Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Mar Dec 18, 2007 8:09 am

QUOTE (zanfirdm)Are cineva idee .. din sursa oficiala..ma rog..cate AIRBAGURI are dontarea standard....eu am invite + si se pare ca am decat 2 airbaguri..o sa verific...iar am inteles...ca in dotarea standard ar fi 7 airbaguri..mama ei de rusa..ca imi rup limba si creieri cu ea..Maine voi verifica pe masina cate am..in sensul ca o sa caut bulinele..Daca ma puteti lamuri..please..
Nu cred ca are cum sa aiba doar doua airbaguri...prin toate brosurile scrie ca are 7, indiferent de echipare, 2 frontale, 2 laterale, 2 cortina, 1 genunchi sofer.
Nu cred ca le-au scos in Rusia, dar nu bag mana in foc...

RauL
EVO I

Mesaj de RauL » Mar Dec 18, 2007 9:58 am

Va multumesc din suflet la toti pt urari. Deocamdata nu am camera foto acasa si nu am cum sa fac poze dar am sa fac tot posibilu sa o recuperez si sa adaug niste poze. hai sa incerc sa va rasp. la intrebari atat cat pot.

Santo : Masina am achitat'o cash de saptamana trecuta dar din cauza celor de la vama tocmai ieri am putut s'o ridic. Ca acte mai sunt de semnat factura finala , procesul de predare - primire si inca o factura de 107.00 lei pe care o platesti la ridicarea masinii pt numere si autorizatie de circulatie + 432 de lei RCA. Eu am mai platit si 860 de euro casco pe un an. Masina avea 8 km la bord.

zanfirdm : Masina are 7 airbag-uri , asa ca stai linistit ca si a ta tot la fel are. Motor....n'am ce sa zic ... este perfect. Interior 10+, chiar imi place plasticu de pe bord si am fost ft atent la usi si la imbinari si nu are nimic din acele poze. De greierasi inca nu pot sa spun nimic pt ca deocamdata nu sunt si nici nu'mi doresc sa apara asa ceva

Stiti si noi cum se spune : Masina pe care o ai , este cea mai buna masina !

Inca o data va multumesc ft frumos pt toate urarile de bine si va doresc si voua sa nu aveti parte de nici'un eveniment neplacut asa cum avut eu parte sapt trecuta cand a intrat un tip mine cu o Dacia Break si acum batrana mea Solenza sta in parcare si asteapta sa'i deschid dosaru' de daune si sa gasesc un service bun.

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mar Dec 18, 2007 12:17 pm

QUOTE (goangaus)QUOTE (zanfirdm)Are cineva idee .. din sursa oficiala..ma rog..cate AIRBAGURI are dontarea standard....eu am invite + si se pare ca am decat 2 airbaguri..o sa verific...iar am inteles...ca in dotarea standard ar fi 7 airbaguri..mama ei de rusa..ca imi rup limba si creieri cu ea..Maine voi verifica pe masina cate am..in sensul ca o sa caut bulinele..Daca ma puteti lamuri..please..
Nu cred ca are cum sa aiba doar doua airbaguri...prin toate brosurile scrie ca are 7, indiferent de echipare, 2 frontale, 2 laterale, 2 cortina, 1 genunchi sofer.
Nu cred ca le-au scos in Rusia, dar nu bag mana in foc...
La asta mam gandit si eu ..dar..exact cum ai zis si tu..nu bag mana in foc..azi voi afla...)

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mar Dec 18, 2007 12:24 pm

RAul mersi pentru informati..Eu sunt linistit cu airbagurile..eram curios ..adica toti au 7 si eu doua..no nu cred ca e posibil..) Sa ai parte de ea..VEzi ca in bidonul de lichid pentru parbriz intra fara PROBLEME 5 litri..super misto..))..Uf..motorul chir daca e micut pt ditai masina..se comporta excelent..))..Enjoy...cand poti...sa vii si cu consum..si cat de repede se incalzeste motoru..si tot felul de detalii..Nu neaparat pentru mine..pentru ca eu le-am testat..dar am fost intrebat...si vei fi si tu...Si oricum..astept si eu tot felul de detalii pe care eu poate le-am scapat..Apropo..cu ce tip de anvelope ai fost servit...pe a mea am avut DUNLOP...Si inca o intrebare...apare zgomot din porbagaj..avan in vedere "cartonul" mult blamat ...la mine nu apare nimik , dar, eu am ,"tablita" aia de cauciuc destul de grea..si poate ea facediferenta...
Oricum felicitari ai ales CEA MAI BUNA MASINA din clasa ei..NIMIK nu o poate intrece '))))

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mar Dec 18, 2007 12:27 pm

A si sa nu uit...Ce zici de sitemul audio ..chiar daca nu este cel de 9 difuzoare:))..eu totusi consider ca este super...si claritate si volum..si inca ceva misto...nu zdrangane plasticul la vibratii..chiar si aproape de maxim. Ai probat chestia asta ??

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Mar Dec 18, 2007 12:49 pm

Off topic:

@zanfirdm De ce scrii 2-3 mesaje in loc de unul singur? Poti sa scrii unul mai mare, ca e mai usor de citit? Mersi

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mar Dec 18, 2007 1:44 pm

Stiu stiu...se intampla banuiesc din dorinta de a afla mai multe..si mi-am adus aminte de intrebari dupa ce am postat.Stiu ca nu e foarte frumos...si o sa imi dau silinta sa NU MAI FAC asa..si sa pun un singur post ..eh...scuzele de rigoare...am un singur neuron si ala e ametit...O sa incerc sa fiu mai atent pe viitor si of course SCUZE DE OFFTOPIC.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Mar Dec 18, 2007 1:59 pm

QUOTE (zanfirdm)Stiu stiu...se intampla banuiesc din dorinta de a afla mai multe..si mi-am adus aminte de intrebari dupa ce am postat.Stiu ca nu e foarte frumos...si o sa imi dau silinta sa NU MAI FAC asa..si sa pun un singur post ..eh...scuzele de rigoare...am un singur neuron si ala e ametit...O sa incerc sa fiu mai atent pe viitor si of course SCUZE DE OFFTOPIC.
Vezi ca poti sa editezi posturile tale, ai in dreapta sus un buton "modifica".

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Mar Dec 18, 2007 3:37 pm

QUOTE (goangaus)QUOTE (zanfirdm)Stiu stiu...se intampla banuiesc din dorinta de a afla mai multe..si mi-am adus aminte de intrebari dupa ce am postat.Stiu ca nu e foarte frumos...si o sa imi dau silinta sa NU MAI FAC asa..si sa pun un singur post ..eh...scuzele de rigoare...am un singur neuron si ala e ametit...O sa incerc sa fiu mai atent pe viitor si of course SCUZE DE OFFTOPIC.
Vezi ca poti sa editezi posturile tale, ai in dreapta sus un buton "modifica".
Mi-a cazut si mie fisa acus )) no mersi de informatie...Promit de acum un singur post `spe mii de intrebari )) Scuze de disconfortul creat ..

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Dec 18, 2007 5:04 pm

Felicitari pentru achizitie Raul!
Sa o conduci sanatos si sa ai parte numai de bucurii la volanul noului tau lancer!
Este cel mai frumos cadou pe care ti-l puteai face. :wink:

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”