Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
Greierele meu se aude la usa fatza dreapta,e acolo de cind am luat masina,am descoperit de la ce e,e de la ornamentul acela argintiu din plastic de pe usa,habar n-am ce i-as putea face,ma gindeam sa-l dau jos si sa-l fixez din nou,da n-am cu ce sa-l dau jos,am vazut in manualul de service ca e nevoie de un instrument special numit ornament remover,dar cred ca merge si cu un cutit sau o surubelnitza lata.
QUOTE (teo_paul @ Dec 11 2008, 11:17 AM) Da...odata cu venirea frigului am doi greieri in masina...dar ce spun eu greieri, sunt mega-greieri...
Imi vibreaza ceva in stalpul stanga dintre usi, undeva in dreptul sistemului de prindere a centurii si e foarte enervant ca e langa urechea mea stanga. Iar al doilea e coltul dreapta al bordului, langa geam, zdrangane in toata puterea cuvantului pe piatra cubica sau turatii mici la temperaturi negative.
Nu prea vad nici o solutie momentan.
mie la fel imi face pe piatra cubica , dar la mine in stanga bordului. cum se rezolva ?
eu ma gandesc sa imbrac tot interiorul in piele ( scaunele doar partial) . daca imbrac bordul in piele oare scap de greierasi?
Imi vibreaza ceva in stalpul stanga dintre usi, undeva in dreptul sistemului de prindere a centurii si e foarte enervant ca e langa urechea mea stanga. Iar al doilea e coltul dreapta al bordului, langa geam, zdrangane in toata puterea cuvantului pe piatra cubica sau turatii mici la temperaturi negative.
Nu prea vad nici o solutie momentan.
mie la fel imi face pe piatra cubica , dar la mine in stanga bordului. cum se rezolva ?
eu ma gandesc sa imbrac tot interiorul in piele ( scaunele doar partial) . daca imbrac bordul in piele oare scap de greierasi?
QUOTE (santto @ Dec 11 2008, 03:00 PM) mie la fel imi face pe piatra cubica , dar la mine in stanga bordului. cum se rezolva ?
Nu cred ca rezolvi ceva daca imbraci bordul in piele. Plasticul tot acolo ramane.
Nu cred ca rezolvi ceva daca imbraci bordul in piele. Plasticul tot acolo ramane.
QUOTE (goangaus @ Dec 11 2008, 04:15 PM) Nu cred ca rezolvi ceva daca imbraci bordul in piele. Plasticul tot acolo ramane.
Plasticul a prins joc sau suruburile cu care e fixat s-au slabit. Sunt convins ca s-ar remedia daca s-ar putea demonta zona respectiva si strange din nou cu simt de raspundere. Din nefericire zonele sunt inaccesibile sau lipsesc sculele. Daca am merge la service, ar lipsi vointa de a remedia lucrurile...
Plasticul a prins joc sau suruburile cu care e fixat s-au slabit. Sunt convins ca s-ar remedia daca s-ar putea demonta zona respectiva si strange din nou cu simt de raspundere. Din nefericire zonele sunt inaccesibile sau lipsesc sculele. Daca am merge la service, ar lipsi vointa de a remedia lucrurile...
QUOTE (adrian lancer @ Nov 26 2008, 11:32 AM) Este normal "Asa face toate"!Serios,la turatia de ralanti,cand cupleaza compresorul de A.C. datorita rezistentei mecanice si a tendintei motorului de a pastra turatia apar oscilari,perfect normal!
multam fain, doar ca e un pic deranjant deoarece se simte cand scade, deci nu e o chestie vizuala.
multam fain, doar ca e un pic deranjant deoarece se simte cand scade, deci nu e o chestie vizuala.
- fastcarjunkie
- EVO I
QUOTE (santto @ Dec 11 2008, 07:53 PM) atunci hai sa scimbam bordul ........ oare exista in Romanica noastra firma care iti poate proiecta si produce un bord nou? nu cred ...dar poate nu am gasit eu site-ul cu pricina.
La o firma de styling ceva. Nu alt bord, doar facut bucati tot interiorul si remontat cu buretei si prinderi acolo unde trebuie, alcantara pt. cine vrea ceva deosebit si tot felul de jucarele. Nu costa putin dar in felul asta chiar si Lancerul poate avea un interior cel putin pre-premium sau macar lipsit de zgomote.
La o firma de styling ceva. Nu alt bord, doar facut bucati tot interiorul si remontat cu buretei si prinderi acolo unde trebuie, alcantara pt. cine vrea ceva deosebit si tot felul de jucarele. Nu costa putin dar in felul asta chiar si Lancerul poate avea un interior cel putin pre-premium sau macar lipsit de zgomote.