Parerea Voastra Vis-a-vis De New Lancer

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Lun Dec 07, 2009 11:13 pm

Prevad un nou membru in club Mult noroc si bafta in demersurile tale sa termini totul pana pe 31 dec.

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Lun Dec 07, 2009 11:49 pm

Pai maine aflu daca termin.... sa vedem....

Maximusdm
EVO I

Mesaj de Maximusdm » Mar Dec 08, 2009 1:11 pm

Poate e un pic cam traziu, dar e de bine

Am facut cu masina (2.0 did) aproape 10.000km. Pot sa iti zic ca verficata in service la 9000 ii lipeseau max 200ml ulei. Eu merg destul de tare cu ea, cu toate astea nu ii dau talpa subturat(o sa obesrvi ca orice diesel scoate fum cand faci asta => ulei ars), desi masina ajunge in funtie de nevoie si la peste 3500rpm.
Motorul este f prompt la accelerare si nu este elastic ca un motor benzinar datorita cuplului mare la turatie coborata.
Ca idee motorul merge lejer la 180km/h cu un consum mai mult decat decent si atinge 200 pe la 3750rpm.

Daca ai grija de ea o sa mearga impecabil, dar asta e valabil cam la orice masina decenta.

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Mar Dec 08, 2009 1:56 pm

Nu e tarziu. Totul e in plina desfasurare. Diseara va anunt ce si cum ca inca mai exista niste neclaritati de rezolvat cu dealer-ul.

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Mar Dec 08, 2009 2:24 pm

Se pare ca a picat toata treaba. Sambata mi-a spus ca vopseaua metalizata e inclusa in pret si ca mai incearca sa obtina 2 accesorii. Acum, cand m-am aratat interesat, mi se spune ca nici vopseaua si nici accesoriile nu mai intra in pret. Cum nu-mi plac chestiile de genul acesta, am renuntat. Asta este. Mersi tuturor pt raspunsuri.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Mar Dec 08, 2009 2:33 pm

renunti prea usor...mai cauta....totusi ce masina iti iei?

Стрелок
EVO I

Mesaj de Стрелок » Mar Dec 08, 2009 2:36 pm

Foarte bine! Le spui ca pentru magaria asta accepti sa iei masina doar cu inca un discount. Urasc magarii care fac chestia asta. Asa am patit si eu cu leasingul. Cand sa semnez actele constat ca dobanda e alta fata de datele pe care le avea dealerul. "Pai sa vedeti, ca tot e cea mai mica dobanda...". M-am dat peste cap si am luat-o cash. Succes in continuare si sfatul meu, pana nu ai ceva concret, negociaza cu mai multi dealeri daca vezi ca sunt magari.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Dec 08, 2009 2:38 pm

mi-a facut la fel si mie cei de la fiat...mi-au zis un pret...si pe factura era altu...diferenta era relativ mica...dar ca gest

e pacat ca asa renunti la niste lucruri care ti-ar place....ma rog eu nu regret ca am mitsi si nu fiat

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Mar Dec 08, 2009 3:11 pm

Nu renunt prea usor. Doar ca nu-mi place sa vorbesc una si cand vine momentul sa batem palma - surpriza.... s-au schimbat treburile si trebuie sa platesc mai mult. Asta este... dar n-au intrat zilele in sac si banii mei stau bine .... ce sa fac....
Eu am lasat caile de comunicare deschise. Daca se hotarasc in timp util si se tin de cuvant.... o iau. Daca nu, nu. Eram hotarat sa fac plata in urmatoarele ore dar.... n-a fost sa fie.

Later edit: diferenta este de 400E + cat as fi pierdut la curs de sambata pana azi, cand a "incercat" el sa mai obtina accesoriile.

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Mar Dec 08, 2009 5:32 pm

Ce reprezentata si-a permis sa faca magarii din astea?

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”