Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
Are cineva idee .. din sursa oficiala..ma rog..cate AIRBAGURI are dontarea standard....eu am invite + si se pare ca am decat 2 airbaguri..o sa verific...iar am inteles...ca in dotarea standard ar fi 7 airbaguri..mama ei de rusa..ca imi rup limba si creieri cu ea..Maine voi verifica pe masina cate am..in sensul ca o sa caut bulinele..Daca ma puteti lamuri..please..
QUOTE (santo)sa o stapinesti sanatos si fara incidente.
aaaaaaaaaaa cati km avea la bord ?
spune-mi si mie ce acte ai facut exact ?( facturi, contract etc) cum ai platit ? .....poti sa-mi dai tel tau sa te sun ? mailul meu...catalin19812003@yahoo.com
merci
santo nu te supara dar, cred ca discutia ar trebui sa continue aici pe forum sa aflam si noi ce si cum, ca de aceea e forum. in schim daca vrei doar sa-i vezi masina live, e ok.
bafta!
aaaaaaaaaaa cati km avea la bord ?
spune-mi si mie ce acte ai facut exact ?( facturi, contract etc) cum ai platit ? .....poti sa-mi dai tel tau sa te sun ? mailul meu...catalin19812003@yahoo.com
merci
santo nu te supara dar, cred ca discutia ar trebui sa continue aici pe forum sa aflam si noi ce si cum, ca de aceea e forum. in schim daca vrei doar sa-i vezi masina live, e ok.
bafta!