Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
QUOTE (zanfirdm)Are cineva idee .. din sursa oficiala..ma rog..cate AIRBAGURI are dontarea standard....eu am invite + si se pare ca am decat 2 airbaguri..o sa verific...iar am inteles...ca in dotarea standard ar fi 7 airbaguri..mama ei de rusa..ca imi rup limba si creieri cu ea..Maine voi verifica pe masina cate am..in sensul ca o sa caut bulinele..Daca ma puteti lamuri..please..
Nu cred ca are cum sa aiba doar doua airbaguri...prin toate brosurile scrie ca are 7, indiferent de echipare, 2 frontale, 2 laterale, 2 cortina, 1 genunchi sofer.
Nu cred ca le-au scos in Rusia, dar nu bag mana in foc...
Nu cred ca are cum sa aiba doar doua airbaguri...prin toate brosurile scrie ca are 7, indiferent de echipare, 2 frontale, 2 laterale, 2 cortina, 1 genunchi sofer.
Va multumesc din suflet la toti pt urari. Deocamdata nu am camera foto acasa si nu am cum sa fac poze dar am sa fac tot posibilu sa o recuperez si sa adaug niste poze. hai sa incerc sa va rasp. la intrebari atat cat pot.
Santo : Masina am achitat'o cash de saptamana trecuta dar din cauza celor de la vama tocmai ieri am putut s'o ridic. Ca acte mai sunt de semnat factura finala , procesul de predare - primire si inca o factura de 107.00 lei pe care o platesti la ridicarea masinii pt numere si autorizatie de circulatie + 432 de lei RCA. Eu am mai platit si 860 de euro casco pe un an. Masina avea 8 km la bord.
zanfirdm : Masina are 7 airbag-uri , asa ca stai linistit ca si a ta tot la fel are. Motor....n'am ce sa zic ... este perfect. Interior 10+, chiar imi place plasticu de pe bord si am fost ft atent la usi si la imbinari si nu are nimic din acele poze. De greierasi inca nu pot sa spun nimic pt ca deocamdata nu sunt si nici nu'mi doresc sa apara asa ceva
Stiti si noi cum se spune : Masina pe care o ai , este cea mai buna masina !
Inca o data va multumesc ft frumos pt toate urarile de bine si va doresc si voua sa nu aveti parte de nici'un eveniment neplacut asa cum avut eu parte sapt trecuta cand a intrat un tip mine cu o Dacia Break si acum batrana mea Solenza sta in parcare si asteapta sa'i deschid dosaru' de daune si sa gasesc un service bun.
Santo : Masina am achitat'o cash de saptamana trecuta dar din cauza celor de la vama tocmai ieri am putut s'o ridic. Ca acte mai sunt de semnat factura finala , procesul de predare - primire si inca o factura de 107.00 lei pe care o platesti la ridicarea masinii pt numere si autorizatie de circulatie + 432 de lei RCA. Eu am mai platit si 860 de euro casco pe un an. Masina avea 8 km la bord.
zanfirdm : Masina are 7 airbag-uri , asa ca stai linistit ca si a ta tot la fel are. Motor....n'am ce sa zic ... este perfect. Interior 10+, chiar imi place plasticu de pe bord si am fost ft atent la usi si la imbinari si nu are nimic din acele poze. De greierasi inca nu pot sa spun nimic pt ca deocamdata nu sunt si nici nu'mi doresc sa apara asa ceva
Stiti si noi cum se spune : Masina pe care o ai , este cea mai buna masina !
Inca o data va multumesc ft frumos pt toate urarile de bine si va doresc si voua sa nu aveti parte de nici'un eveniment neplacut asa cum avut eu parte sapt trecuta cand a intrat un tip mine cu o Dacia Break si acum batrana mea Solenza sta in parcare si asteapta sa'i deschid dosaru' de daune si sa gasesc un service bun.
QUOTE (goangaus)QUOTE (zanfirdm)Are cineva idee .. din sursa oficiala..ma rog..cate AIRBAGURI are dontarea standard....eu am invite + si se pare ca am decat 2 airbaguri..o sa verific...iar am inteles...ca in dotarea standard ar fi 7 airbaguri..mama ei de rusa..ca imi rup limba si creieri cu ea..Maine voi verifica pe masina cate am..in sensul ca o sa caut bulinele..Daca ma puteti lamuri..please..
La asta mam gandit si eu ..dar..exact cum ai zis si tu..nu bag mana in foc..azi voi afla...)
La asta mam gandit si eu ..dar..exact cum ai zis si tu..nu bag mana in foc..azi voi afla...)
RAul mersi pentru informati..Eu sunt linistit cu airbagurile..eram curios ..adica toti au 7 si eu doua..no nu cred ca e posibil..) Sa ai parte de ea..VEzi ca in bidonul de lichid pentru parbriz intra fara PROBLEME 5 litri..super misto..))..Uf..motorul chir daca e micut pt ditai masina..se comporta excelent..))..Enjoy...cand poti...sa vii si cu consum..si cat de repede se incalzeste motoru..si tot felul de detalii..Nu neaparat pentru mine..pentru ca eu le-am testat..dar am fost intrebat...si vei fi si tu...Si oricum..astept si eu tot felul de detalii pe care eu poate le-am scapat..Apropo..cu ce tip de anvelope ai fost servit...pe a mea am avut DUNLOP...Si inca o intrebare...apare zgomot din porbagaj..avan in vedere "cartonul" mult blamat ...la mine nu apare nimik , dar, eu am ,"tablita" aia de cauciuc destul de grea..si poate ea facediferenta...
Oricum felicitari ai ales CEA MAI BUNA MASINA din clasa ei..NIMIK nu o poate intrece '))))
Oricum felicitari ai ales CEA MAI BUNA MASINA din clasa ei..NIMIK nu o poate intrece '))))
Stiu stiu...se intampla banuiesc din dorinta de a afla mai multe..si mi-am adus aminte de intrebari dupa ce am postat.Stiu ca nu e foarte frumos...si o sa imi dau silinta sa NU MAI FAC asa..si sa pun un singur post ..eh...scuzele de rigoare...am un singur neuron si ala e ametit...O sa incerc sa fiu mai atent pe viitor si of course SCUZE DE OFFTOPIC.
QUOTE (zanfirdm)Stiu stiu...se intampla banuiesc din dorinta de a afla mai multe..si mi-am adus aminte de intrebari dupa ce am postat.Stiu ca nu e foarte frumos...si o sa imi dau silinta sa NU MAI FAC asa..si sa pun un singur post ..eh...scuzele de rigoare...am un singur neuron si ala e ametit...O sa incerc sa fiu mai atent pe viitor si of course SCUZE DE OFFTOPIC.
Vezi ca poti sa editezi posturile tale, ai in dreapta sus un buton "modifica".
QUOTE (goangaus)QUOTE (zanfirdm)Stiu stiu...se intampla banuiesc din dorinta de a afla mai multe..si mi-am adus aminte de intrebari dupa ce am postat.Stiu ca nu e foarte frumos...si o sa imi dau silinta sa NU MAI FAC asa..si sa pun un singur post ..eh...scuzele de rigoare...am un singur neuron si ala e ametit...O sa incerc sa fiu mai atent pe viitor si of course SCUZE DE OFFTOPIC.
Mi-a cazut si mie fisa acus )) no mersi de informatie...Promit de acum un singur post `spe mii de intrebari )) Scuze de disconfortul creat ..
Mi-a cazut si mie fisa acus )) no mersi de informatie...Promit de acum un singur post `spe mii de intrebari )) Scuze de disconfortul creat ..