Insonorizare

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
uly_acdc
EVO I

Mesaj de uly_acdc » Joi Mar 12, 2009 8:21 pm

Decat sa ma apuc sa o desfac in halul ala pentru o insonorizare, mai bine o vand si imi iau altceva bine insonorizat din fabrica.
1.insonorizarea la usi are ceva efect dar este insuficienta;
2.insonorizarea pt. zgomotul de rulare + motor este mult prea invaziva. Habar n-am ce greieri mai "trezesc" cu asta.

O sa o las asa, tinand cont de calitatea plasticelor, nu poti sa stii ce urmeaza...ideea e sa nu se "rupa", daca masina in ansamblul ei e rezistenta, zgomotul conteaza prea putin.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Mar 19, 2009 9:39 pm

mi-a fost recomandat urmatorul site in care este prezentat un material care reduce zgomotul si cred ( astept inca un raspuns de la ei ) ca se preteaza la insonorizarea auto .

ce ziceti de el ? nu este totusi un produs greu ?

http://www.acoustiblok.ro/index.php

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Vin Mar 20, 2009 9:09 am

QUOTE (santto @ Mar 19 2009, 09:39 PM) mi-a fost recomandat urmatorul site in care este prezentat un material care reduce zgomotul si cred ( astept inca un raspuns de la ei ) ca se preteaza la insonorizarea auto .

ce ziceti de el ? nu este totusi un produs greu ?

http://www.acoustiblok.ro/index.php

E foarte greu, nu greu! 5kg/m2? O sa ingreunezi masina prea tare.
In opinia mea, nu se preteaza la masini sub 2t. Daca ai vreun jeep de 2-3 tone, nu mai conteaza 100kg de material, dar altfel...
Oricum, pare a fi ideal pentru apartamente, case, etc. Reducere a zgomotului cu 31db? E incredibil de mult!

santto
EVO I

Mesaj de santto » Vin Mar 20, 2009 10:55 am

dar daca izolam doar panoul ignifug? 15 kg nu cred ca fac rau .....da cine se baga la asa ceva?

danliviu
EVO I

Mesaj de danliviu » Vin Mar 20, 2009 11:52 am

fratilor cred ca ne complicam aiurea existenta cu insonorizari si kestii de astea
operatia e foarte complicata si daca ne e facuta de profesionisti si cu mare grija s-ar putea sa nu dea rezultate bune
si asa o sa fie f scumpa manevra
cel mai simplu e sa dati muzica mai tare si nu mai sint probleme,sistemul audio kiar e de nota 10!la putine masini gasesti asa ceva!

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Mar 20, 2009 2:23 pm

De ceva timp ma uit prin magazinele de bricolaj dupa materiale care pot fi folosite in acest scop. Mai am de vizitat magazinul romstal sa vad ce au si ei, si apoi hotarasc. Pe usi pun dynamat, iar pentru podea inca mai caut o solutie mai ieftina. Pentru mine reprezinta o provocare si vreau sa o fac. Pana la urma, cine vrea isi face si se bucura de rezultate. Restu o sa dea muzica mai tare.
De preferat ar fi sa venim cu solutii cum se poate face, nu cum nu se poate face.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Mar 20, 2009 3:07 pm

QUOTE (cix @ Mar 20 2009, 02:23 PM) De ceva timp ma uit prin magazinele de bricolaj dupa materiale care pot fi folosite in acest scop. Mai am de vizitat magazinul romstal sa vad ce au si ei, si apoi hotarasc. Pe usi pun dynamat, iar pentru podea inca mai caut o solutie mai ieftina. Pentru mine reprezinta o provocare si vreau sa o fac. Pana la urma, cine vrea isi face si se bucura de rezultate. Restu o sa dea muzica mai tare.
De preferat ar fi sa venim cu solutii cum se poate face, nu cum nu se poate face.

Te sustin, si eu vreau sa fac lucrul asta. Esti de acord sa o facem intr-un weekend impreuna sau chiar mai multi cum am propus mai sus?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Mar 20, 2009 4:34 pm

Binenteles ca sunt de-acord

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Vin Mar 20, 2009 8:01 pm

QUOTE (cix @ Mar 20 2009, 04:34 PM) Binenteles ca sunt de-acord

Guys, daca faceti operatii din astea in Bucuresti, ma ofer sa ajut.

ady93 DLJ
EVO I

Mesaj de ady93 DLJ » Sâm Mar 21, 2009 9:22 pm

cine a postat subiectul are sigur 1.5l lancer se intampla cand depasim 3400 rpm treaba cu baraitul solutia optima e volumul ridicat la muzica si mergand cu prieteni in masina chiar au fost impresionati placut de zgomotul ala deci unora chiar le place, lasati-o cum ne-au dato japonezii sau mai nou turcii voi n-ati auzit ca e criza

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”