Performante Lancer 2008, 1.8 M/T
Eu zic ca inainte de a va gandi la tuning sau alte chestii sa ajungeti sa folositi masina la maxim, si pe urma mai vedeti voi. Incercati sa stati cu motorul de la 4000 in sus in orice treapta si mai vedeti pe urma.
Eu m-am jucat un pic cu ea la modul asta de cateva ori si e foarte fain :-D :-D .
Poate ne vedem vineri la meetingul ala si de acolo iesim o tura pe A2, daca nu e prea aglomerat , cu toate ca nu e asa de interesant in linie dreapta. Spectaculos e pe viraje, serpentine, etc.
Am fost cu un amic si am testa asta, pe traseu rasnov - poiana brasov - brasov. Partea naspa e ca era asa de antrenant ca nu ne-a mai ars de filme si poze. . Era mult mai interesant sentimentul live.
Cred ca mai repet experienta.
Numai bine.
Eu m-am jucat un pic cu ea la modul asta de cateva ori si e foarte fain :-D :-D .
Poate ne vedem vineri la meetingul ala si de acolo iesim o tura pe A2, daca nu e prea aglomerat , cu toate ca nu e asa de interesant in linie dreapta. Spectaculos e pe viraje, serpentine, etc.
Am fost cu un amic si am testa asta, pe traseu rasnov - poiana brasov - brasov. Partea naspa e ca era asa de antrenant ca nu ne-a mai ars de filme si poze. . Era mult mai interesant sentimentul live.
Cred ca mai repet experienta.
Numai bine.
Cam bate vantul pe aici..
N-a mai testat nimeni Lancer-ul de 1.8?
N-a mai depasit nimeni limita de 205 km/h (pe vitezometru)?
N-a mai obtinut nimeni un consum de diesel? :shock: :shock:
Ca practic asta inseaman performante: consum, viteza, acceleratie, putere, cuplu, confort...
haideti domnilor, s-a terminat vacanta.
N-a mai testat nimeni Lancer-ul de 1.8?
N-a mai depasit nimeni limita de 205 km/h (pe vitezometru)?
N-a mai obtinut nimeni un consum de diesel? :shock: :shock:
Ca practic asta inseaman performante: consum, viteza, acceleratie, putere, cuplu, confort...
haideti domnilor, s-a terminat vacanta.
Am mai facut eu o tura pe Predeal - Brasov, da' bucuria mi-a fost stirbita d-un manelist cu Passat TDI (pe care l-am depasit prin dreapta intr-o curba stransa, intr-un final) si de un boschetar cu un Focus TDCI care avea impresia ca daca are break, dizal si e din Iasi, i-a rezervat ma-sa banda a doua pentru vesnicie.
N-ai cu cine, ma, n-ai cu cine... :-(
N-ai cu cine, ma, n-ai cu cine... :-(