Antigel
mie la revizia de 15000 mi-au completat cu antigel pt ca eram la minim. acum am mai facut 15000 de la prima revizie si antigelul nu a mai scazut deloc a ramas exact la nivelul la care am completat la 15000.
de aici deduc ca sistemul nu are pierderi, ci mai degraba in primii 15000 antigelul a scazut din alte cauze, poate ca nu era indeajuns in instalatie, sau poate pana si-a facut el circuitul a mai scazut.
cert e ca acum e la nivelul la care a fost cand am completat la revizia de 15000.
de aici deduc ca sistemul nu are pierderi, ci mai degraba in primii 15000 antigelul a scazut din alte cauze, poate ca nu era indeajuns in instalatie, sau poate pana si-a facut el circuitul a mai scazut.
cert e ca acum e la nivelul la care a fost cand am completat la revizia de 15000.
- numai_silviu
- EVO I
Eu anul trecut am completat cu antigel de la MOL ceva gen Glysantin Alu Protect Premium/G30. Culmea e ca la Mcar e ceva mai ieftin decat la benzinarie si este exact acelasi produs. Insa am mai auzit pareri care ar spune ca defapt se evapora apa din instalatie, antigelul ramanand concentrat. Practic, eu cred ca ai putea sa adaugi doar apa distilata.