Vopsea Lancer 2008
Tinand cont de numeroasele sesizari pe care cei de la Mitsubishi le-au primit de-a lungul timpului, pur si simplu nu pot intelege de ce au optat pentru tipul acesta de vopsea ecologica. Puteau foarte bine sa foloseasca tehnica numita "powder coating" si era mult mai bine. Aceasta tehnica nu necesita acei solventi de care toti zic ca polueaza, ci doar o sarcina electrica. Ba chiar mai mult, vopseaua este mult mai uniform distribuita si mult mai rezistenta la impact si zgarieturi. Stiu ca nu se poate aplica la plastice dar cel putin tabla este protejata.
QUOTE (BUGHY @ Jun 25 2009, 07:43 PM) Cix, cat a durat revopsirea ?
Masina a stat la ei 3 zile, dar vopsirea barei a durat doua zile (am mai avut si parbrizul de schimbat). In prima zi au desfacut de pe ea, au pregatit si au vopsit si a doua zi au montat totul la loc. Daca faci programare cred ca se rezolva repede.
Masina a stat la ei 3 zile, dar vopsirea barei a durat doua zile (am mai avut si parbrizul de schimbat). In prima zi au desfacut de pe ea, au pregatit si au vopsit si a doua zi au montat totul la loc. Daca faci programare cred ca se rezolva repede.
QUOTE (cix @ Jun 25 2009, 10:25 PM) Masina a stat la ei 3 zile, dar vopsirea barei a durat doua zile (am mai avut si parbrizul de schimbat). In prima zi au desfacut de pe ea, au pregatit si au vopsit si a doua zi au montat totul la loc. Daca faci programare cred ca se rezolva repede.
Deci pana la urma se da bara jos ? Daca mai sta la fel dupa aceea, mare noroc ...
Sper sa se rezolve in aceiasi zi daca se poate ca e cam aiurea in 2 -3 zile.
Vopsirea se va face cu acelasi tip de vopsea si aceiasi metoda ? Nu vreau sa fac abonament in service , ca dupa 2 ani sa incep sa platesc reparatiile defectuoase .
Poate mai multe straturi de lac si vopsea sa rezolve problema, care dupa cum se vede e generala si garantia acopera partea asta .
Deci pana la urma se da bara jos ? Daca mai sta la fel dupa aceea, mare noroc ...
Sper sa se rezolve in aceiasi zi daca se poate ca e cam aiurea in 2 -3 zile.
Vopsirea se va face cu acelasi tip de vopsea si aceiasi metoda ? Nu vreau sa fac abonament in service , ca dupa 2 ani sa incep sa platesc reparatiile defectuoase .
Poate mai multe straturi de lac si vopsea sa rezolve problema, care dupa cum se vede e generala si garantia acopera partea asta .
- diablo_666
- EVO I
Am fost in Praktiker, Bricostore si Carrefoure n-am gasit nici un creion corector.... am fost la unii din Ploiesti care se ocupa de vopsele and shit... au zis ca nu fac creioane corectoare ... ci doar la recipient ( spray sau cutie ) de 100 ml care costa 32 respectiv 100 ron ... primul cu vopsele romanesti ... ultimul cu vopsea ecologica pe baza de apa ... in schimb am cumparat un creion de retus culoarea crem de la ei... 6.5 ron... culoare foarte apropiata de a mea...