Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
balishag
EVO I

Mesaj de balishag » Lun Iul 06, 2009 2:11 pm

pana la acel poll, va spun si eu ce probleme am avut la ea de cand am luat-o, acum 1 an. pt inceput am cumparat-o cu f putin freon, am fost la service, au completat dar degeaba. am fost iar si mi-au zis ca parametrii sunt setati gresit drept urmare am avut pierderi de 60% din aer cond (conform celor spuse de cei de la M Car). sistemul audio, sa nu mai vorbesc, am mai dezbatut subiectul, f nemultumit, am aflat pana la urma ca acele capace de pe acoperisu masinii, in care se prinde de ex un portbagaj, mi-au cazut si nu au fost furate cum am crezut initial (chiar vazusem pe cineva umbland acolo dar se pare ca era altceva, nu de alta dar ieri am gasit un capacel (din 2 ramase), iesit cam 3/4. in conditiile in care zic ca merg destul de atent cu masina si nici nu am lovit-o, bara dreapta fata mi s-a deplasat putin. in interiorul caroseriei la roata, un plastic imi tot iese iar eu il tot bag la loc dar degeaba. posturile de radio le prinde cand are el chef, zgomotul sa nu mai vb, la 120 km/h daca vb cu cineva, dupa o ora deja ragusesc (nici nu zbier de felul meu), cauciucurile nici mie nu prea imi plac, pe uscat mi se pare ca derapeaza prea usor, ca plec de pe loc sau pun frana brusc si cam astea imi amintesc acum. intr-adevar, am garantie si pe unele le-am rezolvat insa nu este vorba de asta. masina costa 26 de mii, intr-adevar nu e mecedes ca sa citez pe cineva dar nu mi se pare un pret de neglijat iar aceste "mici" neplaceri creaza o neplacere mai mare si cam stinge flacara pasiunii, suficient cat s-o pun de vanzare. Acum la fiecare depinde de pe ce masina a venit inainte, io am avut un clio asa ca nu am impresii dar din pacate m-a cam dezamagit masina asta.

sa nu se simta nimeni jignit, este pararea mea si nu vreau sa va c... in ea si sa ne certam. topicul face referire la probleme new lancer, v-am zis ofurile mele.

cu stima

decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Lun Iul 06, 2009 9:25 pm

Lancerlot, acesta este un topic pe care posteaza de regula cei care au probleme. Si hai sa fiu si eu ciudat: nici eu nu am avut probleme si sint multumit de masina. As fi foarte multumit daca nu ar fi atit de mare zgomotul in interior la viteza mare. Lasind la o parte aceasta problema, atunci cind calci pedala, masina este exceptionala...
Si ca sa completez, si de service sint multumit.

Dudu
EVO I

Mesaj de Dudu » Mar Iul 07, 2009 5:55 pm

lancerlot, nu esti singurul, am precizat ca nici eu nu am probleme cu ea..abia astept poll ul ala.. hai sa dam idei de categorii..pt ca daca punem greierashi.. nu se mai voteaza la nici o problema..

poate ar trebui sa se voteze doar problemele ce deranjeaza grav... sau..intr-adevar toate, si fiecare judeca apoi cum vrea.
propun urmtoarele nemultumiri/ probleme:

service
motor(relanti, etc etc)
transmisie
suspensii
amortizoare
frane
caroserie
cutie de viteze
greierasi
probleme electrice
climatizare
sistem audio
servodirectie

mai ziceti si voi

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Mie Iul 08, 2009 9:50 am

Ceea ce propuneti voi este un poll pe categorii de probleme tehnice. Ar fi foarte edificator, insa ar trebui stabilite inainte cat mai multe intrari in poll, atat din cele intalnite pana acum, cat si posibile probleme.
Eu ma gandeam la ceva mult mai simplu, in genul:
1. Nici o problema demna de mentionat
2. Probleme minore
...
5. Probleme foarte grave
cu exemple date pe fiecare categorie, ca repondentul sa aiba un ghid pentru a aprecia gravitatea unei probleme.
Primul ar fi un poll tehnic foarte riguros, al doilea mai degraba ar masura satisfactia proprietarilor.

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mie Iul 08, 2009 12:18 pm

Sau un poll cu categoriile mentionate de tin Lancerlot, dar cine voteaza, sa si descrie problema.

zzr
EVO I

Mesaj de zzr » Mie Iul 08, 2009 10:11 pm

Salutare!
Sunt nou venit pe forum,probabil viitor posesor de lancer.
Imi place masina,eram hotarat sa achizitionez noul lancer 1,5 invite(aveam ceva dubii in privinta cilindreei)si am cautat un forum mitsubishi sa vad ce zic posesorii de lancer despre acest model,daca merita sau nu.
-Vroiam neaparat trapa electrica pe masina(am fost la dealer,am vb si se pare ca nu se poate pt Europa) dar am trecut peste acest aspect masina placandu-mi f mult am zis ca pot renunta la trapa
-As fi preferat un motor de 1,6l undeva pe la 120cp celui de 1,5 109cp dar...nu exista...insa am trecut si peste asta(taxele sunt aceleasi pt. ca se incadreaza intre 1400-1600 cm cubi,la lancer 1,5 pierzi 100 cm si platesti cat pt.1,6)
-Vroiam culoarea rosu nemetalizat dar nici asta nu exista,decat rosu metalizat care duce spre visiniu.Am zis sa merg pe aceasta culoare.
Cu toate aceste"dezavantaje" pt. mine,tot eram hotarat sa-mi iau "rechinul".Dar...am gasit forumul asta si....acum chiar nu stiu ce sa mai fac.M-ati pus pe ganduri rau de tot!!!

Tind sa-i dau dreptate lui Dudu.De ce?Pai sa va spun.
Pana de curand am condus un Logan1,5 dci 85 cp.Cred ca stiti cu totii cate subiecte de discutie au fost pe tema "cat de prost este loganul"-ploua in el,se rastoarna in curba,i se rupe roata,te lasa injectoarele etc.etc.etc...Ei bine al meu nu a avut nici o problema in 75.000 km.O singura data i s-a defectat sonda de nivel de motorina)atat si nimic altceva!Pt cat costa masina si-a facut si isi face si acum treaba la noul proprietar.
Ori voi vorbiti de atat de multe probleme la Lancer(MADE IN JAPAN) in atat de putini km.! Zau ca m-ati speriat!Ma gandesc ca nu cumva sa fie probleme cu cele fabricate pt Europa.De ce oare pt. Europa nu se poate opta si pt. trapa electrica?Nu stiu ce sa mai zic....

P.S.-Cu toate astea inca nu mi-a iesit din cap Lancerul.Inca ma mai gandesc.Masina are un design superb!Nu am vazut ceva mai frumos la banii astia.Si din punct de vedere tehnic cred ca merita pretul.Despre problema cu vopseaua chiar nu stiu ce sa zic.
Numai bine!

Dudu
EVO I

Mesaj de Dudu » Joi Iul 09, 2009 2:02 am

zzr, mergi la reprezentante si testeaza masinile. vei vedea acolo, masinile de teste, care nu sunt ele prea ingrijite, si toata lumea isi baga picioru in acceleratie, cu motor rece, nu sunt atat de atenti la gropi, etc. acolo vei observa cat rezista masina, pe propria piele. sa iti faci o lista cu problemele pe care le citesti pe forum si mai intreaba pe strada posesori de lancer..si eu ma speriasem, dar aveau cativa in oras.. am oprit oameni pe strada prin constanta..si m-am lamurit.

cat despre trapa, si eu vroiam, dar mi s-a spus ca nu se aduc, decat daca dau comanda speciala, la fabrica.. ceea ce inseamna sa astept muult prea mult..si m-am razgandit.

dupa 10 luni inca sunt indragostit de masina, ca in prima zi..pun acum cateva poze proaspete la jurnalul de bord.

alexx22
EVO I

Mesaj de alexx22 » Joi Iul 09, 2009 8:42 am

hai ca va spun eu ce problema am avut, ca sa nu va mai certati dc e problema grava sau nu...la 25.000 am schimbat volanta si rulmentul .... pe garantie .. si imi place f mult masina cand plec cu ea la drum lung ....

Adriancar
EVO I

Mesaj de Adriancar » Joi Iul 09, 2009 9:10 am

Buna ,

Astazi am condus din nou Loganul pe care il tinem in garaj (90CP ).
Consider ca este un vehicul absolut corect dpv pret/calitate.
Lancer-ul nu este comparabil cu Loganul.
Sunt fff multumit de Lancer 1,8 M/T.
Daca doresti detalii si/sau comparatii , in limita timpului disponibil sper sa fiu de folos .

O zi buna !

andrei

Mesaj de andrei » Joi Iul 09, 2009 9:32 am

Topicul se refera la eventuale probleme aparute la Lancer, pentru comparatii exista rubrica dedicata.

Multumesc.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”