai mentionat si la mine pe jurnalul de bord, ca pe langa CASCO, am la ei si RCA cu 600 ron/an in conditiile in care sunt tanar, deci varsta nu m-ar fi ajutat pentru un pret mai mic. Flipper zicea ceva de 12 milioane parca, iar reactia mea a fost :