Un minus mare pentru noul Lancer X 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mar Sep 23, 2008 8:29 am

[..............

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Mar Sep 23, 2008 1:33 pm

Am facut cercetari:
pizdets = A really bad situation without any solution ... = deep sh*t = fu**ed up situation
:-D

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mar Sep 23, 2008 2:00 pm

Am o definitie si mai si dar nu o pot pune aici ca ma dau oamenii astia afara asa ca va dau linkul......halucinant !

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=pizdets
...si inca unu...

http://nicolaeapostu.blogspot.com/2008/ ... ts_19.html

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Sep 23, 2008 2:55 pm

QUOTE (Lancerlot)Am facut cercetari:
pizdets = A really bad situation without any solution ... = deep sh*t = fu**ed up situation
:-D

EXACT Dar are numeroase intelesuri... Se foloseste ca ,.!? cum e si cuvantul (blea=catea), care tot are sute de utilizari...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Sep 23, 2008 5:26 pm

ok , ok , ok , cred ca cel mai bine ne spune fratele Chisinau ce vrea sa spuna acolo . A really bad situation without any solution i se potriveste .

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Mar Sep 23, 2008 8:11 pm

Bai da voi sinteti niste amici pe cinste.
Cu voi unesc eu Moldova cu Romania odata si pentru totdeauna.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Mar Sep 23, 2008 8:18 pm

Unire Mitsubishi Motors Chisinau cu Mitsubishi Motors Romania. Unirea

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Mar Sep 23, 2008 8:22 pm

" eu sunt curios de unde apare litera O "---------- Pai de unde apare cred ca apare de la dumnezeu.
T.O. cum am mai zis ( Tehniceskaia Obslujivania ) insa care se pronunta ( Tehniceskaia abslujivania ) se scrie O dar se pronunta A.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Mar Sep 23, 2008 8:34 pm

Daca e sa vorbim deschis si fara nici o obligatie. Atunci cuvintul foarte mult iubit de mine caruia ii dedic atita pronuntialitate si respectabilitate de vorbire si de cinstire. Apoi prea enigmaticul meu cuvint "Pizdets " e un super cuvint care se pronunta atit la bucurie cit si la lucruri pierdute sau mai putin pierdute care se afla linga tine dar nu sint pierdute.
Pot sa zic " pizdets" mo oprit mentu ( doamne fereste pentru urmatorii o suta 50 de ani ) ca am trecut la rosu.
Sau pot sa zic " pizdets" atunci cind merg pe drum cu Lancerul meu si eu zic " pizdets " eu sint cel mai " pizdos" azi, pentru ca am masina noua sint imbracat pizdata arat ahuititelina si toate teolshili ahuiesc dupa mine ca am masina nou nouta si cu un asa vid ahuititelinii. Si pizdets eu az fac cunostinta cu vreo 3-4 malishiti " teolshi"- padruji---puicuti---fete---femei tinere care vor sami suga timpul meu pretios de pizdets.
Mai fratilor mai eu dama ini ies din minti cu tat pizdetsul ista.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Mar Sep 23, 2008 8:44 pm

" A really bad situation without any solution i se potriveste Very Happy. "------------Mai fratilor mai iaca explicatia asta ii " pizdets".
" pizdets " se mai poate de folosit si la replici de uimire. Si la lucuri " zabavnie"-----lucruri strasnic de hazlii si originale. Sau lucruri extrem de periculoase.
Insa in majoritatea cazurilor eu zic pizdets la tot cei bun si frumos si mai ales la ceea ca : "Domnul Basescu ar fi pus o cerere la Curtea Suprema de la Haga. In care ii cere Rusiei sasi ia toata armata de pe teritoriul Transnistriei. Ceea ce nu a facut presedintele tarii mele.
Iaca eu aicea zic piiiiizzzzddddeeetttzzz . Cum un presedinte "strain " se duce sa ceara asa ceva in locul...
Deci haideti si nu va intristati pina la urma poate totul va fi pizdets.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”