Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Joi Iul 02, 2009 7:34 pm

" Bughy, nu am inteles ce ai vrut sa zici cu asta: "Faptul ca inca iti place masina si ca sunt probleme cu ea sunt doua treburi separate si asa trebuie sa ramana". Dar daca zici tu ... . Observ ca tu esti foarte nemultumit de masina. Problemele mele sunt datorita modului in care am exploatat masina si imi asum toata responsbilitatea pentru ele. "

Cix, ti-ai raspuns singur . Una e sa-ti placa masina , cum la fel de mult imi place si mie , si alta este sa discuti depre problemele ei , care au aparut din x cauze si nu trebuiesc neglijate.

A dezbate intr-un topic despre probleme new lancer , defectele acestuia , nu inseamna ca am ajuns in stadiul lui driverx sa urasc masina .
Daca era , ma spovedeam in jurnalul de bord si nu poluam la topicuri cu entuziasmul sau dezamagirea in legatura cu masina mea .

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Joi Iul 02, 2009 7:53 pm

QUOTE (ligla @ Jul 1 2009, 07:26 PM) dezvolta partea cu S-klasse ca nu prea am inteles...si sunt direct interesat

dudu : " cat ai dat frate pe ea? e vreun mertzan ultimu ragnet sau ce? "

Dupa aceasta replica... , am crezut ca exista o limita de "ieuro" de la care se strica masinile sau mai grav , vin deja stricate din fabrica , si trebuie sa inghiti in sec anumite defecte ca un bou, ca ti-ai permis sa te ieftinesti la 16-25 000 E .
Pai ar trebui sa inchidem topicul asta daca ar fi asa, si sa postam sau sa salivam pe cel de benz .

Un s-classe nu intra in service ( sau poate tu stii mai bine , fiind la curent ) , pentru exfoliere vopsea , probleme revopsire , frana de mana inexistenta, radioul defect , probleme la sistemul de franare , aer conditionat , etc , majoritatea problemelor fiind generale si in principiu datorate procesului de fabricatie , nu uzurii inevitabile .

nini
EVO I

Mesaj de nini » Joi Iul 02, 2009 8:01 pm

la cat dai pe un s-classe, ar fi culmea sa mai si probleme din astea minore de care ne plangem noi.
la pret: 1 s-clsse= 5 lancere. ( aproximativ ).

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Iul 02, 2009 10:43 pm

Intra si S-ul in service destul pentru electronica problematica dar sunt mai rare decat Lancer pe sosea si de aceea nu se observa si in service la fel de multe, dar intra. Or avea finisari de 100.000 de euroi dar au probleme pe electrica si ele... pana mea, totul e consumabil, 3-4 ani si apoi le dam SH la romani, turci, moldoveni, ucrainieni, etc...
Eu zic sa nu comparam S-ul la finisari si optiuni cu Lancer-ul, la probleme nici una din ele nu ar trebui sa dea rateuri. Insa fara sa iau apararea la Mitsu (deja mi s-a ars al doilea LED la masina - vechimea, asta e, azi maine o bagam la rabla), aruncati un ochi si pe alte forumuri de marci sa vedeti acolo probleme. Sincer, raman la japoneze cand citesc la altii ce bube au, iar cand zic japoneze, inseama Mitsu, Honda, Mazda, Toyota, Subaru (nu neaparat in ordinea asta). Eu nu zic sa nu vorbim aici de probleme Lancer, asta e scopul topicului dar poate daca am fi mai tehnici ar fi mai bine, eventual sa evitam probleme de "feeling" in topicuri tehnice si sa trecem la injectoare, bucsarai sau altele. Sunt mai pamantene... si sunt probleme reale...
Si poate un topic separat de problema nu ar fi o idee rea, eu unul nu voi citi 40 de pagini pentru informare decat daca sunt foarte hotarat sa iau masina, dar daca am o lista de 7 masini, nu stiu ce sa zic. Plus ca e destul de greu sa oferi solutie la problema din postul 13 daca tu te afli deja la postul 253 si automat functia Search devine cam greu de folosit.

Dudu
EVO I

Mesaj de Dudu » Vin Iul 03, 2009 3:17 am

imi cer scuze tuturor, m-am aprins la observatia lu bughy "Pune-ti lantul , arata-ti ceasu' ... mor femeile dupa tine , esti centaur !"

"pentru exfoliere vopsea , probleme revopsire , frana de mana inexistenta, radioul defect , probleme la sistemul de franare , aer conditionat , etc , majoritatea problemelor fiind generale si in principiu datorate procesului de fabricatie , nu uzurii inevitabile "

bughy, de obicei intra pe forum omul care are probleme..si vrea sa stie daca sunt..generale..eu ..ca si alti useri, nu am nici una din aceste probleme. mai sunt inca 5 lancere la mine in oras, si nici unul nu are nici una din aceste probleme..

termenul de New Lancer se refera la retehnologizare, la schimbarea totala.un produs foarte bine pus la punct, nou scos pe piata are un proces foarte greoi. va dau un exemplu simplu: microsoft creeaza un nou windows pe care il testeaza sute, poate mii de testeri, mai nou nu le ajung acestia si scoate pentru intreaga lume variante beta..pe care le ofera free.. cu mica rugaminte sa le trimiti feedback.. si fac asta cu 1 an inainte sa scoata produsul finit..si nu se termina aici..dupa lansare, adauga patchuri aproape non stop, pentru diferite alte probleme.. nu poti scoate produsul perfect! (iar microsoft se ocupa numai de algoritmi..pentru a produce o masina ai muuult mai multe probleme)

in alta ordine de idei.. o companie auto trebuie sa scoata profit. si face asta nu numai prin vanzarea de masini, ci si din piese. daca o masina nu s-ar defecta(in general ar fi perfecta) nu ar mai putea tine liniile de productie a pieselor de schimb. pentru orice model de masina lansat, orice firma este obligata prin lege sa pastreze liniile de productie pentru piese, inca 10 ani de la incetarea comercializarii modelului ca "masina noua" (nu este informatie verificata din surse sigure).. costul liniilor de productie este scump, iar daca piesele nu se vand.. iese firma in pierdere.

pe de alta parte, chacha a zis foarte bine.. daca ne uitam si "in curtea vecinului" vedem probleme grave..si acestea chiar ni s-ar parea "prostioare" remediabile cu bani putini..eu de exemplu vreau sa schimb: parbrizu(am auzis ca sunt 2 variante, cel standard se sparge prea usor) vopseaua: inca 1 an sau 2 o mai las, dupa care ma imbat si incep sa desenez pe ea cu o bucata de lemn.. o revopsesc pe casco, dand nijte bani vopsitorului sa nu se zgarceasca la vopsea(lacul il aduc eu.. e o marca germana de lac, se da pe porscheuri, si se gaseste si in comert la ei), ca nu da din banu lui, cauciucurile: sunt praf, zgomotoase, fara aderenta..cred ca japonezii si-au luat-o in cap prea rau cu tokyo drift si fac numai cauciucuri care patineaza, si mai aveam nijte schimbari in gand, dar nu mi le amintesc..

ah, si bughy.. rosul era cea mai cautata culoare, multi si-au luat alte culori pt ca nu vroiau sa astepte.. luuuni de zile. pana la urma fiecare cu preferintele lui.. conteaza sa ne bucuram de achizitii.

sper ca nu v-am plictisit prea rau cu ditamai replyu.. si scuze din nou pentru "infectarea" topicului cu aberatiile mele.

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Dum Iul 05, 2009 8:23 pm

Nu-mi vine sa cred ce-mi aud urechile. Daca e sa iau toate plangerile de pe acest forum reiese ca lancer-ul este o masina mai slaba ca logan-ul. Cauciucuri praf? Cum sa fie praf? Stabilitate mai mare ca la masina asta nu am vazut nicaieri.

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Lun Iul 06, 2009 11:40 am

Revin la ce s-a mai spus de altii (si de catre mine): acest topic prezinta Lancerul ca pe o masina de rahat. Nu contest problemele de care se plang unii si imi pare rau ca le au. Si eu pot ajunge in situatia aceea. Ceea ce ma deranjeaza este ca problemele sunt prezentate ca fiind generale.

Propun un poll pe tema defectelor pe categorii, de la minore la grave. Astfel am avea o imagine mai clara asupra frecventei si gradului de (in)satisfactie a proprietarilor. Am mai propus topicuri de acest fel dar ele nu au fost agreate. Se pare ca interesul in acest Forum e sa se prezinte o imagine negativa pentru Lancer, poate cu scopul nobil (dar naiv) de a sensibiliza producatorul si service-urile....

Fiind gata sa incasez pietrele, va rog totusi sa nu dati tare! Imi cer mii de scuze ca la 17.000 km nu am (inca) probleme cu Lancerul. Poate unii vor considera ca sunt obraznic si imi permit nu numai sa n-am probleme, dar sa mai si fac public acest lucru! Incerc sa ma mai scuz odata si sa imi asum rolul de ciudat care face nota discordanta. Vad ca nu sunt chiar singurul.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Iul 06, 2009 11:49 am

Forumul este format din utilizatori, si are aceleasi intentii ca acestia. E foarte buna ideea legata de acel poll si ar fi bine sa il deschizi chiar tu (e ideea ta). Ar fi bine ca acel poll sa contina mai toate problemele care au aparut in acest topic.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Lun Iul 06, 2009 12:34 pm

Si eu sustin ideea unui poll... ar fi ceva mai concludent decat cele 4x de pagini care sunt in prezent.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Iul 06, 2009 1:01 pm

Propun ca in Poll sa se adauge si categoria Nu am avut nici o problema, pentru a se vedea si procentula, cate masini cu probleme din ce lot. Cred ca nu ar strica.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”