Parerea Voastra Vis-a-vis De New Lancer
Poate e un pic cam traziu, dar e de bine
Am facut cu masina (2.0 did) aproape 10.000km. Pot sa iti zic ca verficata in service la 9000 ii lipeseau max 200ml ulei. Eu merg destul de tare cu ea, cu toate astea nu ii dau talpa subturat(o sa obesrvi ca orice diesel scoate fum cand faci asta => ulei ars), desi masina ajunge in funtie de nevoie si la peste 3500rpm.
Motorul este f prompt la accelerare si nu este elastic ca un motor benzinar datorita cuplului mare la turatie coborata.
Ca idee motorul merge lejer la 180km/h cu un consum mai mult decat decent si atinge 200 pe la 3750rpm.
Daca ai grija de ea o sa mearga impecabil, dar asta e valabil cam la orice masina decenta.
Am facut cu masina (2.0 did) aproape 10.000km. Pot sa iti zic ca verficata in service la 9000 ii lipeseau max 200ml ulei. Eu merg destul de tare cu ea, cu toate astea nu ii dau talpa subturat(o sa obesrvi ca orice diesel scoate fum cand faci asta => ulei ars), desi masina ajunge in funtie de nevoie si la peste 3500rpm.
Motorul este f prompt la accelerare si nu este elastic ca un motor benzinar datorita cuplului mare la turatie coborata.
Ca idee motorul merge lejer la 180km/h cu un consum mai mult decat decent si atinge 200 pe la 3750rpm.
Daca ai grija de ea o sa mearga impecabil, dar asta e valabil cam la orice masina decenta.
Se pare ca a picat toata treaba. Sambata mi-a spus ca vopseaua metalizata e inclusa in pret si ca mai incearca sa obtina 2 accesorii. Acum, cand m-am aratat interesat, mi se spune ca nici vopseaua si nici accesoriile nu mai intra in pret. Cum nu-mi plac chestiile de genul acesta, am renuntat. Asta este. Mersi tuturor pt raspunsuri.
Foarte bine! Le spui ca pentru magaria asta accepti sa iei masina doar cu inca un discount. Urasc magarii care fac chestia asta. Asa am patit si eu cu leasingul. Cand sa semnez actele constat ca dobanda e alta fata de datele pe care le avea dealerul. "Pai sa vedeti, ca tot e cea mai mica dobanda...". M-am dat peste cap si am luat-o cash. Succes in continuare si sfatul meu, pana nu ai ceva concret, negociaza cu mai multi dealeri daca vezi ca sunt magari.
- marius_EVO
- EVO I
Nu renunt prea usor. Doar ca nu-mi place sa vorbesc una si cand vine momentul sa batem palma - surpriza.... s-au schimbat treburile si trebuie sa platesc mai mult. Asta este... dar n-au intrat zilele in sac si banii mei stau bine .... ce sa fac....
Eu am lasat caile de comunicare deschise. Daca se hotarasc in timp util si se tin de cuvant.... o iau. Daca nu, nu. Eram hotarat sa fac plata in urmatoarele ore dar.... n-a fost sa fie.
Later edit: diferenta este de 400E + cat as fi pierdut la curs de sambata pana azi, cand a "incercat" el sa mai obtina accesoriile.
Eu am lasat caile de comunicare deschise. Daca se hotarasc in timp util si se tin de cuvant.... o iau. Daca nu, nu. Eram hotarat sa fac plata in urmatoarele ore dar.... n-a fost sa fie.
Later edit: diferenta este de 400E + cat as fi pierdut la curs de sambata pana azi, cand a "incercat" el sa mai obtina accesoriile.