Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
Un proprietar de lancer 2008 mi-a aratat la al lui un mic defect de fabricatie,privind masina din fatza la farul din dreapta distanta intre far si spoiler e mai mare ca la cel din stinga,desi spoileru se aliniaza perfect si in fatza si pe lateral,el zice ca si la alt lancer vazut in showroom e la fel.
QUOTE (Cristi)In timp, genul asta de defecte de fabricatie vor fi mult mai vizibile.
Diferentele de temperatura isi vor face treaba...distante, usi, aripi, capota, chedere, etc...nu vor mai fi la fel.
Pai in timp da,dar totusi la o masina noua parca nu te astepti le scoata cu defect,k e o problema minora da totusi,oricum calitatea fabricatiei la masini ca de altfel la o gramada de lucruri e in scadere si probabil cu cresterea preturilor la petrol va scadea si mai mult.
Diferentele de temperatura isi vor face treaba...distante, usi, aripi, capota, chedere, etc...nu vor mai fi la fel.
Pai in timp da,dar totusi la o masina noua parca nu te astepti le scoata cu defect,k e o problema minora da totusi,oricum calitatea fabricatiei la masini ca de altfel la o gramada de lucruri e in scadere si probabil cu cresterea preturilor la petrol va scadea si mai mult.
- decebal12345
- EVO I
QUOTE (Prime)Am o problema...mica. Sistemul de comunicatie prin voce a masinii nu intelege cuvantul "two" adica cifra 2. De cate ori pronunt two imi ia alta cifra, nu conteaza ca nu are nici o legatura cu 2. Am incercat sa pronunt in toate felurile posibile, degeaba. Ati testat modul de hands free?
Eu nu am problema asta. Spunea cineva pe aici ca el pronunta cifra 2 in franceza si asa merge.
Eu nu am problema asta. Spunea cineva pe aici ca el pronunta cifra 2 in franceza si asa merge.