Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
Salutare,
Varianta Invite 1.5 am inteles ca are 6 difuzoare (2 tweetere in carcasa oglinzilor laterale + 4 boxe cate una in fiecare usa), corect?
Player-ul MP3 este tot Rockford Fosgate? Pe site-ul Mitsubishi se spune doar despre cel cu 9 boxe ca ar fi Rockford... La fel si pe site-ul Rockford?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Varianta Invite 1.5 am inteles ca are 6 difuzoare (2 tweetere in carcasa oglinzilor laterale + 4 boxe cate una in fiecare usa), corect?
Player-ul MP3 este tot Rockford Fosgate? Pe site-ul Mitsubishi se spune doar despre cel cu 9 boxe ca ar fi Rockford... La fel si pe site-ul Rockford?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Varianta cu 6 difuzoare, de pe Inform si Invite, nu este Rockford Fosgate. Aceasta apare doar la variantele superioare de echipare, care nu sunt disponibile cu motorul de 1.5 litri. Din pacate nu am reusit sa aflu cine este producatorul sistemului audio standard, care insa se pare ca suna chiar foarte bine (vezi ce zicea zamfirdm la Jurnal de Bord)...
Confirm ca sistemul audio standard se aude foarte bine. Claritate buna, setari multe, astfel incat e imposibil sa nu il faci sa sune frumos.
De asemenea atasez mai jos, pentru cei interesati catalogul cu accesorii pentru noul Lancer. Preturile nu sunt inca dar dealerul mi-a confirmat ca se pot afla rapid cu ajutorul codurilor trecute in dreptul fiecarui accesoriu din catalog.
L.E. Am incercat sa atasez fisierul dar nu merge pentru ca e in format PDF. Poate ma ajuta un admin cu chestia asta!!!
De asemenea atasez mai jos, pentru cei interesati catalogul cu accesorii pentru noul Lancer. Preturile nu sunt inca dar dealerul mi-a confirmat ca se pot afla rapid cu ajutorul codurilor trecute in dreptul fiecarui accesoriu din catalog.
L.E. Am incercat sa atasez fisierul dar nu merge pentru ca e in format PDF. Poate ma ajuta un admin cu chestia asta!!!
QUOTE (hot)Goangaus de ce nu ii faci si la masina ta un Jurnal de bord unde poti pune intrebarile acestea si discuta despre masina ta?Am dat si eu o parere sa nu aruncati cu pietre :roll:
Am postat la Jurnal de Bord. Linkul mai jos:
http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.php?p=4960#4960
Am postat la Jurnal de Bord. Linkul mai jos:
http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.php?p=4960#4960