Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- diablo_666
- EVO I
QUOTE (brooklyn @ Apr 24 2009, 01:44 PM) By the way, referitor la problema mea cu cacutza de pasarici! Nu mai sunt urmele! Dupa doua spalari cu ceruire au disparut! nu mi explic! Luasem polish sa incerc sa rezolv..si dupa ce am spalat masina, surpriza (placuta de data asta): disparusera urmele! nu pot sa mi explic..m am uitat in toate unghiurile si pozitiile, in soare si in umbra si nimic.
Ca sa fiu sincer, am vrut sa iti zic ca am observat si eu faza asta, ca dupa o vreme petele ramase dupa spalare dispar... dar mi-a fost rusine de ce vor zice ceilalti de pe aci... Acum ca suntem doi (by the way, si eu am tot rosu), e mai putin probabil sa mi se fi parut...
Ca sa fiu sincer, am vrut sa iti zic ca am observat si eu faza asta, ca dupa o vreme petele ramase dupa spalare dispar... dar mi-a fost rusine de ce vor zice ceilalti de pe aci... Acum ca suntem doi (by the way, si eu am tot rosu), e mai putin probabil sa mi se fi parut...
in legatura cu scartaitul la scaunul soferului:
nu sunt supraponderal si o sa merg luni la service sa le arat problema si sa rezolva si o problema mai veche, cea cu inchiderea portbagajului
legat de vopsea si petele de multumire ale pasarelelor:
eu de cand am luat masina, cand o spal, ii pun sa dea si cu ceara lichida. nu a avut pana acum probleme cu petele respective si am stat si o saptamana cu masina nespalata si cu pete de la porumbei
nu sunt supraponderal si o sa merg luni la service sa le arat problema si sa rezolva si o problema mai veche, cea cu inchiderea portbagajului
legat de vopsea si petele de multumire ale pasarelelor:
eu de cand am luat masina, cand o spal, ii pun sa dea si cu ceara lichida. nu a avut pana acum probleme cu petele respective si am stat si o saptamana cu masina nespalata si cu pete de la porumbei
De vreo 2 zile am un fel de scartait (chitait) undeva in stanga spate , zgomotul se prezinta ca si cum un cauciuc ar atinge o bucata de metal ... eu ma gandesc ca ar fi un cheder ceva, altii mi-au zis ca ar fi de la arcul de la amortizor. Am dat placajul acela din portbagaj jos, am luat si ``trusa de scule`` de langa roata de rezerva... mai fac cateva teste azi. M-am urcat pe prag si am miscat masina si parca se auzea de la arcul de la amortizor.
Mai are cineva o problema asemanatoare? ( parca am citit ca ar mai fi cineva, dar nu mai stiu pe unde).
Mai are cineva o problema asemanatoare? ( parca am citit ca ar mai fi cineva, dar nu mai stiu pe unde).
- shadow2blade
- EVO I
Am eliminat tot din portbagaj si din masina... si se pare ca e ceva ori pe la chedere ori la amortizor, arc. Problema e cat se poate de ``subtila`` , se aude foarte rar, doar pe unele tipuri de denivelari si se aude doar daca e muzica oprita. Tind sa cred ca e de la amortizor arc deoarece, am pus 2 persoane in spate si parca ... se aude mai des... cand sunt doar eu singur in masina....foarte rar am auzit. Mai astept sa vad cum evolueaza treaba.
- adrian lancer
- EVO I
QUOTE (Vibe @ Apr 27 2009, 09:04 AM) De vreo 2 zile am un fel de scartait (chitait) undeva in stanga spate.....Mai are cineva o problema asemanatoare? ( parca am citit ca ar mai fi cineva, dar nu mai stiu pe unde).
Eu am semnalat problema acum...cateva luni!Fi linistit,poti sa scoti tot din portbagaj ca tot se aude zgomotul care se aude ori de la roata ori din portiera stanga spate!
M-am obisnuit cu el,de altfel este singurul greier!
Eu am semnalat problema acum...cateva luni!Fi linistit,poti sa scoti tot din portbagaj ca tot se aude zgomotul care se aude ori de la roata ori din portiera stanga spate!
QUOTE (adrian lancer @ Apr 28 2009, 09:33 PM) Eu am semnalat problema acum...cateva luni!Fi linistit,poti sa scoti tot din portbagaj ca tot se aude zgomotul care se aude ori de la roata ori din portiera stanga spate!
Ai semnalat problema in service? ... Eu o sa ma duc dupa 4-5 mai sa le semnalez problema.
Ai semnalat problema in service? ... Eu o sa ma duc dupa 4-5 mai sa le semnalez problema.