Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Aissy
EVO I

Mesaj de Aissy » Vin Feb 01, 2013 11:51 am

Va multumesc pentru sfaturi! Dar aveti idee din ce cauza am problema aceasta? Adica am mers eu ca un nebun 6000 km sau e un defect din fabricatie? Am sa ma interesez la service de aceasta problema si revin cu o postare.

Foloseste te rog butonul de Fast reply sau da pagina in jos maxim si ai spatiu pentru Fast Reply in care scrii direct si postezi

speed29
EVO I

Mesaj de speed29 » Vin Feb 01, 2013 12:05 pm

Datorita mizeriei (nisip,pamant) ,trebuie mers mai des la spalatorie si insistat cu jetul.Eu spal masina saptamanal.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Feb 01, 2013 12:33 pm

Aissy@ Referitor la cutia de viteze , si eu am Lancer 2012 1.8 benzina si am observat intr-o prima faza ca schimbarea treptelor nu e chiar atat de usoara , cutia pare destul de rigida. Mai mult , dupa vreo luna mi-a aparut un scartzait ciudat care se manifesta la schimbarea intr-a doua , de parca se freca ceva cauciuc pe cauciuc . Problema era din timonerie, s-a desfacut si s-a dat cu un spray cu teflon si apoi nu numai ca nu mi s-a mai auzit zgomotul dar si schimbarea treptelor a fost ceva mai lina.

Aissy
EVO I

Mesaj de Aissy » Vin Feb 01, 2013 12:56 pm

Eu nu am nici un scartait, insa mi s-a intamplat sa mi se desfileteze capul schimbatorului. Nu stiu cum am reusit. Iar odata nu a vrut sa-mi intre in viteza intai neam. A trebuit sa iau piciorul de pe frana si sa misc un pic masina ca sa intre in viteza. Mai aveam putin si ieseam cu piciorul de pe ambreiaj prin bord. Mie schimbatorul mi se pare foarte rigid. Din nou cei de la service au spus ca e ceva normal si ca asa este schimbatorul unui Lancer. Sper cu timpul sa se mai lase. Ei spun ca dupa 10-20 de mii de km masina defapt isi intra in normalitate si ca pana atunci ar fi o perioada de tranzitie si ca dureaza pana se aseaza motorul si bla bla bla bla. Vrajeli dupa parerea mea. Numai bine!

Foloseste te rog butonul de Fast reply sau da pagina in jos maxim si ai spatiu pentru Fast Reply in care scrii direct si postezi

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Vin Feb 01, 2013 1:07 pm

Tot ce ai patit pana acum nu trebuie sa te ingrijoreze ca am trecut cu totii prin ele. Si da, iarna de iarna de la nisip scartie si trosneste directia, cum se duce nisipul de pe strazi o sa vezi ca isi revine si nu mai auzi nimic(exceptand sunetul de rulare care este datorita antifonarii precare).
Cutia este mult mai rigida la Mitsubishi decat la orice alt model de masina nemteasca, dar te vei obisnui cu ea, mici sansele sa se lase, a mea are 112.000 km si este la fel de rigida ca in prima zi la schimbul vitezelor. M-am obisnuit cu ea asa si nu as schimba-o pt nimic. Cand conduc Skoda sotiei, trag de schimbator de parca as vrea sa il smulg din podea. )
Este o masina spartana, nimeni nu va nega acest lucru, dar asa spartana cum este te va face sa te indragostesti de ea. Pana acum nici una din masinile care le-am avut nu au reusit sa ma faca sa o conduc cu atata bucurie zi de zi....cand o vad cum ma asteapta dimineata in parcare imi face ziua mai frumoasa.
Bucura-te de ea si treci cu vederea daca poti peste MICILE ei hibe !!!!

P.S- iarna este mai rigid schimbatorul, pana se incalzeste uleiul din cutie....vara intr-adevar devine PUTIN mai moale chiar de la plecarea de pe loc

Aissy
EVO I

Mesaj de Aissy » Vin Feb 01, 2013 1:47 pm

Este masina visurilor mele, am cumparat-o cu multa incredere. Sper sa nu dezamageasca. Numai bine va doresc si va multumesc pentru ca v-ati pierdut din timp sa imi raspundeti.

Imi cer scuze asa voi face de acum incolo.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Feb 01, 2013 3:55 pm

Daca esti o persoana careia ii place sa conduca, cu siguranta nu te va dezamagi si vei putea trece cu vederea micile hibe. Pe mine cel mai mult m-a deranjat sa zicem antifonarea precara, se putea si mai bine, restul nemultumirilor nu sunt semnificative, chiar unele sunt comune mai multor marci. Plusurile masinii sunt mult mai multe in comparatie cu minusurile, o sa treci peste neajunsuri si o sa te bucuri de ea fara sa mai bagi de seama ce te deranja la inceput. Eu unul asa am facut, drept dovada am cu masina 11.500 km facuti in doar 3 luni!

tyty
EVO I

Mesaj de tyty » Vin Feb 01, 2013 7:07 pm

Citind aici despre schimbator mi-am amintit ca se invarte bila de la schimbator pe tija. E pe filet sau doar lipita?

speed29
EVO I

Mesaj de speed29 » Vin Feb 01, 2013 7:58 pm

Pe filet.

tyty
EVO I

Mesaj de tyty » Vin Feb 01, 2013 8:32 pm

Mersi de raspuns, maine incerc sa o strang.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”