Casco Pentru Lancer
Dorm mai linistit cand stiu ca nu am fransiza, dar parca nici cu banii aiurea nu as vrea sa arunc ca nu mai am. La generali casco e doar in romania valabil daca fac si RCA la ei imi da extinderea casco pt ue moca, dar RCA nu i lfac la ei ca e scump 1200ron fara de 460ron la euroins pe un an. La BCR casco e valabil si in UE(doar avarii fara furt) furtul doar in romania e valabil, daca fac RCA la BCR imi da si furtul moca afara dar RCA costa 720ROn pe un an. Credca asa am sa aleg: casco Generali si RCA Euroins(460RON) sau astra(515RON). La astra pretul la RCA se schimba de la o zi la alta acum o saptamna era 445ron joi era 515 iar azi 470. Ramane sa vad cat o sa fie la astra RCA in ziua in care am sa fac RCA daca e mai scump la astra am sa fac la euroins.
Euroins sau Astra, cam aceeasi mancare (alterata) de peste... cu un mic plus pozitiv pentru Astra.
Asa cred si eu, cea mai buna varianta ramane Generali. Daca vrei, insa, iti pot obtine luni niste cotatii comparative, de la Omniasig si tot de la Generali si Allianz. Poate primesti alte prime de asigurare. Eu am dat peste diferente uriase de la un broker la altul.
Asa cred si eu, cea mai buna varianta ramane Generali. Daca vrei, insa, iti pot obtine luni niste cotatii comparative, de la Omniasig si tot de la Generali si Allianz. Poate primesti alte prime de asigurare. Eu am dat peste diferente uriase de la un broker la altul.
1200 pt 1,6? e o suma exorbitant de mare.
pe de alta parte casco este foarte bine. mie in 2008 generali mi-au cerut 840 euro pentru casco, acum am scazut la 500 cu fransiza 100 euro pe eveniment, dar este valabila si in ue. in plus generali are un serviciu de asistenta gratuita care mi se pare avantajos. un alt avantaj pentru mine este ca am debitare directa din cont cu plata ratei lunara.
pe de alta parte casco este foarte bine. mie in 2008 generali mi-au cerut 840 euro pentru casco, acum am scazut la 500 cu fransiza 100 euro pe eveniment, dar este valabila si in ue. in plus generali are un serviciu de asistenta gratuita care mi se pare avantajos. un alt avantaj pentru mine este ca am debitare directa din cont cu plata ratei lunara.
QUOTE (Alinush @ Oct 10 2010, 11:37 AM) E mult 1200 ron rca la Generali. Eu mi-am facut in vara rca si casco la ei, la un lancer 1.5, si rca a iesit 800 lei parca. Luni iti pot da mai multe detalii daca vrei.
La casco banuiesc ca a ifransiza 100e ca mie mi-au zis ca nu fac casco fara fransiza. Mie mi-a zis ca daca fac si RCA la ei imi da extindere in ue moca la casco, dar nu fac rca la ei ca e scump, cand oi pleca din tara vai fi nevoit sa platesc extinfere asta e. Un prieten a platit la generali extindere la casco 100ron pt 2 saptamani asta vara.
@nini probail ca ai si rca la generalica altfel nu iti dadea extinderea in ue gratis la casco.
La casco banuiesc ca a ifransiza 100e ca mie mi-au zis ca nu fac casco fara fransiza. Mie mi-a zis ca daca fac si RCA la ei imi da extindere in ue moca la casco, dar nu fac rca la ei ca e scump, cand oi pleca din tara vai fi nevoit sa platesc extinfere asta e. Un prieten a platit la generali extindere la casco 100ron pt 2 saptamani asta vara.
@nini probail ca ai si rca la generalica altfel nu iti dadea extinderea in ue gratis la casco.