Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Adriancar
EVO I

Mesaj de Adriancar » Joi Iul 09, 2009 9:55 am

QUOTE (andrei @ Jul 9 2009, 09:32 AM) Topicul se refera la eventuale probleme aparute la Lancer, pentru comparatii exista rubrica dedicata.

Multumesc.

Imi cer mii de scuze pentru off topic !

Incercam doar sa sa determin un indecis sa aleaga , fara a fi influntat de neconformitatile aparute , pe care le consider subiective.
Sunt ale marci , de renume care au probleme mult mai dificile.
Din punctul meu de vedere , problemele aparute sunt inerente unei productii de masa , cu atat mai mult ca nu fac obiectul unui reccal.
Si eu am probleme cu un senzor , implicit cu mall fuction (MIL) , dar consider ca nu este cazul sa anunt acest lucru.

Va multumesc !

brooklyn
EVO I

Mesaj de brooklyn » Vin Iul 10, 2009 3:38 pm

mai, eu de cand nu am mai citit topicul asta nu am mai constatat nici macar o problema!!dar nici una! vopseaua..dezavantaj inainte , constat akum cu stupoare ca e mult mai ok decat credeam!confortul e la superlativ, mai ales pt o masina ce se vrea sport. (superior multor masini din aceeasi clasa/pret). toate sistemele merg struna! masina consuma cat vrei u sa consume...nu stiu ce sa mai zic. si eu la inceput am avut o groaza de obiectii..dar akum daca stau sa ma gandesc..nu am absolut nici o problema!
cred ca nu sunt off-topic pt ca am vb de problemele lancerului..si lancerul meu nu are nici o problema

andrei_B
EVO I

Mesaj de andrei_B » Lun Iul 20, 2009 9:15 pm

nici eu nu am avut nici o problema cu lancerul intr-un an si juma de zile!
este o masina extrem de fiabila.
singura faza care ma deranjeaza este faptul ca mi-a venit cu pneuri care nu se mai fabrica....... mare atentie la asta!!!

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mar Iul 21, 2009 8:42 am

poti sa iei aceleasi dimensiuni, dar brand diferit ... oricum pneurile sunt super bune !

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Iul 21, 2009 8:56 am

QUOTE (andrei_B @ Jul 20 2009, 09:15 PM) nici eu nu am avut nici o problema cu lancerul intr-un an si juma de zile!
singura faza care ma deranjeaza este faptul ca mi-a venit cu pneuri care nu se mai fabrica....... mare atentie la asta!!!

despre ce pneuri este vorba?

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mar Iul 21, 2009 5:24 pm

chiar asa care pneuri nu se mai fabrica?
eu am cumparat toamna trecuta un cauciuc 205/60/r16, cei drept l-am gasit doar la dealer modelul, dar l-am gasit.

QUOTE (andrei_B @ Jul 20 2009, 09:15 PM) nici eu nu am avut nici o problema cu lancerul intr-un an si juma de zile!

am citit pe celalat topic ce ai patit cu anvelopa, dar iti recomand sa cauti anvelopa la alti distribuitori de anvelope, pt ca ele inca se facbrica conform site-ului michelin : aici

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Iul 22, 2009 9:20 pm

rectific, aici, ce cauciucuri ofera michelin pentru mitsele noastre

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Joi Aug 13, 2009 1:50 pm

Apropo de problema zgomotului produs de torpedou,a gasit cineva o rezolvare ? eu am incercat sa invelesc cele 2 cleme sau cum le zice,care tin torpedoul inchis,in ceva banda de izolat,dar zgomotul tot apare,de asemenea am bagat burete in cele 2 gauri in care intra clemele,dar la fel zgomotul ramine.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Aug 13, 2009 1:56 pm

Se rezolva in service, au nishte chestii de cauciuc ce se lipesc pe interiorul torpedoului si nu mai lasa loc de joc intre usa si bord.

Nu mai cita intregul post anterior. E inutil si neregulamentar. Foloseste Add reply sau Fast reply pentru asta.

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Joi Aug 13, 2009 2:02 pm

QUOTE (goangaus @ Aug 13 2009, 01:56 PM) .... au nishte chestii de cauciuc ce se lipesc pe interiorul torpedoului...

Banda de purfix, se gaseste si in magazine..

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”