Casco Pentru Lancer

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Oct 11, 2010 9:11 am

Am oferte de la toate companieiile dar la generali e cel mai avnatajos
1. Generali 680euro/an cu fransiza 100euro/eveniment
2. BCR 968euro/an fara fransiza
3. Astra 1053 euro/an fara fransiza sau 953euro/an cu fransiza 100euro/eveniment
4. Ardaf 1085euro/an fara fransiza sau 880euro/an cu fransiza 100euro/eveniment
5. Euroins 990euro/an cu fransiza 100euro/eveniment
6. Omniasig 1225euro/an fara fransiza
7. Aliantz 6000RON/an cu fransiza 800RON/eveniment
8 Groupama 7000Ron/an fara fransiza
9. Asirom 680euro/an fara fransiza dar nu despagubesc vandalismul si nici dealarul local mitsubishi nu ii recomanda.
Mentionez ca toate sunt full casco si cuprind vandalism si pierderea cheiilor iar unele cuprind si circulatia inafara drumurilor publice(unele companii nu ofera acesta optiune). De exemplu la generali nu acopera circulatia inafara drumurilor publice, nu despagubes daunele produse jentilor si avelopelor sau articulatiilor rotilor daca nu a fost avariat si un elemet de caroserie odata cu acestea. Toate ofertele de mai sus sunt pentru suma asigurata de 16520EURO sau echivalent in RON.

Uliu
EVO I

Mesaj de Uliu » Lun Oct 11, 2010 6:57 pm

Good research! 10x

nini
EVO I

Mesaj de nini » Lun Oct 11, 2010 10:03 pm

QUOTE (Flipper @ Oct 9 2010, 07:25 PM) La astra pretul la RCA se schimba de la o zi la alta acum o saptamna era 445ron joi era 515 iar azi 470. Ramane sa vad cat o sa fie la astra RCA in ziua in care am sa fac RCA daca e mai scump la astra am sa fac la euroins.
daca ai seria de sasiu si stii data cand iti vine masina, poti sa faci rca de acum si sa intre in vigoare cand iti iei masina.

numai_silviu
EVO I

Mesaj de numai_silviu » Lun Oct 11, 2010 11:11 pm

E shmechera oferta de la generali!

Eu anul trecut aveam 800E pentru 16300E suma asigurata, iar anul asta am 727E pentru 14.500E suma asigurata. In ambii ani 100E/eveniment dati de mine si plata in 4 rate trimestriale.

Nu am inteles exact daca ai primit oferta direct de la ei, sau de la ING?

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Lun Oct 11, 2010 11:26 pm

Fara ''in afara drumurilor publice'' si fara ''jante si cauciucuri''. Deci, generali nu e mai ieftin degeaba.

Te intrebam de alte cotatii, obtinute prin alti brokeri. Eu am cerut cotatii de la 4 si toate erau diferite, cu diferente colosal de dubioase, de pana la cateva sute de euro.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Oct 12, 2010 8:47 am

QUOTE (numai_silviu @ Oct 11 2010, 11:11 PM) E shmechera oferta de la generali!

Eu anul trecut aveam 800E pentru 16300E suma asigurata, iar anul asta am 727E pentru 14.500E suma asigurata. In ambii ani 100E/eveniment dati de mine si plata in 4 rate trimestriale.

Nu am inteles exact daca ai primit oferta direct de la ei, sau de la ING?

Banuiesc ca nu ai avut daune in primul an de asigurare.

Eu acum oscilez intre generali si BCR.
LA generali nu despagubesc jantele, cauciucurile si articulatiile rotilor daca nu a fost avariat si un element de caroserie, nu despagubesc nici circulatia inafara drumurilor publice dar despagubesc aspiratia apei in motor si am si fransiza 100e/evenimet si e valabil doar in romania casco dar costa 680euro.
La BCR despagubesc jantele si cauciucurile inclusiv prin vandalism dar nu despagubesc aspiratia apei in motor, nici furtul emblemelor, capacelor de roti sau oricaror elemente usor detasabile, de circulatia inafara drumurilor publice nu zice nimic nici la excluderi nici la riscuri acoperite(banuiesc ca despagubesc ca ar intra la ciocniriizbiri, zgarieri etc) nu am nici fransiza pe eveniment si e valabil si international(doar avarii, furtul doar in romania)si costa 968e/an dar am fransiza la furt total si la dauna totala ca fara astea ar iesi mai scump iar cu fransiza 100e/evenimet mar costa 818euro/an. Daca imi fac o oferta buna la RCA(maxim 6mil) fac la bcr ca daca le fac pe amandoua imi da si furtul international moca. Deocamdata astept oferta RCA prin mail ca vineri cand am fost la ei mi-au calcualt RCA i ngraba ca inchideau si a iesit 724ROn/12luni cam scump...si au zis ca revin cu o noua oferta la rca prin mail

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Oct 12, 2010 9:53 am

724 la BCR?

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Mar Oct 12, 2010 10:21 am

Cautarea "ofertei bune" de Casco este ca o alergare dupa fata morgana. In Romania Casco e hotie pe fata. Merita doar daca iti propui sa-ti fie furata masina, sau sa te dai peste cap cu ea...
Eu am avut Casco la ASIROM primii doi ani, apoi am renuntat sa mai arunc cu banii. Dupa primul an fara avarii, in loc sa scada suma de plata, au gasit ei de cuviinta sa mentina acelasi tarif (parca chiar usor marit) ca - vezi Doamne - stau sa dea faliment! In al doilea an am avut doua evenimente minore: unul de 1500 RON, al doilea de 1100 RON. La al doilea, unde oricum jumatate din suma era acoperita de mine prin fransiza de 550 RON, a trebuit sa astept cu masina gata in service pana sa vireze ei diferenta de suma. Dupa patru zile de telefoane si nervi am platit din buzunar si restul de bani sa pot scoate masina, ca ASIROM era in reorganizare si toate dosarele erau centralizate la Bucuresti, deci puteam astepta pana la Pastele Cailor. Pe mine nu ma mai prind ei de fraier!

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Oct 12, 2010 11:47 am

In mare ai dreptate, dar, pana la urma, depinde si de firma cu care colaborezi. Asirom nu e printre cele mai laudate...

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Oct 12, 2010 1:10 pm

Intradevar asiromul mai fac nazuri la plata, dar e bine sa ai casco ca nu se stie niciodata si in plus eu unu dorm mult mia linistit cand am casco desi pana acum am platit casco mai mult decat `suma daunelor avute la vechea masina dar macar dormeam linistit.
RCA la BCR 724ROn/12luni
@LAncerlot sa inteleg ca acum nu mai ai casco?

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”