TERMEN DE LIVRARE F SCURT MITSUBISHI LANCER 1,8 INVITE RED
- goldeye3002
- EVO I
Daca masina e in Pitesti in zona libera, in maxim 3 saptamani trebuie sa ajunga, de obicei in 2 saptamani si cateva zile. Eu am platit avansul cu 2 zile inainte de Paste si pe 9mai am plecat cu masina. Am preferat o culoare care se afla pe stoc, ca sa fiu mai explicit, culoarea o vazusem numai pe net si in pliante, dar daca ar fi sa mai aleg odata tot asta as alege-o fara niciun moment de ezitare(glacier silver).
Sper sa iti ajunga masinuta cat mai repede, stiu cat de urata e asteptarea...fi tare!!
Sper sa iti ajunga masinuta cat mai repede, stiu cat de urata e asteptarea...fi tare!!
eu luni pe 7.01.2008 am facut drive-test, marti pe 8 am platit-o( masina era in tara la pitesti in zona libera, fiind varianta care imi convenea, iar la culoare preferatele mele erau deep blue si glacier silver, asa ca s-a nimerit) iar in data de 11.01.2008, vineri dimineata la ora 07,30 eram la usa dealer-ului sa o ridic. nu am crezut pana miercuri cand m-a sunat dealer-ul sa-mi ceara polita rca.vineri cand am ridicat masina un client tocmai dadea comanda pentru un lancer negru invite 1,5 mt si imi spunea ca ii va veni la inceputul lui martie.
eu inainte de lancer am comandat in iulie 2007 o corolla, si nu a venit pana am luat lancerul, corolla a sosit pe la sfarsitul lui ianuarie, dar i-am salutat din mers de la volanul lancerului pe baietii de la toyota, deci stiu ce inseamna asteptarea. fii tare si ai rabare.
eu inainte de lancer am comandat in iulie 2007 o corolla, si nu a venit pana am luat lancerul, corolla a sosit pe la sfarsitul lui ianuarie, dar i-am salutat din mers de la volanul lancerului pe baietii de la toyota, deci stiu ce inseamna asteptarea. fii tare si ai rabare.
QUOTE (nini @ Jan 17 2009, 11:37 PM) eu luni pe 7.01.2008 am facut drive-test, marti pe 8 am platit-o( masina era in tara la pitesti in zona libera, fiind varianta care imi convenea, iar la culoare preferatele mele erau deep blue si glacier silver, asa ca s-a nimerit) iar in data de 11.01.2008, vineri dimineata la ora 07,30 eram la usa dealer-ului sa o ridic. nu am crezut pana miercuri cand m-a sunat dealer-ul sa-mi ceara polita rca.vineri cand am ridicat masina un client tocmai dadea comanda pentru un lancer negru invite 1,5 mt si imi spunea ca ii va veni la inceputul lui martie.
Deci Lancer-ul tau a stat in Pitesti in zona libera doar 2 - 3 zile ca mi-a scris cineva ca masina sta in zona libera cam 3 saptamani .
Deci Lancer-ul tau a stat in Pitesti in zona libera doar 2 - 3 zile ca mi-a scris cineva ca masina sta in zona libera cam 3 saptamani .
QUOTE (Balacy @ Jan 18 2009, 08:22 AM) Deci Lancer-ul tau a stat in Pitesti in zona libera doar 2 - 3 zile ca mi-a scris cineva ca masina sta in zona libera cam 3 saptamani .
conform declaratiei vamale, masina e intrata in tara pe 12.12.2007, deci pana la urma a stat ceva timp la pitesti - trebuie tinut cont si de faptul ca au fost sarbatorile de iarna si au fost niste zile libere. la momentul cand am dat comanda erau 2 lancere 1,5 mt invite libere, unul rosu si cel albastru pe care l-am ales. cred ca a contat si faptul ca am fost la dealer si am dat comanda in prima zi lucratoare a anului si lumea inca era mahmura dupa sarbatori.
nu stiu daca este un termen obligatoriu de stat in zona libera, dar nu cred.
la pitesti zona libera este in loc bascov pe centura noua a pitestiului cu iesire directa la autostrada, deci pana la bucuresti face maxim 2 ore cu camionul.
zona asta libera cum i se spune este de fapt o parcare imensa pe locul fostelor sere din pitesti, si unde sunt depozitate mai multe marci de masini : mitsubishi, kia, etc.
eu sunt pitestean la origini si stau cam la 500 metri de acest depozit - zona libera - si i-am si spus dealer-ului ca ma duc eu sa o iau de la pitesti numai sa vina mai repede
conform declaratiei vamale, masina e intrata in tara pe 12.12.2007, deci pana la urma a stat ceva timp la pitesti - trebuie tinut cont si de faptul ca au fost sarbatorile de iarna si au fost niste zile libere. la momentul cand am dat comanda erau 2 lancere 1,5 mt invite libere, unul rosu si cel albastru pe care l-am ales. cred ca a contat si faptul ca am fost la dealer si am dat comanda in prima zi lucratoare a anului si lumea inca era mahmura dupa sarbatori.
nu stiu daca este un termen obligatoriu de stat in zona libera, dar nu cred.
la pitesti zona libera este in loc bascov pe centura noua a pitestiului cu iesire directa la autostrada, deci pana la bucuresti face maxim 2 ore cu camionul.
zona asta libera cum i se spune este de fapt o parcare imensa pe locul fostelor sere din pitesti, si unde sunt depozitate mai multe marci de masini : mitsubishi, kia, etc.
eu sunt pitestean la origini si stau cam la 500 metri de acest depozit - zona libera - si i-am si spus dealer-ului ca ma duc eu sa o iau de la pitesti numai sa vina mai repede
QUOTE (BUGHY @ Jan 18 2009, 02:15 PM) Sa pui poze neaparat la jurnalul de bord .
Sunt curios si interesat in acelasi timp .
Sper sa am pozele in cer mai scurt timp ......
QUOTE (BUGHY @ Jan 18 2009, 02:15 PM) Sa pui poze neaparat la jurnalul de bord .
In factura de accesorii nu sunt bagate ornament shimbator, ornament frana mana , camera video marsalier .
Sper sa am pozele in cer mai scurt timp ......
In factura de accesorii nu sunt bagate ornament shimbator, ornament frana mana , camera video marsalier .