Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
Pai am incercat sa tin apasat pe cel de deschidere... dar it doesn't work. Ma rog ... nu e o problema , nici macar minora...
Daca tot ``te-am prins`` pe tine cix , in MMCS ai cumva optiunea de a activa ceva gen ``Follow me Home?``. As vrea ca farurile sa se stinga dupa circa 30 de secunde dupa ce inchid masina... or putea cei de la service sa-mi activeze ceva de genul?
Daca tot ``te-am prins`` pe tine cix , in MMCS ai cumva optiunea de a activa ceva gen ``Follow me Home?``. As vrea ca farurile sa se stinga dupa circa 30 de secunde dupa ce inchid masina... or putea cei de la service sa-mi activeze ceva de genul?
QUOTE (CRYSS19 @ Apr 1 2009, 10:46 PM) help..an si eu o nelamurie. becurile de la proiectare sunt h3 sau nu? . k as vrea sa le schimb si nu stiu sigur.(sper k am scris unde trebuia)
Uite aici vezi exact ce bec este montat pe orice timp de masina
http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=de
Uite aici vezi exact ce bec este montat pe orice timp de masina
http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=de
QUOTE (Vibe @ Apr 7 2009, 09:35 AM) Pai am incercat sa tin apasat pe cel de deschidere... dar it doesn't work. Ma rog ... nu e o problema , nici macar minora...
In mmcs nu e optiunea asta si nici nu cred ca se poate seta din alta parte. Era fain si daca se aprindeau la deschiderea masinii. Dar astea deja sunt mofturi
In mmcs nu e optiunea asta si nici nu cred ca se poate seta din alta parte. Era fain si daca se aprindeau la deschiderea masinii. Dar astea deja sunt mofturi
QUOTE (exttortion @ Apr 7 2009, 03:53 AM) se inchid geamurile de pe telecomanda si pe spate sau nu?
Am fost la masina, am dat toate geamurile jos si am tinut apasat pe inchis de pe telecomanda.
S-au inchis cele fata si la 2 secunde cele spate. ce masina desteapta ;-)
Faza scurta se inchide automat dupa 5-10 secunde daca scoti cheia din contact.
ce nu are, ca la VW, daca lasi semnalizarea stanga pusa si scoti cheia din contact se aprinde lampa
spate, asta pt cand o lasi parcata noaptea undeva.
Am fost la masina, am dat toate geamurile jos si am tinut apasat pe inchis de pe telecomanda.
S-au inchis cele fata si la 2 secunde cele spate. ce masina desteapta ;-)
Faza scurta se inchide automat dupa 5-10 secunde daca scoti cheia din contact.
ce nu are, ca la VW, daca lasi semnalizarea stanga pusa si scoti cheia din contact se aprinde lampa
spate, asta pt cand o lasi parcata noaptea undeva.