Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Joi Aug 13, 2009 2:07 pm

salut, eu am descoperit ca a inceput sa se toceasca vopseaua de pe plasticul pe care este fixat chederul in fata la capota. se vede ALB. merg sapt viitoare sa vedem ce si cum. acelasi lucru pe capota fata dar pe marginile capotei.
initial au zis ca de la spalat dar oare nu trebuia sa se vada si pe suprafetele mari?

o sa inc sa fac poze pt exemplificare!

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Joi Aug 13, 2009 11:54 pm

Nu o sa rezolvi mai nimic . Trebuie sa vorbesti mai sus ca sa fi ascultat .
Problema legata de vopseaua de proasta calitate nu vor sa o recunoasca oficial . Punct !
Te vor invita sa-ti rezolvi problema pe casco , de parca casco ar fi o casa de binefacere .
Pana nu se va face o reclamatie asa mai de amploare , la cine trebuie , fiecare in parte nu va rezolva nimic si va fi aburit de fiecare data .
Va fi cuvantul tau de client amarat ce esti , impotriva unor receptioneri , sefi de service si mecanici avizati , super calificati si instruiti in domeniu .
Unii chiar trec prin multe probe si poate fac si cursuri prin tari straine , ca sa ajunga sa-si dea cu parerea ca e de la spalat , in cazul tau... , si de la pietre in alte cazuri...

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Vin Aug 14, 2009 1:32 pm

QUOTE (goangaus @ Aug 13 2009, 01:56 PM) Se rezolva in service, au nishte chestii de cauciuc ce se lipesc pe interiorul torpedoului si nu mai lasa loc de joc intre usa si bord.

Poti face te rog o poza cu torpedoul deschis sa vad si eu unde e lipita banda.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Vin Aug 14, 2009 8:36 pm

Uite cum e la mine:
[attachment=5061:1.jpg][attachment=5062:2.jpg]
Fişiere ataşate
2.jpg
2.jpg (56.7 KiB) Vizualizat de 2812 ori
1.jpg
1.jpg (82.14 KiB) Vizualizat de 2840 ori

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Sâm Aug 15, 2009 10:27 am

Ok am inteles,credeam ca au lipit ceva banda pe undeva,din ce vad,doar au pus 2 distantiere de cauciuc sau ce o fi alea,habar n-am de unde sa fac rost de asa ceva,o sa le zic sa-mi puna si mie cind merg cu ea la revizia de 1 an.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Sâm Aug 15, 2009 11:45 am

Gasesti in magazinele de bricolaj ceva asemanator.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Sâm Aug 15, 2009 2:25 pm

Da cum le zice?ca sa stiu ce sa cer,ca zicea cineva ca e banda de Purfix,da asta nu pare sa fie banda.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Lun Aug 17, 2009 11:23 am

Sunt amortizoare de soc dintr-un plastic moale, folosite in general la mobila pentru usi si sertare. N-o sa gasesti la magazin decat la seturi de 100, parca.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Dum Aug 30, 2009 8:36 pm

Am cumparat si eu niste chestii din alea,le-am montat dar sincer n-au disparut zgomotele,eu am montat doar pe usa,trebuia oare sa mai pun altundeva?

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mie Oct 28, 2009 2:37 pm

QUOTE (goangaus @ Mar 30 2009, 07:46 PM) Stimati co-forumisti,

Va prezint in aceasta seara alt "moft" al meu: scartaitul bordului.
Zgomotul nu este prezent tot timpul, de vreo sapte luni incerc sa-l reproduc in service, nu am reusit. Bine, eu am incercat sa-l reproduc in mers, nu "manual" cum am procedat mai jos.
Problema este ca acest scartait ingrozitor se trezeste la viata cateodata, va dati seama cum face pe piatra cubica sau pe un drum mai prost.
Daca reusesc sa-l rezolv si pe asta, dupa climatizare si radio (care am promisiuni ca urmeaza sa fie rezolvate), ma declar multumit de masina

Enjoy:
http://www.youtube.com/watch?v=pHUNWymjWAc

Ai rezolvat problema cu scartaitul? ... De vreo doua ori mi s-a intamplat si mie sa se auda cam asa... daca misc un pic de masa de la dvd spre pasager nu mai face...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”