toba sport pt diesel
- andreicepoi
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
Imi place mie polemica sunetului benzina-motorina.
Vezi doamne' " Am benzina frate, mie imi place ca nu face zgomot ca tractoru' ala de diesel. Mi-am pus filtu de aer conic, si evacuare custom tati, se aude W 8 mai pustu' si se aude super super. "
Pt diesel un final de evacuare schimba un pic sonorizarea, dar cel mai important ASPECTUL.
Vezi doamne' " Am benzina frate, mie imi place ca nu face zgomot ca tractoru' ala de diesel. Mi-am pus filtu de aer conic, si evacuare custom tati, se aude W 8 mai pustu' si se aude super super. "
Pt diesel un final de evacuare schimba un pic sonorizarea, dar cel mai important ASPECTUL.
- andreicepoi
- EVO I
Sa vedeti ce frumos arata o finala Cobra cu doua evacuari pe un Diesel ca al nostru.
Scuze pt calitate, soare mult si poza facuta cu telefonul.
[attachment=3052:Lancer_X...e_tuni_3.jpg]
[attachment=3053:Lancer_X...e_tuni_4.jpg]
Scuze pt calitate, soare mult si poza facuta cu telefonul.
[attachment=3052:Lancer_X...e_tuni_3.jpg]
[attachment=3053:Lancer_X...e_tuni_4.jpg]
- Fişiere ataşate
-
- Lancer_X_DID_Instyle_tuni_4.jpg (28.17 KiB) Vizualizat de 6677 ori
-
- Lancer_X_DID_Instyle_tuni_3.jpg (24.66 KiB) Vizualizat de 6670 ori
si eu mai mult pentru aspect am schimbat-o. dar am fost placut surprins de sunet care a venit ca un fel de bonus.
cand am montat-o am intrebat daca o sa si sune si mi-au spus ca sunetul va fi identic cu cel fara toba sau foarte putin diferit(nesesizabil). n-a fost asa. suna dar evident ca nu ca la benzina.
p.s. fara toba nu e nici o diferenta
cand am montat-o am intrebat daca o sa si sune si mi-au spus ca sunetul va fi identic cu cel fara toba sau foarte putin diferit(nesesizabil). n-a fost asa. suna dar evident ca nu ca la benzina.
p.s. fara toba nu e nici o diferenta