Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mie Dec 12, 2007 12:13 pm

Mai e un aspect aici, poate suntem in Romania? Si la noi cam se intampla multe cu mai toate masinile, mai toate au probleme, ba una, ba alta. Daca iti spun ce probleme are cineva cu un C3 nu iti vei lua Citroen pe viata, sau la 2 Passaturi noi.

hot

Mesaj de hot » Mie Dec 12, 2007 5:49 pm

Asa este si asta spune multe.Calitatea masinilor fabricate pana in 1995(ma refer la majoritatea marcilor si in special fac referire la nissan)era cu mult peste cea ce se fabrica acum.

santo
EVO I

Mesaj de santo » Mie Dec 12, 2007 7:03 pm

salut

bai baieti fara suparare dar chiar bateti campii ....si nu numai noi ( pt ca si eu sapt viitoare dau avans de lancer motorina) ci si altii ( alte forumuri cu alte natii de masini). peste tot pe unde citesc nu aud decat de calitatea materioarelor la interior.....discutati ca plasticul ala este mai breaz ca ala si ca aia nu stiu ce plastic mai are....mai baieti toate sunt plastice si nu otel si toate sunt la fel de proaste ( este plastic si nu ai ce sa ceri ) am mai spus-o ..nu stiu daca aici sau pa la altii trebuie sa ne obisnuim cu aceste schimbari la masini este mai ieftin ...este rezultatul concurentei acerbe pe piata ..asta este

si-a cumparat cineva lancer dasta nou sa imi spuna si mie ceva impresii?

adisor35
EVO I

Mesaj de adisor35 » Mie Dec 12, 2007 7:55 pm

QUOTE (goangaus)Cred ca ar trebui sa o iei la picior pe la banci/companii de leasing, nu o sa gasesti aici raspunsurile pe care le cauti.
Eu am comandat 1.5 INVITE M/T 17870 DDP si sunt foarte incantat, masina se pare ca a ajuns in tara, astept sa o ridic saptamana viitoare.
Am luat credit 15000, am 304 EUR pe luna pe 5 ani, CASCO variaza intre 870 EUR si 1150 EUR / an, in functie de asigurator.

leasingul e pe firma sau persoana fizica? pe firma se mai plateste taxa vamala de 10% ? parca stiam ca la sfirsitul leasingului la valoarea reziduala. merci!

legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Mie Dec 12, 2007 8:14 pm

QUOTE (adisor35)QUOTE (goangaus)Cred ca ar trebui sa o iei la picior pe la banci/companii de leasing, nu o sa gasesti aici raspunsurile pe care le cauti.
Eu am comandat 1.5 INVITE M/T 17870 DDP si sunt foarte incantat, masina se pare ca a ajuns in tara, astept sa o ridic saptamana viitoare.
Am luat credit 15000, am 304 EUR pe luna pe 5 ani, CASCO variaza intre 870 EUR si 1150 EUR / an, in functie de asigurator.

leasingul e pe firma sau persoana fizica? pe firma se mai plateste taxa vamala de 10% ? parca stiam ca la sfirsitul
leasingului la valoarea reziduala. merci!

Leasing-ul poate fi facut atat pe persoana juridica cat si pe persoana fizica. Taxa vamala de 10% este inclusa in pretul DDP al masinii si calculul se face la fel, indiferent daca este vorba de persoana fizica sau juridica.

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mie Dec 12, 2007 8:15 pm

QUOTE (santo)salut

bai baieti fara suparare dar chiar bateti campii ....si nu numai noi ( pt ca si eu sapt viitoare dau avans de lancer motorina) ci si altii ( alte forumuri cu alte natii de masini). peste tot pe unde citesc nu aud decat de calitatea materioarelor la interior.....discutati ca plasticul ala este mai breaz ca ala si ca aia nu stiu ce plastic mai are....mai baieti toate sunt plastice si nu otel si toate sunt la fel de proaste ( este plastic si nu ai ce sa ceri ) am mai spus-o ..nu stiu daca aici sau pa la altii trebuie sa ne obisnuim cu aceste schimbari la masini este mai ieftin ...este rezultatul concurentei acerbe pe piata ..asta este

si-a cumparat cineva lancer dasta nou sa imi spuna si mie ceva impresii?

Cred ca tu bati campii, te-ai nascut ieri si nu ai vazut alta masina in afara de Logan. Mai uita-te si tu pe la Ford, VW si alte marci, sa vezi cum arata un interior calitativ chiar si cu plastic.

santo
EVO I

Mesaj de santo » Mie Dec 12, 2007 9:53 pm

.....AI DREPTATE.....NU TE CONTRAZIC.....

andrei

Mesaj de andrei » Mie Dec 12, 2007 11:50 pm

Calm, calm...

hot

Mesaj de hot » Joi Dec 13, 2007 6:37 pm

E diferenta in ceea ce priveste textura plasticului folosit.Dar cei pretentiosi sau care nu se pot obisnui cu acest plastic pot cumpara alta masina(marca)sau dupa ce cumpara lancerul sa imbrace fetele de portiera ca solutii(imbracat in piele,semipiele,vopsit,etc) sunt girla noi sa fim sanatosi.
Cu stima.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Vin Dec 14, 2007 12:31 am

Uite niste poze pentru cei care nu stiu ce culoare sa aleaga....si daca arata mai bine pe alb sau gri sau negru sau rosu...

Sper sa va ajute :wink:
Fişiere ataşate
DSC00573.jpg
DSC00573.jpg (53.57 KiB) Vizualizat de 3518 ori
DSC00574.jpg
DSC00574.jpg (51.83 KiB) Vizualizat de 3517 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”