Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
In prima zi din an am facut o pana la roata din spate dreapta si am reparat roata dar acum imi tremura spatele la viteze de peste 80 la ora stiu ca s-ar putea sa nu o fi echilibrat-o corect cel ce a facut roata dar faza e ca taica-miu il stia de mult stimp pe omul ala si are incredere mare in el deci inafara de echilibrare proasta ce mai poate fi?
Azi am lasat masina in parcare 5 minute, cand m-am intors mi-a aparut martorul de eroare de la SRS airbag si evident infricosatorul SERVICE REQUIRED.
Cand am instalat subwooferul aftermarket l-am alimentat de la baterie iar toate cablurile trec prin pragul de langa sofer, pana in portbagaj. O fi vreo problema cu firele alea ce duc la scaune pt pretensionarea centurilor? A mai patit-o careva?
Cand am instalat subwooferul aftermarket l-am alimentat de la baterie iar toate cablurile trec prin pragul de langa sofer, pana in portbagaj. O fi vreo problema cu firele alea ce duc la scaune pt pretensionarea centurilor? A mai patit-o careva?
@Nashu: La fel ca tine am patit-o si eu acum 3 zile....la 80km/h ai impresia ca masina este la off road.
La mine sarisera plumbii de la roata. Du-te si verifica neaparat. Baietii de la vulcanizare mi-au spus ca pe frigul asta sansele sa pierzi plumbii de la roata sunt foarte mari, deoarce nu se lipesc bine.
La mine sarisera plumbii de la roata. Du-te si verifica neaparat. Baietii de la vulcanizare mi-au spus ca pe frigul asta sansele sa pierzi plumbii de la roata sunt foarte mari, deoarce nu se lipesc bine.