Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Lun Dec 17, 2007 8:05 pm

Sa iti dea Dzeu sa ai parte de ea,fara probleme,fara incidente si multi multi km.Sa ne dai si noua detalii , motorizare si culoare si detalii.Have fun

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Lun Dec 17, 2007 8:08 pm

Acus am vazut..In fine , A aparut si primu pe tara cu ea "in mana" Bravo..deci motor de 1.5 ...bun...sa vii si cu detalii...si feelinguri...sprint, interior,greieri,samd..))) Felicitari...

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Lun Dec 17, 2007 8:13 pm

RauL felicitari! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Cat mai multi km fara nici un fel de probleme! Te asteptam cu impresii si cu poze.

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Lun Dec 17, 2007 8:25 pm

Daca imi permiti , itzi dau un sfat, sau inaintez o propunere.Cred ca ar fi mai bine sa deschizi un post nou in jurnal:)))..Sper ca nu te superi pe oate bune si poze..poze...impresii:))) ca savad confirmi infirmi impresiile mele:))

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Dec 17, 2007 8:46 pm

Sa o stapanesti sanatos!
Pune repede poze, ca nu mai are lumea rabdare...
Eu numar zilele pana vineri, cand voi primi masina, pana atunci tot "sondez" piata dupa un aparat foto mai performant, ca cel pe care-l am nu are fata de Lancer ...

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Lun Dec 17, 2007 9:18 pm

Are cineva idee .. din sursa oficiala..ma rog..cate AIRBAGURI are dontarea standard....eu am invite + si se pare ca am decat 2 airbaguri..o sa verific...iar am inteles...ca in dotarea standard ar fi 7 airbaguri..mama ei de rusa..ca imi rup limba si creieri cu ea..Maine voi verifica pe masina cate am..in sensul ca o sa caut bulinele..Daca ma puteti lamuri..please..

adisor35
EVO I

Mesaj de adisor35 » Lun Dec 17, 2007 9:48 pm

QUOTE (santo)sa o stapinesti sanatos si fara incidente.
aaaaaaaaaaa cati km avea la bord ?
spune-mi si mie ce acte ai facut exact ?( facturi, contract etc) cum ai platit ? .....poti sa-mi dai tel tau sa te sun ? mailul meu...catalin19812003@yahoo.com

merci
santo nu te supara dar, cred ca discutia ar trebui sa continue aici pe forum sa aflam si noi ce si cum, ca de aceea e forum. in schim daca vrei doar sa-i vezi masina live, e ok.
bafta!

andrei

Mesaj de andrei » Lun Dec 17, 2007 11:38 pm

Sa o stapanesti cu placere si la cat mai multi km fara incidente! Asteptam de asemenea si un nou thread de prezentare la "Masina mea si Jurnal de bord". :wink:

Adrian
EVO I

Mesaj de Adrian » Mar Dec 18, 2007 2:08 am

Sa o stapinesti sanatos...fara incidente! Ti-au dat ceva cei de la Mcar... un breloc, fular, etc?

santo
EVO I

Mesaj de santo » Mar Dec 18, 2007 7:32 am

unde vrei tu ...numai sa zica cate ceva ca cred ca nu mai putem nici unul din noi sa aflam tot ce putem......

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”