Insonorizare

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mar Mar 10, 2009 8:50 am

QUOTE (andreicepoi @ Mar 9 2009, 11:09 PM) Mi se pare absolut genial ca ne izolam fonic masinile in loc sa vina de la inceput cu o astfel de solutie. Sunt tare curios daca si in alte tari, hai sa zicem din Vestul Europei sunt aceleasi probleme ca la noi. Parca nu il vad pe neamt dand o fuga la Horbach sa isi ia alubond si sa isi izoleze fonic masina intr-o Sambata cu soare langa un wurst la gratar si 2-3 weissbier.

Sa stii ca ar fi interesant o sesiune din asta de izolare a masinilor undeva la iarba verde, la un gratar ) Daca nu se strang multi m-as oferi eu sa va primesc langa pitesti pe malul lacului Budeasa, am eu o casa. Asa putem invata mai multe unu de la altul, facem ceva constructiv si bagam si ceva la ghiozdan cum zicea o vorba

Doc
EVO I

Mesaj de Doc » Mar Mar 10, 2009 9:09 am

Izolarea mi-am facut-o singur. Nu mai stiu ce exact ce denumire are materialul (am facut operatiunea acum 1 an) insa este un burete negru dens, foarte usor, 8mm grosime si cu adeziv pe una din fete. Daca mai ajunge pe la mine vreun membru de pe forum la resoftare am sa ii dau o mostra de material pe care sa o vedeti.

Aceste material l-am folosit pentru insonorizare podelei si peretilor laterali din portbagaj si locurile spate. In usi am Stinger Expert (fata) si Dynamat (spate), sistemul audio este 2.1.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Mar Mar 10, 2009 9:30 am

QUOTE (andreicepoi @ Mar 9 2009, 11:09 PM) Mi se pare absolut genial ca ne izolam fonic masinile in loc sa vina de la inceput cu o astfel de solutie. Sunt tare curios daca si in alte tari, hai sa zicem din Vestul Europei sunt aceleasi probleme ca la noi. Parca nu il vad pe neamt dand o fuga la Horbach sa isi ia alubond si sa isi izoleze fonic masina intr-o Sambata cu soare langa un wurst la gratar si 2-3 weissbier.

Neamtul cu siguranta ca nu face asa ceva...el a dat dublu pe BMW-ul lui super insonorizat si cu 7 straturi de vopsea si lac.

P.S. Dacia din '75 a lu' taica-miu era la fel de bine insonorizata ca Lanceru'...Ba as putea face pariu ca avea si tabla mai groasa, imi aduc aminte ca ma lasam pe aripa si nu se indoia...

santto
EVO I

Mesaj de santto » Mar Mar 10, 2009 9:53 am

ce vremuri .....ce tabla.....

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Mar Mar 10, 2009 10:31 am

QUOTE (Vibe @ Mar 10 2009, 08:32 AM) Am scris eu gresit... eu cred ca ar trebui sa facem o chestie ceva , sa strangem semnaturi ) sa ne faca ei chestia asta .... FOR FREE.
probabil ar trebui facuta asta in fata fabricii din japonia sau a proiectantului masinii.
nu stiu daca dealerul oricare ar fi el are vreo vina...

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Mar Mar 10, 2009 10:48 am

Dealerul clar ca nu are o vina, doar nu el produce masina. Ai dreptate.

Este totusi interesanta ideea unui val de e-mailuri catre Mitsu Europa in care fiecare sa ne exprimam nemultumirile.

Ce ziceti, o punem de o revolta ? Fight the system.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Mar 10, 2009 10:51 am

nu cumva vrei sa trimitem masinile in JAPONIA si dupa sa le avem izolate fonic... ar fi bine sa ne faca treab aservice-ul din Bucuresti/Chisinau...

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Mar Mar 10, 2009 10:55 am

Zimbet, nu era vorba de a trimite masinile in Japonia, desi ... ar fi o idee, eventual la pachet cu un concediu platit de Mitsu pentru proprietar

Clar ca service-ul din Bucuresti/Chisinau ar fi frumos sa rezolve problemele dar ... fara ceva scandal, nu stiu cum rezolvam.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Mar 10, 2009 11:02 am

Nu cred ca o sa se rezolve cumva din partea lor. Fiecare a avut ocazia sa testeze masina si sa o studieze inainte sa o cumpere. Entuziasmul si placerea de a o conduce la inceput te face sa nu observi defectele. Am vazut ca mai multi producatori s-au prostit la capitolul asta. Sa incerci sa ciocani o usa de toyota cand treci pe langa una.
Solutia e sa isi faca fiecare insonorizarea pe cont propriu. Daca o sa gasesc material dinala aluband si daca nu e scump o sa fac si eu ce a facut rusul ala. Si daca ma supar o sa o fac si pe acoperis, ca sa nu mai aud fiecare strop de ploaie. "Antifonic Day" la Pitesti, propusa de speedy nu e o idee rea deloc. Eu nu am de gand sa duc masina la service pentru asta

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Mar 10, 2009 11:05 am

frumos cix... deacor in totalitate... sa anuntati lumea la ce pret ati gasit aluband + unde si ce metraj...

PS: nu am facut test drive... doar din priviri am apreciat-o...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”