Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Mie Oct 08, 2008 12:26 pm

Lancerlot,

lucrez in domeniu media si stiu cum functioneaza businessul asta. La inceputul anului importatorul are o cota pe care o cere japonezului. Exista posibilitatea de a cere mai multe unitati dar nu la cate te gandesti tu deoarece au o productie X pe zi si mai ai si alte piete unde livreaza masina. So, producatorul zice asa 2000 la primarie, 200 la prefectura... deci trebuie sa am o productie de.....
Cat priveste spotul, acesta e f posibil sa fie o adaptare de afara deci trebuie sa facem reclamatie la agentia de afara

bafta.

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Mie Oct 08, 2008 12:39 pm

Lancerul 2008 se comercializeaza de cca un an. Cred ca s-a depasit faza de evaluare si testare a pietei. Faptul ca la noi in show-roomuri ai doar una sau doua masini (o singura masina de test), asteptarea la un model care nu e pe stoc depaseste o luna, etc. mie imi sugereaza ca piata e departe de a fi saturata. Productia putea sa fie adaptata de atata vreme la cererea inregistrata, asa ca ceva imi scapa. Sau e normal sa fie asa? In alte tari esti coplesit de oferta. la noi tot ca in ceausism, cu lista de asteptare...
E un fel cde cerc vicios:
- nu ne omoram cu reclama, deoarece nu avem destule masini sa onoram comenzile
- nu primiti mai multe masini, deoarece cererea nu e chiar atat de mare (mai asteapta clientii o luna fara sa se reorienteze...)
- cererea nu e asa mare pe cat ar putea fi, deoarece nu exista reclama convingatoare
In definitiv, reclama putea fi si mai proasta (vezi QFort...)! :-D

mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Mie Oct 08, 2008 1:18 pm

lo, hai ca o sa tina ceva discutia asta.
la noi importatorii sunt cam fricosi, sa nu cumva sa comande mai multe decat pot vinde. goana dupa bani ca sa zic asa.
ce crezi ca ar trebui sa contina reclama la lancer pt a putea fi convingatoare?

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Mie Oct 08, 2008 1:28 pm

QUOTE (mfdunhill)lo, hai ca o sa tina ceva discutia asta.
la noi importatorii sunt cam fricosi, sa nu cumva sa comande mai multe decat pot vinde. goana dupa bani ca sa zic asa.
ce crezi ca ar trebui sa contina reclama la lancer pt a putea fi convingatoare?

Cu siguranta ar trebui sa scoata in evidenta niste atuuri (chiar daca "imprumutate" de la EVO eventual), niste caracteristici aparte, o grila frontala agresiva, orice...doar aratand o masina care trece pe strada nu convingi pe nimeni cu reclama...

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Mie Oct 08, 2008 1:37 pm

Reclama ar trebui pur si simplu sa arate mai clar masina, eventual din unghiuri diferite. O forma rosie contopita cu o dara, totul destul de intunecat, nu releva prea multe. Si slava Domnului, ar avea ce sa arate!

mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Mie Oct 08, 2008 1:40 pm

10 secunde costa mai putin decat 30 sec.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Oct 08, 2008 1:54 pm

[quote="teo_paul"][quote=mfdunhill]trebuie sa fii nebun sa arunci banii pe fereastra pe reclame...[/quote]
Stii cati bivoli din astia au dat avansul la Logan fara ca macar sa vada reclama (ce sa mai vorbim de drive test)?

In alta ordine de idei, va plingeti ca nu-s masini de test la reprezentante. Ce sa mai zici cind la M Car (pe Expozitiei) gasesti 3 Lancer la test, 2 diesel si unul de 1,5?

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Mie Oct 08, 2008 2:16 pm

QUOTE In alta ordine de idei, va plingeti ca nu-s masini de test la reprezentante. Ce sa mai zici cind la M Car (pe Expozitiei) gasesti 3 Lancer la test, 2 diesel si unul de 1,5?Mda, capitala se respecta! Se pare totusi ca nici acolo nu aveti 1.8 la testare.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Mie Oct 08, 2008 3:37 pm

Ce sa mai vorbim de CVT care nici acum nu e la testdrive. Nimeni nu stia sa-mi explice cu ce se mananca. Doar ca are sportronic, clapete ca la F1

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Joi Oct 09, 2008 8:33 am

Dati-mi voie sa-mi retrag remarca cum ca Lancerul e promovat "FOARTE SLAB" !
Cix are dreptate! Am un prieten in Istanbul si am verificat. Lancerul nu exista pe strazi. O singura masina de 1.5 expusa si aia tinuta in vitrina.
Dupa discutia mfdunhill-Lancerlot , treaba e clara, japonezii stiu sa-si vanda marfa dar numai cand e cazul. In Turcia si nu numai cea mai ieftina metoda de a face reclama e pe net . Numai ca la turci netul e folosit foarte mult de clasa de mijloc care nu ca n-ar putea achizitiona o masina guzel dar au niste preturi la combustibil ca sunt fortati sa mearga cu masini ce consuma foarte putin.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”