Parerea Voastra Vis-a-vis De New Lancer

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
santto
EVO I

Mesaj de santto » Mie Dec 09, 2009 6:17 pm

felicitari si bine ai venit printre noi ...

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Mie Dec 09, 2009 6:29 pm

Multumesc frumos. Acum nu mai facem altceva decat... asteptam.

conchistadorul
EVO I

Mesaj de conchistadorul » Joi Dec 10, 2009 1:18 am

Imi pare rau ca am reusit sa postez si mai devreme. La fel cum toti colegii stiu eu sunt nemultumit de masina!!!! Si in afara de cix care a recunoscut ca antifonarea lipseste cu desavarsire, eu mai pot sa-ti enumar:

-vopsea de proasta calitate, colegii de forum sunt de cord, de fapt gasesti o sectiune pe forum

-intretinere scumpa, 12 mil minim, minimorul, cu reduceri si promotii

-service-uri de proasta calitate-personal slab-cel putin in Cluj, nu stiu daca in alte localitati e tot asa....dar aici am fost cu 2 probleme si am primit raspunsul:" asa face domne!!! asta e masina!!!" respectiv al doilea:"Domne diagnosticati dumneavoastra si dup-aia veniti la noi si rezolvam"

-mie imi suna ceva in bord dupa 13000km, facuti in 6 luni,

-mie imi scartaie suspensia spate-trebuie sa precizez ca la loganurile de la serviciu nu se intampla asa ceva, cu la fel vreau sa precizez ca dieselul renault nu papa strop de ulei. La 20000KM, nici o picatura nu a fost completat, dar na motorul e VW, doar nu dam vina pe samurai

-mie sincer nu imi place nici capota din fata.....Cica e pentru 5 stele NCAP, siganta pietonilor......daca apesi putin cu degetul pe tabla clar intra 5 mm in jos.....asta poate mi-o explica cineva cum se poate asa ceva

-EU am exact echiparea INFORM, Inform Plus a aparut ca urmare a comercializarii Chevrolet Cruze-le facea o concurenta serioasa la bani mai putini..... Dealerul o sa te bajbaie ca la aceasta echipare primesti ESP, asta e ok, nu am ce comenta:D, placute sport-o sa gasesti un thread pe forum in care toata lumea se plange de placutele sport magnifice, o sa iti acorde in pachet si suspensia comfort "domne aveti suspensie comfort". suspensia asta fantastica parerea mea e cam slabuta, intra lancerul in curba cam cum intra dacia 1300 cel putin asa balans mare isi face, noroc ca e calculat sasiul bine- trebuie sa recunost ca niciodata nu mi-a fugit spate sau nu m-am inscris intr-o curba, sau ca a subvirat.....ca si manevrabilitate e ireprosabila dar iti da asa o senzatie de nesiguranta.

-mi-e mi-am aparut greierasi in pe la usi...

Pasul de la logan.....ca parca cu ala comparai zgomotul interior..... este enorm din punct de vedere al stabilitatii, cuplului, manevrabilitatii....Daca problemele care ti le-am enumerat nu conteaza pentru tine este masina ideala....cu motorul asta de VW nu poti sa depasesti sub 2 masini.....eu cel putin asa patesc, dupa ce m-am inscris in depasire nu mai accelerez ca merge singura din inertie pana inaintea masini, dupa daca este loc poti sa mergi linistit...

La o linioara cu un BMW 320d modelul nou, nu a avut ce comenta....poate era ala mai forjat, nu stiu ce sa spun
la o linoara cu un BMW 525d modelul de prin 2002-2004
lo o linioara cu un saab 9-3 la fel

in schimb m-a afumat un passat modelul nou, cred ca era ceva 4motion cu 170 martoage:D

Daca preferi mersul sportiv si cu adrenalina este o alegere buna!!!!
Daca nu , din pacate alegerea deja ai facut-o!!!!
Bine ai venit printre NOI!!!!

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 8:37 am

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:18 AM) Imi pare rau ca am reusit sa postez si mai devreme. La fel cum toti colegii stiu eu sunt nemultumit de masina!!!! Si in afara de cix care a recunoscut ca antifonarea lipseste cu desavarsire, eu mai pot sa-ti enumar:

-vopsea de proasta calitate, colegii de forum sunt de cord, de fapt gasesti o sectiune pe forum

Eu incet incet am inceput sa nu mai fiu asa sensibil la astfel de probleme. Stii cum se zicea la Logan? Ca sare, ca va fi plina de ciupituri.....ca e slaba vopseaua.... da' de unde. EU am tinut-o pana aproape de 90.000km si n-am avut nimic la ea.

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:18 AM) -intretinere scumpa, 12 mil minim, minimorul, cu reduceri si promotii

Da, asta am citit pe-aici, am vazut insa oameni cu revizii facute cu 900RON... dar oricum e mult. Se fac odata la 20.000 km daca mergi numai afara, nu? (eu nu merg prin Bucuresti cu ea)

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:18 AM) -service-uri de proasta calitate-personal slab-cel putin in Cluj, nu stiu daca in alte localitati e tot asa....dar aici am fost cu 2 probleme si am primit raspunsul:" asa face domne!!! asta e masina!!!" respectiv al doilea:"Domne diagnosticati dumneavoastra si dup-aia veniti la noi si rezolvam"

Toate sunt la fel. Indiferent de marca. Dar sincer nu le-as dori vreodata sa imi spuna "asa face toate". La amaratul ala de Logan mi-au zis de 2-3 ori pana cand am facut atata tam-tam la producator, la diversi oameni mai mari din renault si n-am mai auzit asta.

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:18 AM) -mie imi suna ceva in bord dupa 13000km, facuti in 6 luni,

-mie imi scartaie suspensia spate-trebuie sa precizez ca la loganurile de la serviciu nu se intampla asa ceva, cu la fel vreau sa precizez ca dieselul renault nu papa strop de ulei. La 20000KM, nici o picatura nu a fost completat, dar na motorul e VW, doar nu dam vina pe samurai

La Logan, ca urmare a scandalurilor descrise un punct mai sus, am lasat masina o zi in service si de-atunci n-am mai avut NICI MACAR UN SINGUR greieras. Am lasat masina cand avea 5.000km si cand am vandut-o avea aproapede 90.000. Deci sunt convins ca ma voi intelege cu cei de la service.

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:18 AM) -mie sincer nu imi place nici capota din fata.....Cica e pentru 5 stele NCAP, siganta pietonilor......daca apesi putin cu degetul pe tabla clar intra 5 mm in jos.....asta poate mi-o explica cineva cum se poate asa ceva

Eu nu o sa apas pe capota sa vad cat se lasa. La logan se lasa oriunde apasai....

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:18 AM) -EU am exact echiparea INFORM, Inform Plus a aparut ca urmare a comercializarii Chevrolet Cruze-le facea o concurenta serioasa la bani mai putini..... Dealerul o sa te bajbaie ca la aceasta echipare primesti ESP, asta e ok, nu am ce comenta:D, placute sport-o sa gasesti un thread pe forum in care toata lumea se plange de placutele sport magnifice, o sa iti acorde in pachet si suspensia comfort "domne aveti suspensie comfort". suspensia asta fantastica parerea mea e cam slabuta, intra lancerul in curba cam cum intra dacia 1300 cel putin asa balans mare isi face, noroc ca e calculat sasiul bine- trebuie sa recunost ca niciodata nu mi-a fugit spate sau nu m-am inscris intr-o curba, sau ca a subvirat.....ca si manevrabilitate e ireprosabila dar iti da asa o senzatie de nesiguranta.

Informul are alte suspensii decat variantele de mai sus?

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:18 AM) -mi-e mi-am aparut greierasi in pe la usi...

Lasa-i sa apara. Ti-am zis, ma astept sa apara 2-3 ca dup-aia sunt convins ca ii rezolv.

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:18 AM) Pasul de la logan.....ca parca cu ala comparai zgomotul interior..... este enorm din punct de vedere al stabilitatii, cuplului, manevrabilitatii....Daca problemele care ti le-am enumerat nu conteaza pentru tine este masina ideala....cu motorul asta de VW nu poti sa depasesti sub 2 masini.....eu cel putin asa patesc, dupa ce m-am inscris in depasire nu mai accelerez ca merge singura din inertie pana inaintea masini, dupa daca este loc poti sa mergi linistit...

La o linioara cu un BMW 320d modelul nou, nu a avut ce comenta....poate era ala mai forjat, nu stiu ce sa spun
la o linoara cu un BMW 525d modelul de prin 2002-2004
lo o linioara cu un saab 9-3 la fel

in schimb m-a afumat un passat modelul nou, cred ca era ceva 4motion cu 170 martoage:D

Daca preferi mersul sportiv si cu adrenalina este o alegere buna!!!!

E ok. Liniute nu fac... dar ma bucur ca motorul e ok.

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:18 AM) Daca nu , din pacate alegerea deja ai facut-o!!!!
Bine ai venit printre NOI!!!!

Mersi. Nu cred ca o sa-mi para rau. Astept masina si greierasii. Daca apar sunt CONVINS ca ii rezolv imediat.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Dec 10, 2009 8:44 am

1. de acord cu vopseaua ....sa nu faci greseala sa stai foarte aproape de fundul aluia din fata ca de la pietricele imediat iti sare vopseaua de pe capota ...eu am 2 ciupituri

2. intretinere gasesti in foarte multe service-uri mitsu sub 1000 ron cu tot cu tva ...lejer
3. ai si service cu oameni pregatiti ...vezi Bucuresti, Sibiu ( astia au si o echipa in raliul Romaniei - deci cu siguranta sunt buni) , Pitesti ( astia sunt mai scumpi ca repara si mertane si mai nou toate tipurile de masini )
4. si eu am greierasi in bord si nu am decat 26.000 km , dar numai cand este rece in masina
5 . momentan nu am nici o problema cu suspensia . la capitolul ulei ....stiai de la inceput ca motorul este de provenienta VW fiind un TDI si papa ulei , insa nu cred ca 1L la aproximativ 10.000 km este o avere
6. ar trebui sa bagi degetele in tabla de megan sa vezi acolo ...noi cel putin nu avem aripi din plastic ca la altii...
cu restul sunt de acord insa mai putin cand comparam lancerul cu loganul.....loganul a fost gandit si conceput pt drumurile din Romania , india si alte tari cu drumuri asemantoare.....lancerul nu pt drumurile astea a fost gandit

eu zic ca ai facut o alegere buna ...pacat ca nu ai mai asteptat 2 zile ca tocmai s-a lansat ralliart si poate te bagai la el .
un sfat -----coleaza masina , cel putin partea fata ----
bafta

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 8:52 am

Vopseaua metalizata nu ar trebui sa fie mai strong decat cea nemetalizata? La Logan toti cu vopsea nemetalizata aveau probleme....

radurin
EVO I

Mesaj de radurin » Joi Dec 10, 2009 9:01 am

Felicitari,s-o stapanesti sanatos multi km fara probleme !

@conchistadorul e un pic rautacios cand compara suspensia cu cea de 1300.

Inform si Invite au suspensie diferita fata de Intense si Instyle,cel putin asa sustine dealerul.Eu am Intense,e destul de rigida,mai ales la drumurile din Bucuresti cu gropi,denivelari si alte obstacole,nici macar in combinatie cu cauciucurile/jantele pe 18 nu e o problema foarte mare pt mine.

Suna consilierul dupa ce le intra banii in cont sa-ti dea repede cartea si factura,ti-am mai zis de ce.

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 9:23 am

Au intrat ca am facut transfer din ING in ING. Luni dimineata ma duc cu actele la inmatriculare, chiar daca masina nu va fi livrata.

conchistadorul
EVO I

Mesaj de conchistadorul » Joi Dec 10, 2009 10:13 am

@radurin nu sunt rautacios, dar aveam alte asteptari de la masina.....nu stiu cum sunteti voi, dar eu am facut niste sacrificii pentru masina asta.....am luat-o cu 15333, si am dat banii astia fiindca era o masina la a zecea generatie, deci nu ar fi trebuit sa apara probleme gen: scartaitul suspensiei. Ce e drept, nu am fost in multe masini, golf, passat, 320d, logan evident, fiat grande punto, fiat stilo, si ar mai fi cateva dar toate low cost si tin sa precizez ca la nici una nu scartaia suspensia spate. Cum sa fiu dupa ce am dat 15333 pe o masina care pe timpul iernii scartaie din toate inchieturile....putea sa imi iau un logan si azi vara sa stau linistit in concediu pe coasta de azur sau sa vizitez intreaga europa. Asta e parerea mea....aveam putin mai multe asteptari, asteptari nu mari ca nu mi-am luat mercedes.....singurul lucru care ma consoleaza ca nu am fost pana acum cu ea in service deloc pentru marte mecanica, si cred ca nimeni de pe forum nu a avut probleme mari mecanice....macar atat sa fie in ordine sper.

@n.vasiliu o sa atasez un deviz care l-am primit de la cei de la service-ul din TG-MURES.

nr Denumirea produselor sau serviciilor CANT P/U VAL TVA TOTAL
RON RON RON RON
1 FILTRU ULEI 1 44.12 44.12 8.38 52.50
2 FILTRU AER 1 173.63 173.63 32.99 206.62
3 FILTRU COMBUSTIBIL 1 185.46 185.46 35.24 220.70
4 FILTRU CLIMA 1 110.30 110.30 20.96 131.26
5 ULEI 5W30 4 41.47 165.88 31.52 197.40
6 MANOPERA 3.5 99.00 346.50 65.84 412.34

asta este devizul. Sincer daca citesti in cartea de service pozitiile 3,4 nu se schimba decat la 40000km, si pozitia 2 se inlocuieste la 60000km. Deci daca nu te iei dupa marii nostrii mecaniti f pregatiti o sa dai pe o revizie 6 milioane. EU cel putin nu o sa accept sa-mi schimbe altceva decat ce scrie in carte....daca consider eu ca filtru de aer este imbacsit o sa-mi iau un K&N care e la acelasi pret cu filtrul lor....filtrul de combustibil- nu am alimentat nici din tiruri si nici din depoul CFR din Cluj:), deci nu prea vad de ce motorina de la OMV/PETROM nu se ridica la standardele mecanicilor nostrii, Filtru de clima este optiunea ta, acesta da un miros urat din cauza acarienilor care se formeaza, sunt substante care distrug acesti acarieri care nu costa 131 lei. E optiunea fiecaruia daca vor sa asculte sau nu de mecanicii nostri. Chiar as dori sa aud mai multe pareri. Garantia o am 5 ani...are cineva ceva argumente impotriva respectarii cartii de service??? Reprezentale automat incearca sa iti bage pe nas tot mai multe chestii ca sa creasca pretul. Ati vazut ca o revizie dureaza 3.5 ore, ma intreb ce fac in atat timp. Astept CIX raspuns:)

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Dec 10, 2009 10:19 am

@Conchistadorul -> Asta cu scartaitul nu-mi place nici mie. Fiabilitatea ma intereseaza cel mai mult la aceasta masina. Pe locul 2 - zgomotul in interior de la 120km/h in sus. Costurile - evident ca ma iau dupa carte.

Eu sincer sper sa nu am cu asta probleme de 2 ori mai multe decat am avut la o masina care costa jumatate din asta.......

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”