Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
QUOTE (goangaus @ Dec 12 2008, 10:15 PM) Iata cam ce probleme am eu cu radioul:
http://www.youtube.com/watch?v=2ttzLqrcoNc
Mai pateste cineva asa (afiseaza WAIT cateva minute)?
cand mai apare wait , mai apasa inca odata pe butonul respectivului post de radio.
http://www.youtube.com/watch?v=2ttzLqrcoNc
Mai pateste cineva asa (afiseaza WAIT cateva minute)?
cand mai apare wait , mai apasa inca odata pe butonul respectivului post de radio.
QUOTE (santto @ Dec 13 2008, 07:23 AM) cand mai apare wait , mai apasa inca odata pe butonul respectivului post de radio.
Asa mi-au spus si din service, dar nu functioneaza mereu si nici nu mi se pare normal.
Tie ti se pare normal sa stai sa butonezi la radio pana incepe sa mearga? Gandeste-te ca dai drumul la radio si apara WAIT. Nu stii pe care buton este presetat postul respectiv si trebuie sa le iei pe toate la rand, pana gasesti unul care merge. O mare porcarie. Este prima masina la care patesc asa ceva, incluzand aici si DACIA 1310, Supernova si Logan.
Sa nu mai spun ca daca activez AF (parca asa ii zice) nu mai merge nimik, se pierde postul din doua in doua minute. Se da vina pe semnal. Oare nici o masina din Bucuresti cu foloseste AF???
Asa mi-au spus si din service, dar nu functioneaza mereu si nici nu mi se pare normal.
Tie ti se pare normal sa stai sa butonezi la radio pana incepe sa mearga? Gandeste-te ca dai drumul la radio si apara WAIT. Nu stii pe care buton este presetat postul respectiv si trebuie sa le iei pe toate la rand, pana gasesti unul care merge. O mare porcarie. Este prima masina la care patesc asa ceva, incluzand aici si DACIA 1310, Supernova si Logan.
Sa nu mai spun ca daca activez AF (parca asa ii zice) nu mai merge nimik, se pierde postul din doua in doua minute. Se da vina pe semnal. Oare nici o masina din Bucuresti cu foloseste AF???
QUOTE (spatciuk @ Dec 13 2008, 11:02 AM) si mie imi apare wait insa cred ca e vorba de faptul ca isi descarca ceva ... cel putin ora, daca ai setat radioul sa isi fixeze ora prin RDS.
RDS-ul ala inseamna ceva date pe care le primeste prin eter, asa cred.
pe mine unul nu ma deranjeaza... sta pe WAIT doar 2 pana la 4 secunde.
La mine sta si cate doua minute, dupa cum se vede in clip.
RDS-ul ala inseamna ceva date pe care le primeste prin eter, asa cred.
pe mine unul nu ma deranjeaza... sta pe WAIT doar 2 pana la 4 secunde.
La mine sta si cate doua minute, dupa cum se vede in clip.
si la mine apare "wait" cand schimb posturile, nu stiu de ce , cateodata chiar deranjant de mult. si am observat o chestie: cand merg in bucuresti pe blvd iuliu maniu ( militari ) din fata de la palatul cotroceni de unde se terimina gradina botanica pana la intersectia cu str vasile milea, radioul mi se opreste si apare " wait ". asta nu s-a intamplat o singura data, ci de fiecare data cand circul pe acolo.