Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Apr 07, 2009 8:23 am

La mine se inchid toate... am incercat sa le si deschid... dar n-am reusit ... stii cineva vreo combinatie magica?.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Apr 07, 2009 9:08 am

Cat e de greu sa incerci? Toate geamurile se inchid de pe telecomanda daca tii apasat cateva secunde pe butonul de inchidere al masinii. Se si deschid daca tii apasat pe cel de deschidere (daca nu ma insel, la deschidere o le deschide doar pe cele din fata).

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Apr 07, 2009 9:35 am

Pai am incercat sa tin apasat pe cel de deschidere... dar it doesn't work. Ma rog ... nu e o problema , nici macar minora...

Daca tot ``te-am prins`` pe tine cix , in MMCS ai cumva optiunea de a activa ceva gen ``Follow me Home?``. As vrea ca farurile sa se stinga dupa circa 30 de secunde dupa ce inchid masina... or putea cei de la service sa-mi activeze ceva de genul?

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Mar Apr 07, 2009 9:53 am

QUOTE (CRYSS19 @ Apr 1 2009, 10:46 PM) help..an si eu o nelamurie. becurile de la proiectare sunt h3 sau nu? . k as vrea sa le schimb si nu stiu sigur.(sper k am scris unde trebuia)

Uite aici vezi exact ce bec este montat pe orice timp de masina
http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=de

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Apr 07, 2009 10:23 am

QUOTE (Vibe @ Apr 7 2009, 09:35 AM) Pai am incercat sa tin apasat pe cel de deschidere... dar it doesn't work. Ma rog ... nu e o problema , nici macar minora...

Daca tot ``te-am prins`` pe tine cix , in MMCS ai cumva optiunea de a activa ceva gen ``Follow me Home?``. As vrea ca farurile sa se stinga dupa circa 30 de secunde dupa ce inchid masina... or putea cei de la service sa-mi activeze ceva de genul?
In mmcs nu e optiunea asta si nici nu cred ca se poate seta din alta parte. Era fain si daca se aprindeau la deschiderea masinii. Dar astea deja sunt mofturi

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Apr 07, 2009 10:26 am

Da, dar intra in categoria de mofturi utile ... ca mai sunt si mofturi inutile , ms oricum ptr raspuns.

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Mar Apr 07, 2009 11:08 am

QUOTE (exttortion @ Apr 7 2009, 03:53 AM) se inchid geamurile de pe telecomanda si pe spate sau nu?

Am fost la masina, am dat toate geamurile jos si am tinut apasat pe inchis de pe telecomanda.
S-au inchis cele fata si la 2 secunde cele spate. ce masina desteapta ;-)
Faza scurta se inchide automat dupa 5-10 secunde daca scoti cheia din contact.

ce nu are, ca la VW, daca lasi semnalizarea stanga pusa si scoti cheia din contact se aprinde lampa
spate, asta pt cand o lasi parcata noaptea undeva.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mar Apr 07, 2009 11:35 am

altuning, aia se-ntimpla doar la masinile germane, nu neaparat la VW, si e din mosi stramosi. Vezi ca si Trabant-ul face smecheria asta.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Apr 07, 2009 11:36 am

Alt moft util ... pana acum avem 2

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Mar Apr 07, 2009 11:43 am

Legat de deschiderea geamurilor din telecomanda:
- functia respectiva trebuie mai intati activata - se face in service. dupa aceea functioneaza.
- la versiunile Instyle se poate realiza cu ajutorul sistemului MMCS.

Se deschid doar geamurile fata.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”