Mitsubishi Lancer Sportback X - A IESIT PE PIATA!
- shadow2blade
- EVO I
Pai pentru ca zic numai de bine iar nota este destul de mica. Plus ca din cate stiu eu Lancer intra in clasa cu berlinele ciudate.... Focus sedan, Astra sedan, Jetta.... Cu care nu sufera comparatie in opinia mea. Lancer fiind cu 5 puncte peste. In orice caz parerile celor de pe forum mi s-au parut ciudate. Era un tip care zicea k nu se poate compara Lancer cu Golf,focus s.a
Multe din teste sunt platite de catre producator pentru reclama. Nu e ca la Top Gear unde firma X de masini suna sa-i roage sa testeze masina lor. La noi e cam invers... bine, nu peste tot.
Cat despre testul de la Automarket , nu mi se pare ca lauda masina asa de rau. Ce mi s-a parut ciudat, faza cu izolarea fonica .
Cat despre testul de la Automarket , nu mi se pare ca lauda masina asa de rau. Ce mi s-a parut ciudat, faza cu izolarea fonica .
La noi masinile japoneze nu prea sint apreciate,decit daca e un lancer evolution sau impreza wrx,in rest in orice revista sau test drive online,nu vezi altceva decit audi,bmw,mercedes pe primele locuri sau daca astea lipsesc din test vw,skoda,seat,ford japonezele sint de obicei la mijloc sau coada clasamentului.
Asta tine si de cultura auto a populatiei care din pacate la noi e axata pe masinile germane,alea sint the best,restu nu merita.
Acuma adevarul este ca in comparatie cu un golf,un focus,o octavia,lanceru este mai slab la calitatea materialelor folosite,la antifonare si ar mai fii citeva chestii,dar la acelasi nivel de echipare e clar mai ieftin decit oricare din celelalte 3.
Asta tine si de cultura auto a populatiei care din pacate la noi e axata pe masinile germane,alea sint the best,restu nu merita.
Acuma adevarul este ca in comparatie cu un golf,un focus,o octavia,lanceru este mai slab la calitatea materialelor folosite,la antifonare si ar mai fii citeva chestii,dar la acelasi nivel de echipare e clar mai ieftin decit oricare din celelalte 3.
- goldeye3002
- EVO I
Mda, am citit si eu testul si m-am aprins cand am vazut ce consum era specificat la deplasarile extraurbane, am si lasat un comment. Cum sa consume 9.5-10.5 extern??Cel mai mult am reusit sa scot 9.2, mergand ca un maniac. De obicei se invarte la 7%. In fine, deja incep sa fie enervanti ce de la automarket.