Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Adrian
EVO I

Mesaj de Adrian » Vin Dec 14, 2007 11:58 pm

A primit cineva noul Lancer? Eu trebuie sa-l am luni sau marti, asa mi-a promis dealerul. Nici nu vreau sa ma gindesc
daca vad o usa ca aia din poza...
poti sa refuzi masina?

santo
EVO I

Mesaj de santo » Sâm Dec 15, 2007 7:06 am

QUOTE (Adrian)A primit cineva noul Lancer? Eu trebuie sa-l am luni sau marti, asa mi-a promis dealerul. Nici nu vreau sa ma gindesc
daca vad o usa ca aia din poza...
poti sa refuzi masina?

eu zic ca poti dar sper sa n fie nevoie....o rugamnte am la tine ..de fapt mai multe..
sa pui poze cu ea si ceva inpresii
mie imi vine in ian ..am luat pe motorina ....ai testat motorul asat ca eu nu ...sau cineva mers cu acest tip de motor sa-mi spuna si mie ceva impresii

merci

santo
EVO I

Mesaj de santo » Sâm Dec 15, 2007 7:07 am

scuzati gramatica dar sriu la lumina monitorului pe o tastatura stearsa:)

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Sâm Dec 15, 2007 8:47 am

Ieri am vazut si eu in trafic unul albastru parca. Iar legat de interiorul vechiului Lancer, eu avand Lancer, toti care l-au vazut au spus ca e calitativ, e facut bine, imbinarile sunt cum trebuie, nu se vorbeste de design. Mie imi place designul interiorului de la noul Lancer, e mai modern, spre masini europene, e mai dotat decat la mine, parca te urci intr-o masina din 2007. La vechiul Lancer e un bord chior, fara multe butoane, dar ideea repet este ca atunci cand iei o masina nu o faci pentru tot de pe ea, ca nu se poate sa iti placa tot la o masina, ceva tot nu iti place, insa o iei dupa ce iti place cel mai mult. De exemplu la EVO IX, usile nu sunt antifonate ca la mine, cand inchizi o usa parca e mai rau decat la Solenza, un zgomot de cutie metalica goala, bordul e tot ala chior, insa masina stie sa faca ceva, si o face bine. Deci atunci cand iti iei EVO nu o faci pentru computer de bord, nu o faci pentru senzori de ploaie si lumina sau pentru navigatie. O faci pentru 2.0 Turbo 280 CP si pentru acel 4X4 belea. Acum EVO X are si computer si senzori si navigatie si e mai slab decat IX. La fel e cu motorul ala de 1.8 de 144 de cai face 0-100 in mai mult de 10 s, mi se pare rusinos sincer, al meu cu 2.0 si 136 CP face in 9.6, e mult oricum dar totusi ar trebui sa vedem imbunatiri si pe partea asta. Pana si Mazda aia 3 MPS care nu are pic de plastic moale pe bord sau pe unde vreti voi si tot e mai calitativa decat Lancer-ul nou. Plasticul ala tare parca e dintr-o bucata, nu vezi rosturi sau alte chestii. Eu personal recunosc hibele de la Lancer-ul meu, dar parca unii care vad ca isi iau noul Lancer nu vor sa recunoasca ca totusi la interior este un downgrade si nu un upgrade, aici repet ma refer strict la calitea materialelor. Si alte 2 poze de la SIAB, in prim plan calitatea noului Lancer.
Fişiere ataşate
IMG_0040.jpg
IMG_0040.jpg (58.31 KiB) Vizualizat de 4042 ori
lancer.jpg
lancer.jpg (68.5 KiB) Vizualizat de 4043 ori

Adrian
EVO I

Mesaj de Adrian » Sâm Dec 15, 2007 9:26 am

santo n-am facut nici eu drive test. m-am ''ambalat'' la SIAB. acum parca mi-a mai trecut ...
mai ales cind vad... ce vad. si eu tot motorina am luat. cum il am, cum va spun tot ce se poate si evident ...poze

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Sâm Dec 15, 2007 9:52 am

2dor, asta am vazut si eu la siab.

Ma gandesc ca au fost cazuri izolate, chiar nu imi vine sa cred ca asa sunt toate de noi.
Oricum masina asta din poza nu a iesit asa din fabrica, probabil de la transport, etc s-a "dizlocat" insa nu avea voie...
Sa presupunem ca totul e ok cand o iei...pai din ceea ce vad in poze... este posibil ca dupa 1 an de gropi in RO sa apara astfel de gauri pe ici pe colo
si atunci dealerul o sa dea vina pe gropi...am mai vazut si pe aici pe forum justificari la orice cu "drumurile proaste sunt de vina...".

O problema mecanica cu chiu cu vai se rezolva, dar chestiile astea nu se mai rezolva cu adevarat...ma rog, se fac niste carpeli "Giga, da ba un surub mai mare sa prin plasticul asta ca nu mai sta" si tine o perioada dar ce nu e ok din fabrica pe partea asta de interior nu prea se mai remediaza definitiv.
Stim bine ca odata umblat in bord nu mai sta ca in fabrica...pai daca din fabrica nu sta...ce pretentii sa mai ai nene ?

Auzi tu..pretentii ?
Astea nu sunt pretentii baieti.
Dar la romani merge si asa...as fi curios sa vad fata sobolanului daca maine s-ar duce sa-si ridice un lancer nou si ar observa asa ceva la masina.
Perfectibila ? Posibil dar de catre cine ?
Sunt doua variante, ori proprietarul gaseste o solutie romaneasca, ori o lasa in service si se "rezolva" ..una si se strica alta. )
Eu sor sa filozofezi si sa fii un domn pe banii altuia...padure, copaci, centrul universului...pentru mine masina nu e centrul universului ca altfel poate ca nu mai aveam nici o masina dar nici un obiect care sa te duca din pct. A in pct. B...

Rad eu dar nu e rasul meu... :roll:
Ce se vede in masina e bine vazut...dar ce nu se vede imi trezeste semne de intrebare.
Scuze, nu m-am putut abtine...dati-i inainte baieti, scuze ca v-am intrerupt din aprecierile justificate cu copaci, centrul universului, soacre, socri, mercedes, samd.

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Sâm Dec 15, 2007 10:33 am

cine are ochi sa vada si minte sa aprecieze se poate decide foarte usor. Nimeni de aici nu este proprietarul firmei Mitsubishi asa ca vrei - ia-o , nu vrei refuz-o ! Oricine pe banii lui se poate indragosti sau uri cat si cum vrea. Avand in vedere ca e forum Mitsu nu inteleg toate criticile aduse . Doar batutu in cap sa fii sa accepti sa ridici o masina cu problemele pozate. La cele doua driveuri pe care le-am facut si cu benzinarul si cu DID nu am vazut asa ceva la nici una dintre masini. Vreti super calitate ? Luati-va Rolls!

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Sâm Dec 15, 2007 10:44 am

QUOTE (Cristi)Pentru mine subiectul interioare e incheiat...am spus ce am avut de spus, ce s-a inteles, e alta treaba.

Sa zicem ca ce se vede in poza asta de mai sus si ce am vazut eu cu ochii mei la Siab (am spus mai sus) sunt defecte de fabricatie izolate...eu cel putin asa sper, pentru ca la "pretentiile" mele nu as suporta sa vad asemenea chestii la viitoarea mea masina...nici la la daciile lu tata de pe timpuri nu am vazut asa ceva.
Cu toate astea daca nu m-ar fi interesat lancerul nou nu mai ma uitam pe topicurile acestea.

Parerile difera si asta e ok atat timp cat nu apar fraze de genul "va aberati" sau "nu aveti habar".
Din spatele monitorul e usor sa te dai cocos...

Ar fi fost interesat sa vad de la toti acesti cunoscatori, si informatii referitoare la motor, comportament, turatii, consum, sec. pana x km/h, cutie, rapoarte, cupluri, grafice...orice, ca se pare ca prea le stiu pe toate...
Nimic de genul acesta...parca la inceput cand am luat coltul si am intrat pe masini.ro pentru prima data...discutiile erau putin altele ) desi toti eram la inceput...desi la nivel de amatori discutam mai mult de ce avea fiecare sub capota sau ce am citit pe net, atat ca performante, date tehnice cat si ca comportament in trafic, in diferite situatii....cum s-a comportat la nu stiu ce viteza in...chestii de genul acesta.
Ok, pentru unii, sub capota pot sa fie si doua marmote care invelesc ciocolata... )

Parca am fi in piata! )
Ba e rosu, ba e verde, ba e rosu... )
E bine ca e ok, imbinari perfecte, interior super, samd.

Parerile si gusturile pot diferi de la persoana la persoana cu atat mai mult de la natie, la natie.
talpa/logan/metro...de fap era un banc cu apa/talpa/laba astia mai mici trebuie sa si-l aminteasca.

Zanfir, normal ca plasticul nu li se pare ieftin, ori din dragoste pentru tine, ori pentru tine e ok.
Zi-le in gluma sa faceti schimb...)

Sunt si nu sunt de acord cu tine...Sunt de acord cu gusturile....si cu parerile,,,si e bine ca discutam..si avem pareri contradicori..si ca se incearca...si se si reuseste sa se ramana in limitele normalului...Stii cum e ..toti barbatii sunt priceputila fotbal masini si femei..asa ca..ce vrei...fiecare este un mare cunoscator..eu nu-s da nu e bai ca invat )...E amuzant forumul...itzi dai seama ca aiurea ar fi ca cineva sa posteze...si apoi raspunsurile..sa fie de genu...Da asa e...Cred ca ar fi super plictisitor..Exista o gama larga de idei si pareri si asta e bine..bune rele..nu conteaza..bine ca sunt:))..
Referitor la socri..eu le-as zice mai serios , nu doar in gluma, sa facem schimb,,...dar cred ca iti dai seama ce raspuns de "fuck off" imi iau..asa ca nu e rost...oricum super ideea ))))))
In rest sa fie ...km ..fara probleme....cu multi sau putini cai..usa mai aiurea sau porbagaj fara sau cu..
Nu stiu daca ai vazut dar am mai scris unele din defectele pe care le-am considerat mai importante la Lancer si vb NUMAI de al meu...adica...maneru la porbagaj..lipsa stergator luneta spate...un blindpoint in conditi de "tolanire",..dar in rest eu personal,si aici ma repet, nu am gasit altceva..Nu trebuie sa se dea cu pietere nu..? Totusi mi se pare ca ai nostri dealeri sau importatori, jongleaza un pic cam mult...ma refer aici si la"tablita" de protectie in porbagaj..care lipseste..Nu stiu...Poate nu exista..ma depaseste situatia..
ORICUM nu e cazul sa te superi sau sa acuzi "cocosi" din spatele ecranului..fara ei(poate si eu is unu ) nu am avea sansa sa "discutam discutii".. Iar ca sa inchei eu consider ca superioritate acestui forum vine tocmai din existenta si posibilitatea userilor nu asa de "stiutori" sa isi exprime parerile mai putin profesioniste si intervine in discutii nu foarte elaborate..BAnuiesc ca in momentul in care cei care asteapta masinile vor putea sa isi exprime si parerile referitoare la tot ce "cereai " tu mai sus.., iar pentru mine va fi o placere sa citesc aceste pareri, totusi nu cred ca voi interveni acolo prwa mult...complexitatea depasindu-ma..)
Toate bune

zanfirdm
EVO I

Mesaj de zanfirdm » Sâm Dec 15, 2007 10:51 am

QUOTE (Cristi)2dor, asta am vazut si eu la siab.

Ma gandesc ca au fost cazuri izolate, chiar nu imi vine sa cred ca asa sunt toate de noi.
Oricum masina asta din poza nu a iesit asa din fabrica, probabil de la transport, etc s-a "dizlocat" insa nu avea voie...
Sa presupunem ca totul e ok cand o iei...pai din ceea ce vad in poze... este posibil ca dupa 1 an de gropi in RO sa apara astfel de gauri pe ici pe colo
si atunci dealerul o sa dea vina pe gropi...am mai vazut si pe aici pe forum justificari la orice cu "drumurile proaste sunt de vina...".

O problema mecanica cu chiu cu vai se rezolva, dar chestiile astea nu se mai rezolva cu adevarat...ma rog, se fac niste carpeli "Giga, da ba un surub mai mare sa prin plasticul asta ca nu mai sta" si tine o perioada dar ce nu e ok din fabrica pe partea asta de interior nu prea se mai remediaza definitiv.
Stim bine ca odata umblat in bord nu mai sta ca in fabrica...pai daca din fabrica nu sta...ce pretentii sa mai ai nene ?

Auzi tu..pretentii ?
Astea nu sunt pretentii baieti.
Dar la romani merge si asa...as fi curios sa vad fata sobolanului daca maine s-ar duce sa-si ridice un lancer nou si ar observa asa ceva la masina.
Perfectibila ? Posibil dar de catre cine ?
Sunt doua variante, ori proprietarul gaseste o solutie romaneasca, ori o lasa in service si se "rezolva" ..una si se strica alta. )
Eu sor sa filozofezi si sa fii un domn pe banii altuia...padure, copaci, centrul universului...pentru mine masina nu e centrul universului ca altfel poate ca nu mai aveam nici o masina dar nici un obiect care sa te duca din pct. A in pct. B...

Rad eu dar nu e rasul meu... :roll:
Ce se vede in masina e bine vazut...dar ce nu se vede imi trezeste semne de intrebare.
Scuze, nu m-am putut abtine...dati-i inainte baieti, scuze ca v-am intrerupt din aprecierile justificate cu copaci, centrul universului, soacre, socri, mercedes, samd.
Ma scuzi ca te-am deranjat..nu e cazul sa fii ironic...E usor sa barfesti o masina pe care nu o ai...nu ?
AM zic clar ca eu vb de a mea masina..care nu are asa ceva...nu este vina mea...ca se transmit asemenea masini in Romania...Aici nu au existat probeleme...de care sa am cunostinta..de genu asta...ma rog cei de pe aici care au si ei nu au intalnit asa ceva?
Si de ce consideri ca tu ai dreptul sa iti spui parerea...doar pt ca tu ai "colt" sau de ce?..Iar socrii mei nu ar avea dreptul lor de asi spune o parere..si imediat este catalogata..ca nu stiu ce ?? Te plangi de parerile "visatoare" ale noaste..dar tu nu ai oferit nimic altceva...DIn fabrica? ai vreo dovada? eu sunt mult mai sigur ca a aparut din "profesionalismul tipic mioritic.."hai ba gheorhe sa masinile alea mai la vale..aaa???
Si vad ca si tu filosofezi pe bani altuia...eu macar filosofez pe bani mei..am 4500 de km cu lancerul x si nu am nici greieri nici nimic..Acum fiecare cu norocul lui..ai ?
E usor sa fii ironic..nu ?

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Sâm Dec 15, 2007 10:58 am

QUOTE (sobolanu')cine are ochi sa vada si minte sa aprecieze se poate decide foarte usor. Nimeni de aici nu este proprietarul firmei Mitsubishi asa ca vrei - ia-o , nu vrei refuz-o ! Oricine pe banii lui se poate indragosti sau uri cat si cum vrea. Avand in vedere ca e forum Mitsu nu inteleg toate criticile aduse . Doar batutu in cap sa fii sa accepti sa ridici o masina cu problemele pozate. La cele doua driveuri pe care le-am facut si cu benzinarul si cu DID nu am vazut asa ceva la nici una dintre masini. Vreti super calitate ? Luati-va Rolls!

Stai sa inteleg daca e un forum Mitsubishi inseamna ca trebuie sa spun numai cuvinte de lauda? Adica trebuie sa spun ca dealerii sunt perfecti, ca motorul diesel de la VW nu troncane, ca la mine nu scartaia directia cu masina de noua, basca toate masinile de 2.0 au problema cu scartaitul, ca interiorul de la Lancer-ul nou e ca la S-klasse, ca la mine si la altii nu zdranganea geamul de la cadrane, ca la mine nu sta placajul de deasupra rotii de rezerva mai sus decat trebuie din cauza ca locasul nu e gandit pentru latimea 195 pe care o au jantele mele, si tot asa?

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”