Imi iau sau nu Lancer 2008?pls ajutor

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
MegaTone
EVO I

Mesaj de MegaTone » Lun Ian 14, 2008 8:00 pm

QUOTE (COObra)asa este
fara bodykit arata foarte naspa
ia-ti focus
da delete la forumul asta din favorites
drive safe

Frate da nu are voie omu' sa dea cu parerea ca repede sariti pe el...giiiz :shock: si scria lumea mai sus ca eu aberez...
Daca lui nu ii place fara bodykit, care e problema?... sau mori de ciuda ca el la 18 ani va avea lancer, iar tu, probabil mai in varsta, ai doar colt?
N-am mai pomenit asa ceva; nu stiu ce comunitate aveti voi aici, da' parca prea exagerati, nici pe forumu' dacia nu posteaza lumea atatea probleme despre masina; totusi mitsubishi nu e mercedes, bmw sau vw, firme pline de bani, care detin la randu' lor alte marci...
Ma rog, la asa admin, asa forum :wink:

Ca sa nu fiu total off-topic:
Aky_1121, vvede are dreptate, bodykitul se poate monta separat, imi amintesc sigur, l-am intrebat pe dealer. Nu inteleg la ce vrei neaparat asa ceva, fac masina mai joasa, greu de urcat pe borduri etc.
Nu stiu daca mai merita acum focus, cand bate la usa, modelul nou, care e un fel de mondeo hatchback

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Lun Ian 14, 2008 9:26 pm

QUOTE (MegaTone)N-am mai pomenit asa ceva; nu stiu ce comunitate aveti voi aici, da' parca prea exagerati, nici pe forumu' dacia nu posteaza lumea atatea probleme despre masina;

Tot zici mereu ca Lancerul are atatea probleme. Care sunt alea frate? Fa o lista sa o vedem si noi. Vin-o cu ceva concret ca eu pana in acest moment nu am vazut nici un posesor care sa se planga de ceva serios. In plus, ia in calcul ca e o masina noua si mici imperfectiuni sunt oarecum inerente. Modelele noi sunt scoase la intervale de timp mult mai mici fara a li se acorda prea mult timp pentru testare. Dar acest aspect e general valabil.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Ian 14, 2008 9:29 pm

QUOTE (Aky_1121)Salut ...eu sunt cel care a deschis topicul nu mega...M-am intors acum din oras.Am fost la show-room la Mithubishi sa vad noul Lancer Sa va spun acu parerile mele de azi
1 Super masina..super interior preturi bune...arata belea
2 PE VARIANTA PE BENZINA NU PUN BODY-KIT..ADIK TOT ...SPOILER FATA PRAGURI...TOT CEEA CE FACEA DIN LANCER UN DESIGN ATRACTIV...ASA TAMPENIE DOAR LA MITHUBISHI AM GASIT
3 NU MA LASA SA PUN OPTIUNI...ALTA TAMPENIE...deci masina fara body-kit arata normal ...nu ma mai incanta atat de mult...am plecat dezamagit si enervat de la mithubishi sincer..adica ma obliga sa-mi iau diesel ca sa-mi puna praguri doamne ce tampenie...vreau sa stiu daca vi s-a intamplat si voua
3 m-am dus la seat...preturi imense...oferte foarte slabe...nimic interesant de ex un leon la 17 k fara jentii...dezamagitor
4 Am fost la ford ..Da frate aici firma adevarata ..oameni amabili ...+ masini si oferte adevarate...chiar am primit un discount de 850 de euro la un focus...asta imi place ...am scos un focus undeva la 13500 cu motr 1,6 b 100 cp super finut cu eleron ..inchidere...4 airbag...mp3 prea tare masina...foarte buna in banii astia...
Chiar nush ce sa fac...lanceru e prea mare pt 18 ani ,adica a aprcat tata passatu la mm langa el si sunt la fel nu mi-a venit sa cred dar au aceeasi lungime...iar faptu cu bodykit doar pe diesel CEA MAI MARE ABERATIE... Ce parere aveti...sincer eu sunt dezamagit chiar imi doream masina aia dar nu imi permit sa dau peste 20 pe diesel...+ ca tata nu o vrea ...fiind de parere ca e greu de condus pt unu de 18 ani fara pic de experienta datorita dimensiunilor

Vezi ca ai aici preturile la accesorii pentru Noul Lancer:
http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.ph ... &start=390

Ai acolo si eleroane si praguri si spoiler si de toate.

Acum am ajuns acasa. Ma indragostesc din ce in ce mai mult de comportamentul masinii si de sunetul motorului.

MegaTone
EVO I

Mesaj de MegaTone » Lun Ian 14, 2008 9:52 pm

QUOTE (Sfinxul)Tot zici mereu ca Lancerul are atatea probleme. Care sunt alea frate? Fa o lista sa o vedem si noi. Vin-o cu ceva concret ca eu pana in acest moment nu am vazut nici un posesor care sa se planga de ceva serios. In plus, ia in calcul ca e o masina noua si mici imperfectiuni sunt oarecum inerente. Modelele noi sunt scoase la intervale de timp mult mai mici fara a li se acorda prea mult timp pentru testare. Dar acest aspect e general valabil.

QUOTE (Vertex)se cam aude cum tremura plasticele de la boxele din usile din spate, daca dai bass si volumul mai tare
altceva nu stiu ce sa mai zic....a portbagajul se inchide greu
http://mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t=567

QUOTE (goangaus)Chestii care nu imi plac :
- suspensia destul de rigida(m-am mai acomodat)
- economie exagerata la anumite componente: torpedoul este refrigerat dar nu si iluminat, comenzile geamurilor electrice ,ale oglinzilor si butoanelor de incuiat usile si blocat geamurile nu sunt iluminate.
- cotiera este prea in spate si nu este glisanta.
- climatizarea automata functioneaza destul de ciudat. De ex: fixez pe 27 de grade merge ce merge si incepe sa bage aer rece. Bag mana in foc ca nu am 27 de grade in masina, ca nu sunt asa friguros. Daca dau pe 28 de grade, baga supercald la maxim, daca dau iar pe 27, baga iar rece...
- mai sunt ceva chestii, dar astept manualul si poate le scot de la minusuri...
- volanul nu este reglabil pe adancime, eu am 1.94, am scaunul la maxim in spate si am volanul cam departe de maini, nu ar fi stricat un reglaj...
+problemele cu radio...

QUOTE (Bogdan P)-lucruri deranjante: in treapta 1 de viteze intra cam ciudat parca are doua hopuri de trecut
la incastrarea dintre aripa, bara fata si far se scurge pe dinafara apa si noroiul ( cam ca la un logan)
http://mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t= ... c&start=15

QUOTE (zanfirdm)Ar fi ceva chestii in minus..dar sau spus( maner la porbagaj,stergator luneta spate,) putzin zgomotasa pe spate.daca dai in damburi.se pare ca de la suspensii, si zgmotul de rulare al pneurilor un pik cam mare pt gustul me..
Am descoperit un singur"blind-point" nush daca am zis bine..un locsor unde itzi pierzi un pik din vizibilitate..in giratoriu pe viraj stanga stalpul mi-a taiat un pik din vizibilitate
http://mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t=417

Mai erau si alte probleme, dar mi-e lene sa le mai caut. Dupa mine sunt ceva probleme pentru o masina de ~ 18.000 euro :roll:

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Ian 14, 2008 10:18 pm

Mai potoliti-va cu atatea certuri.

Normal ca sunt neajunsuri, fiecare masina are plusurile si minusurile ei. Fiecare cu gusturile lui.
Eu am analizat Skoda Octavia, Ford Focus, Kia Cee'd, VW Golf, Opel Astra, Jetta, Honda Civic, Toyota Corolla, Avensis.
And the winner is: 2008 Lancer Sports Sedan.

Normal ca as fi vrut cate ceva de la fiecare, dar nu exista masina aia sa le aiba pe toate. Nu am avut niciodata masina sport, dar senzatia din Lancer nu poate fi data de nici una din masinile de mai sus(cu exceptia Hondei, dar care sarea mult din pret). Toate masinile testate au avut motoare medii, nici cel mai slab, nici varf de gama. Motorasul acesta de 1.5 mi-a placut cel mai mult dintre toate.

Puteau fi mai bine gandite anumite lucruri, dar, overall, masina este peste cele prezentate mai sus. Asta pentru gusturile mele. Si da, pentru cei care se intreaba, da, chiar si peste Honda Civic. Mie mi s-a parut inghesuita, nu m-am simtin confortabil la volan. Dar am 1.94 si 100 kg.
Nu dati cu pietre!

andrei

Mesaj de andrei » Lun Ian 14, 2008 11:33 pm

Inchis! Nu m-a deranjat faptul ca s-au spus chestii negative la adresa Lancerului, ci atitudinea celor care le-au spus si modul in care a degenerat discutia. Pentru ca din tot ce a spus MegaTone am decis ca nu are de gand sa cocheteze si nici nu il incanta marca Mitsubishi, deci locul lui nu este printre noi.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”