Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Oct 09, 2008 2:31 pm

QUOTE (goangaus)Am fost in service pe Metalurgiei si s-a rezolvat problema cu torpedoul, au inlocuit nishte chestii de cauciuc si acum nu mai sunt probleme.

Marea problema este ca de vreo saptamana am un zgomot fooooarte suparator pe dreapta fata, un scartait ce apare la denivelari, dar numai cand are el chef. Bineinteles ca am fost cu masina in service (la RomExpo), m-a disperat scartaitul tot drumul pana acolo, apoi am facut o proba pe un drum praf si pulbere de pe langa ei si guess what.... nici un zgomot. Foarte frumos... Au spus ca probabil a intrat mizerie nu stiu pe unde, au curatat-o putin si gata. La intoarcere, pe piatra cubica de la aviatorilor, iar..... Nu m-am mai intors ca era toata zona blocata, nenoricire... stiti si voi cum e pe acolo. Cred ca maine o sa ma duc iar pe piatra cubica si filmez, sa am dovada cum face.... sper sa faca.

Ce ar putea fi? Posibil amortizorul?

Am si eu acelasi zgomot, dreapta fata. Nu intotdeauna apare. Innebunesc! Am fost la service si la fel nu a mai facut. Nu este de la amortizor, iti spun sigur, cand face pune pe cineva sa impinga de bord in fata si sa vezi ca nu mai face. Cred ca a intrat ceva pe acolo si atinge, pare totusi un zgomot de geam pe plastic, un chitzait ca de soricel. Daca rezolvi sa imi spui si mie cum.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Oct 09, 2008 3:40 pm

QUOTE (Speedy)Am si eu acelasi zgomot, dreapta fata. Nu intotdeauna apare. Innebunesc! Am fost la service si la fel nu a mai facut. Nu este de la amortizor, iti spun sigur, cand face pune pe cineva sa impinga de bord in fata si sa vezi ca nu mai face. Cred ca a intrat ceva pe acolo si atinge, pare totusi un zgomot de geam pe plastic, un chitzait ca de soricel. Daca rezolvi sa imi spui si mie cum.
Exact, este ca un chitait de soricel. Am observat ca si daca apas pe bord, in zona capacului de airbag, scartaie... Foarte enervant. Am vrut in weekend sa filmez, am fost pe piatra cubica, sotia la volan, aveam totul pregatit, sa ma duc cu dovezi in service, ca ma cred oamenii de acolo nebun. Dar nu a mai chitait absolut nimik... Bineinteles ca luni dimineatza a chitait de mama focului...

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Oct 09, 2008 4:22 pm

QUOTE (goangaus)QUOTE (Speedy)Am si eu acelasi zgomot, dreapta fata. Nu intotdeauna apare. Innebunesc! Am fost la service si la fel nu a mai facut. Nu este de la amortizor, iti spun sigur, cand face pune pe cineva sa impinga de bord in fata si sa vezi ca nu mai face. Cred ca a intrat ceva pe acolo si atinge, pare totusi un zgomot de geam pe plastic, un chitzait ca de soricel. Daca rezolvi sa imi spui si mie cum.
Exact, este ca un chitait de soricel. Am observat ca si daca apas pe bord, in zona capacului de airbag, scartaie... Foarte enervant. Am vrut in weekend sa filmez, am fost pe piatra cubica, sotia la volan, aveam totul pregatit, sa ma duc cu dovezi in service, ca ma cred oamenii de acolo nebun. Dar nu a mai chitait absolut nimik... Bineinteles ca luni dimineatza a chitait de mama focului...

Eu ma gandesc ca ar putea fi si in functie de temperatura. Chiar nu stiu ce sa zic si ce solutie sa dau. Oricum daca ai filmarea poate mi-o dai si mie sa le expun problema si la mine la service

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Oct 09, 2008 4:26 pm

QUOTE (Speedy)QUOTE (goangaus)QUOTE (Speedy)Am si eu acelasi zgomot, dreapta fata. Nu intotdeauna apare. Innebunesc! Am fost la service si la fel nu a mai facut. Nu este de la amortizor, iti spun sigur, cand face pune pe cineva sa impinga de bord in fata si sa vezi ca nu mai face. Cred ca a intrat ceva pe acolo si atinge, pare totusi un zgomot de geam pe plastic, un chitzait ca de soricel. Daca rezolvi sa imi spui si mie cum.

Eu ma gandesc ca ar putea fi si in functie de temperatura. Chiar nu stiu ce sa zic si ce solutie sa dau. Oricum daca ai filmarea poate mi-o dai si mie sa le expun problema si la mine la service

Daca imi iese "flagrantul" il postez pe site...

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Vin Oct 10, 2008 3:49 pm

Maare problema (pentru mine care nu suport caldura): am senzatia ca "baga" aer cald chiar daca controlul temperaturii e pe minim. Nu ar fi ceva deranjant ca tot cica vine iarna, dar nu ma impac cu ideea, A mai observat cineva fenomenul? Am incercat sa o las sa functioneze o vreme pe cald full si apoi sa reduc in ideea ca poate nu inchide supapa ca lumea dar...nimic!

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Oct 10, 2008 3:55 pm

QUOTE (sobolanu')Maare problema (pentru mine care nu suport caldura): am senzatia ca "baga" aer cald chiar daca controlul temperaturii e pe minim. Nu ar fi ceva deranjant ca tot cica vine iarna, dar nu ma impac cu ideea, A mai observat cineva fenomenul? Am incercat sa o las sa functioneze o vreme pe cald full si apoi sa reduc in ideea ca poate nu inchide supapa ca lumea dar...nimic!

La mine nu se intampla.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Vin Oct 10, 2008 8:26 pm

Mi-a venit si mie masina,deocamdata singura problema e un greieras in usa dreapta fatza,dar asta e o problema comuna si veche,in rest masina merge bine.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Vin Oct 10, 2008 9:02 pm

QUOTE (sobolanu')Maare problema (pentru mine care nu suport caldura): am senzatia ca "baga" aer cald chiar daca controlul temperaturii e pe minim. Nu ar fi ceva deranjant ca tot cica vine iarna, dar nu ma impac cu ideea, A mai observat cineva fenomenul? Am incercat sa o las sa functioneze o vreme pe cald full si apoi sa reduc in ideea ca poate nu inchide supapa ca lumea dar...nimic!
Nici la mine nu se intampla.

decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Dum Oct 12, 2008 5:07 pm

Nici la mine.

Raven
EVO I

Mesaj de Raven » Dum Oct 12, 2008 6:13 pm

Poate din cauz? c? e?ti cu ma?ina oprit? ?

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”