Parerea Voastra Vis-a-vis De New Lancer

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
conchistadorul
EVO I

Mesaj de conchistadorul » Joi Dec 10, 2009 10:36 am

Regula cu 1/2 mai multe probleme la o masina dubla ca pret ca si cea de dinainte nu prea tine....o masina mai scumpa este mai complexa, din cauza asta este mai scumpa si complexitatea unui sistem in genereal ii scade fiabilitatea....pica electronica, nu pica doar mecanica:).

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 10:42 am

Poate. Dar... la Logan dupa ce i-am rezolvat problemele pe care le-am avut .... stii ce-am facut? N-am mai citit niciun forum. Nimic. Si de-atunci am fost mult mai multumit de masina. Intotdeauna gasesti oameni super nemultumiti de masina pe toate forumurile... nu numai la Mitsubishi... si la Mercedes si la BMW etc.

conchistadorul
EVO I

Mesaj de conchistadorul » Joi Dec 10, 2009 10:47 am

aici bagi un apropo la mine.....))

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 10:51 am

Nu. Doamne fereste. Iti respect parerea. Tu esti nemultumit, altii sunt multumiti. Zic doar ca daca ar fi acum sa imi fac griji pentru fiecare problema pe care o citesc aici pe forum... mai bune nu mai ridic masina de la dealer. Nu mai vreau sa pic in aceeasi capcana cum am cazut cand mi-am luat loganul. Citeam forumuri unde scria ca scartaie, ca bate nush ce la motor, ca bazaie nu stiu unde, ca amortizoarele nu stiu ce au, ca se rastoarna la un viraj mai brusc la peste 80km/h (vezi testul ADAC) etc. Ajunsesem ca dupa nici 2 saptamani dupa ce am luat-o sa nu mai imi placa. Mi-am rezolvat greierasii din interior si n-am mai citit apoi daciaclub-ul deloc. Si vreau sa spun ca am fost foarte multumit de masina de-atunci.

Problemele tehnice de pe forum este bine sa le citesti doar cand crezi tu ca ai o problema ca sa vezi cum o rezolvi. Altfel nu, ca iti faci sange rau.

conchistadorul
EVO I

Mesaj de conchistadorul » Joi Dec 10, 2009 11:04 am

tu ai o parere gresita....eu nu vreau sa te determin sa nu iti placa masina....tu ai pus o intrebare: ce parere am despre masina.....si ti-am raspuns.....per total e super buna, doar ca la mine cel putin, poate doar eu am problemele astea.....dar le am, nu vreau sa scad imaginea masinii ca doar e a mea, si imi place ca de aia am cumparat-o!!!!:). DAR, si aici un mare DAR are unele probleme. Si in loc sa crezi ca noi cei de pe forum iti vrem raul:) ar trebui sa iei aminte la ce zic.....zicea cineva ca trebuie sa-ti infoliezi partea frontala...si eu am primit acest sfat si am zis ca nu se poate, ca nici la logan nu am facut asa ceva....dar dupa 1 luna aveam vreo 5-7 puncte albe pe capota:), deci nu mi-au vrut raul nici mie:). CIX ti-a spus ca e prost antifonata....si asa e!!!! e prost antifonata, asta este!

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 11:05 am

Habar n-am cum se infoliaza partea frontala... cu ce folie...? Si ce folie sa folosesti?

Later Edit: scuze, sper ca nu crezi ca ma gandesc eu ca-mi vrea cineva raul de-aici. Sigur, cer pareri, dar nu acuz pe nimeni de nimic si nu sunt suparat pe nimeni.

conchistadorul
EVO I

Mesaj de conchistadorul » Joi Dec 10, 2009 11:27 am

QUOTE (n.vasiliu @ Dec 10 2009, 11:05 AM) Habar n-am cum se infoliaza partea frontala... cu ce folie...? Si ce folie sa folosesti?

cauta pe google in localitatea care esti.....asta mi-a iesit la prima cautare: http://www.carbonsystems.ro/folie_s3m.php

dar din cate spuneau ceva colegi e aprox 800-900 lei....ce culoare e masina??? stiu ca cica sa-ti infoliezi toata masina in negru mat e undeva pe la 1200 lei, si daca culoarea e neagra-black mika sau ceva de genul e culoarea normala, folia arata mul mult mai sportiv, si iti si protejeaza caroseria.....ideea e ca a mea e rosie, daca as dori sa o infoliez trebuie sa imi modific si in talon.....ar si mai mult de umblat deci ma las pacubas:))

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 11:28 am

Si a mea tot rosie.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Dec 10, 2009 1:20 pm

cauta pe google.....exista binenteles si transparenta ....mie imi pare rau acum ca nu am facut operatiunea asta cand am luat masina. nu trebuie sa-ti faci toata masina , macar botul si capota si tot este suficient....

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 1:32 pm

Din ce am citit pe-aici nu e asa scump.... Insa mi-e sa nu ramana adezivul ala cand le scoti .....

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”