Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
pentru cei care aveti pe lancer cauciucuri dunlop sp sport 2050m 205 60 r16: aveti grija sa nu le taiati sa le intepati etc. pt. ca nu se gasesc nicaieri in magazinele din romania, ci doar la dealer (mcar ), costa cam 500 lei unul singur si nu le au pe stoc ci trebuie sa astepti cateva zile pana il aduce.
cam mult as zice eu avand in vedere ca pe cateva site-uri din afara nu sunt foarte apreciate.
asadar conduceti cu atentie si sa nu aveti probleme de acest fel.
cam mult as zice eu avand in vedere ca pe cateva site-uri din afara nu sunt foarte apreciate.
QUOTE (nini)pentru cei care aveti pe lancer cauciucuri dunlop sp sport 2050m 205 60 r16: aveti grija sa nu le taiati sa le intepati etc. pt. ca nu se gasesc nicaieri in magazinele din romania, ci doar la dealer (mcar ), costa cam 500 lei unul singur si nu le au pe stoc ci trebuie sa astepti cateva zile pana il aduce.
Oare nu se potrivesc si cele de 205 55 R16 ? ca astea sint mai comune.
Oare nu se potrivesc si cele de 205 55 R16 ? ca astea sint mai comune.
de potrivit se potrivesc pe janta , dar avand talonul de 55 au diametrul mai mic decat cele pe 60, deci diametrul intregii roti e mai mic si de aici consecintele:masina nu mai are comporatmentul din fabrica, garda la sol mai mica, plus ca daca te prinde politia iti ia talonul pt ca aceasta dimensiune nu este trecuta in talon.
p.s. am comandat cauciucul miercuri la mcar sia pana astazi (luni) nu am primit nici un semn de la ei.
p.s. am comandat cauciucul miercuri la mcar sia pana astazi (luni) nu am primit nici un semn de la ei.
QUOTE (nini)de potrivit se potrivesc pe janta , dar avand talonul de 55 au diametrul mai mic decat cele pe 60, deci diametrul intregii roti e mai mic si de aici consecintele:masina nu mai are comporatmentul din fabrica, garda la sol mai mica, plus ca daca te prinde politia iti ia talonul pt ca aceasta dimensiune nu este trecuta in talon.
Ca masina va fii mai joasa si se modifica putin comportamentul din fabrica sint de acord,dar ca politia verifica ce scrie in talon cu ce e pe masina nu stiu ce sa zic,fosta masina care am luato de noua avea gume de 215 55 r16,iar pe talon erau trecute de 195 65 r15 si niciodata nu s-a legat nimeni de asta.
Ca masina va fii mai joasa si se modifica putin comportamentul din fabrica sint de acord,dar ca politia verifica ce scrie in talon cu ce e pe masina nu stiu ce sa zic,fosta masina care am luato de noua avea gume de 215 55 r16,iar pe talon erau trecute de 195 65 r15 si niciodata nu s-a legat nimeni de asta.
Ia auzi ce smecherie, reprezentanta elibereaza certificate de inmatriculare (taloane)... si eu care stateam ca bou' la cozi la militie.
Acu' redevenind seriosi, reprezentanta iti da CI (pe care o infoliezi tu singur) si cu CI te duci tu la militie ca sa-ti scoti numere si talon. Daca nenea militianu' are draci pe el sau n-are chef din varii motive, iti trece prin talon ce vrea muschii lu' domnia sa. Daca ai doua dimensiuni trecute-n talon, pai sa fi sigur ca te alegi cu alea mai mici, indiferent care ar fi adevaru'. Spre exemplu', eu in talonul Solenzei am capatat jante pe 13" (desi aveam pe 14" din fabrica), iar la culoare a fost trecut... CAMELEON (desi in CI scria clar "verde cameleon")
Acu' redevenind seriosi, reprezentanta iti da CI (pe care o infoliezi tu singur) si cu CI te duci tu la militie ca sa-ti scoti numere si talon. Daca nenea militianu' are draci pe el sau n-are chef din varii motive, iti trece prin talon ce vrea muschii lu' domnia sa. Daca ai doua dimensiuni trecute-n talon, pai sa fi sigur ca te alegi cu alea mai mici, indiferent care ar fi adevaru'. Spre exemplu', eu in talonul Solenzei am capatat jante pe 13" (desi aveam pe 14" din fabrica), iar la culoare a fost trecut... CAMELEON (desi in CI scria clar "verde cameleon")
QUOTE (Marty)Ia auzi ce smecherie, reprezentanta elibereaza certificate de inmatriculare (taloane)... si eu care stateam ca bou' la cozi la militie.
Masina era in leasing deci mi-au dato cu talon cu tot de la reprezentanta,oricum mi se pare aiurea sa te amendeze dupa ce ca ei au trecut aiurea datele pe talon,mai ales ca diferenta era atit de mare de la 195 la 215,in fine n-are importanta,ideea e ca cel putin de 5 ani de cind am luat masina nu s-a legat inca nimeni de aspectu asta.
Masina era in leasing deci mi-au dato cu talon cu tot de la reprezentanta,oricum mi se pare aiurea sa te amendeze dupa ce ca ei au trecut aiurea datele pe talon,mai ales ca diferenta era atit de mare de la 195 la 215,in fine n-are importanta,ideea e ca cel putin de 5 ani de cind am luat masina nu s-a legat inca nimeni de aspectu asta.