Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- adrian lancer
- EVO I
Cu siguranta sarea are un cuvand greu de zis dar am vazut intr-un manual de service ca toata tabla exterioara mai putin plafonul este zincata sau galvanizata si pe langa asta e data si cu grund si vopsea. Deci totusi e cam dubios cum a aparut rugina acolo. Pe toata podeaua masinii se depune sare dar vad ca mai toti avem rugina sub portbagaj.
In octombrie ma duc la revizie si o sa ii intreb si pe cei din reprezentanta ce parere au de rugina asta? O fi avand mitsu 12 ani garantie aticoroziva dar totusi...numai la logan am mai intalnit sa apara rugina dupa 3 ani. Nu cred totusi ca putem compara Mitsubishi cu Dacia...
Zona asta cu rugina o descoperisem din iarna dar acum mi-am adus aminte de ea ca am facut o inspectie vizuala pe sub masina si parca s-a mai si extins.
In octombrie ma duc la revizie si o sa ii intreb si pe cei din reprezentanta ce parere au de rugina asta? O fi avand mitsu 12 ani garantie aticoroziva dar totusi...numai la logan am mai intalnit sa apara rugina dupa 3 ani. Nu cred totusi ca putem compara Mitsubishi cu Dacia...
Zona asta cu rugina o descoperisem din iarna dar acum mi-am adus aminte de ea ca am facut o inspectie vizuala pe sub masina si parca s-a mai si extins.
Salutare! A trecut ceva timp de cand n-am mai postat pe forum. Masina mea are urmatoarea problema : La oprirea motorului vibreaza motorul/masina. Initial am crezut ca e de la anti shudder valve, dar nu e, si zgomotul si vibratia provin de la volant/a . A mai intampinat cineva problema asta? Ce imi recomandati? Multumesc.
P.S. Masina are 98 000 de km.
P.S. Masina are 98 000 de km.