Discutii despre design + bonus: Sportback VS Sedan
QUOTE (Cristi @ Mar 30 2009, 11:39 AM) Gresit!
Incearca sa privesti cu acelasi ochi..maro folosit si de alti colegi de forum inaintea ta in aprecierile de mai sus.
posterior sportback ~cielolo hatch
posterior sportsedan ~ ?
Sa-i facem pe plac lui Cristi:
[attachment=3327:Capture_...09_12.41.jpg]
Eu zic ca nu prea seamana.
Incearca sa privesti cu acelasi ochi..maro folosit si de alti colegi de forum inaintea ta in aprecierile de mai sus.
posterior sportback ~cielolo hatch
posterior sportsedan ~ ?
Sa-i facem pe plac lui Cristi:
[attachment=3327:Capture_...09_12.41.jpg]
Eu zic ca nu prea seamana.
- Fişiere ataşate
-
- Capture_07_30_Mar_09_12.41.jpg (27.83 KiB) Vizualizat de 5513 ori
- andreicepoi
- EVO I
Mie sincer imi place mult Sportback-ul....pe forum mereu sunt incoerent, ba ca vand matza mea Carisma si vreau Sportback, ba ca fac Matza mea dupa toate gusturile mele si nu o mai schimb. Astazi sunt adeptul variantei 1 dar si variante doi e in lucru treptat (deja are senzori parcare si HU nou) . Concluzia este ca singurul lucru care ma retine sa nu imi iau Sportback-ul este ratiunea care imi zice sa stau in banca mea ca e criza.... Si ca sa arunce altii cu noroi in mine o zic si pe asta: imi place mai mult Sportback-u decat Sedanu (acum stiu sigur ca o sa fiu luat la huuoooo ).
Parerea mea...
Parerea mea...
QUOTE (chacha @ Mar 30 2009, 05:09 PM) Mie sincer imi place mult Sportback-ul....pe forum mereu sunt incoerent, ba ca vand matza mea Carisma si vreau Sportback, ba ca fac Matza mea dupa toate gusturile mele si nu o mai schimb. Astazi sunt adeptul variantei 1 dar si variante doi e in lucru treptat (deja are senzori parcare si HU nou) . Concluzia este ca singurul lucru care ma retine sa nu imi iau Sportback-ul este ratiunea care imi zice sa stau in banca mea ca e criza.... Si ca sa arunce altii cu noroi in mine o zic si pe asta: imi place mai mult Sportback-u decat Sedanu (acum stiu sigur ca o sa fiu luat la huuoooo ).
Parerea mea...
De ce sa te luam la huoo, gusturile nu se discuta.
Ia-ti ce-ti place.
Eu am inceput aceasta discutie, a fost doar o parere personala, dar ar fi cazul sa o terminam, am scris prea mult pe tema asta...
Parerea mea...
De ce sa te luam la huoo, gusturile nu se discuta.
Ia-ti ce-ti place.
Eu am inceput aceasta discutie, a fost doar o parere personala, dar ar fi cazul sa o terminam, am scris prea mult pe tema asta...