Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
santto
EVO I

Mesaj de santto » Lun Mar 23, 2009 8:02 am

nu face mereu . am incercat de dimineata exact in acelasi loc si nu a mai facut . inca nu am incercat testul cu a 3-a , dar azi maine il fac .

santto
EVO I

Mesaj de santto » Lun Mar 23, 2009 5:48 pm

am facut testul cu a 3 a . nu patineaza . a mers ok .

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mar Mar 24, 2009 9:21 pm

QUOTE (santto @ Mar 23 2009, 05:48 PM) am facut testul cu a 3 a . nu patineaza . a mers ok .

bine ca nu a mai patinat , ca altefel mai adaugam o problema la masinutele noastre.

eu propun sa facem rost de o fotografie a unui lancer cu toate componentele si piesele sale si fiecare sa bifam piesa sau problema/problemele pe care le-am avut, incat sa avem o reprezentare grafica a acestora.

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mie Mar 25, 2009 7:02 am

astazi am observat ca frana de mana nu prea mai tine bine ... nu o folosesc prea des, insa nu mi se pare ok ca dupa nici 15 k de km sa fie nevoie de umblat acolo.
o alta problema pe care o intampin este calitatea proata a lamelelor de la stegatoare.

as vrea sa le schimb pe ambele dar nu as merge pe originale pentru ca probabili o sa fie la fel de proaste

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Mar 25, 2009 9:08 am

QUOTE (SickneS @ Mar 25 2009, 07:02 AM) astazi am observat ca frana de mana nu prea mai tine bine ... nu o folosesc prea des, insa nu mi se pare ok ca dupa nici 15 k de km sa fie nevoie de umblat acolo.
o alta problema pe care o intampin este calitatea proata a lamelelor de la stegatoare.

as vrea sa le schimb pe ambele dar nu as merge pe originale pentru ca probabili o sa fie la fel de proaste

Faza cu frana de mana este intalnita mai peste tot. Nu este ceva extaordinar, doar un cablu slabit. Iar lamelele de la stergatoarele originale mie mi se par chiar bune. Am 25000 de km si inca le am pe ele si nu scot vreun zgomot si sterg perfect

Raull
EVO I

Mesaj de Raull » Mie Mar 25, 2009 9:19 am

QUOTE (santto @ Mar 22 2009, 08:03 PM) salut
astazi am sesizat ca atunci cand vreau sa urc o panta cu spatele si cuplez ambreiajul sa misc masina se aude un uruit ca si cum se freaca 2 piese . zgomotul apare doar daca merg cu spatele si este panta ....in rest functioneaza normal si nici ambeiajul nu patineaza
sa fie dus ambreiajul ? la voi face?

Exact aceeasi problema apare si la mine in conditii de temperatura mai mare de 15 - 20 grade si dupa mai multe plecari succesive de pe loc. Zgomotul respectiv devine si mai evident daca pun masina in miscare pe o panta. Fenomenul acesta l-am observat vara trecuta in conditii de trafic aglomerat. Peste iarna a disparut complet si acum l-am sesizat din nou in cateva zile mai calduroase.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Mie Mar 25, 2009 10:19 am

Stergatoarele se comporta excelent si la mine. Eu cred ca le-ai forjat pe parbrizul inghetat sau plin de zapada, fara sa il cureti in prealabil.

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Mie Mar 25, 2009 5:45 pm

Stergatoarele mie mi se par chiar excelente, oricum, sunt un consumabil pana la urma ...

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mie Mar 25, 2009 5:48 pm

QUOTE (Prime @ Mar 25 2009, 10:19 AM) Stergatoarele se comporta excelent si la mine. Eu cred ca le-ai forjat pe parbrizul inghetat sau plin de zapada, fara sa il cureti in prealabil.

pai sa stii ca am cam facut asta, oricum azi le-am schimbat si sper sa nu mai apara probleme ... oricum as fi interesat de unele Bosch aero fit, am inteles ca s-ar potrivi

din cate stiu unul e de 450 mm si unul de 600 mm

exttortion
EVO I

Mesaj de exttortion » Joi Mar 26, 2009 3:56 am

m-ar interesa si pe mine niste stergatoare Bosch aero fit dar nu gasesc pentru modelul de lancer nu se potrivesc daca ma poate ajuta cineva ca astea de pe masina sunt naspa rau

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”