Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Ian 31, 2013 8:18 pm

Si mie mi se pare ca suspensia e mai silentioasa pentru 2-3 zile dupa ce spal masina.
Eu zic sa nu te ingrijorezi.

PS: nu trebuia sa le dai nici un ban.

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Joi Ian 31, 2013 8:22 pm

salut,

nu te speria.
chiar asa fac toate .
am avut colt si incepand cu a doua iarna cand luam curba si erau denivelari trosnea de spuneai ca ramai fara roata .
la lancer face mai putin , dar tot scatraie articulatiile cand e frig si mizerie pe strada(in special nisip cum e in perioada asta).
protectia la mizerii la articulatii este precara la mitu.

mergi la o spalatorie sa o spele bine pe sub aripi si sa vezi ca o perioada nu mai face.

PS. la colt au inceput pe la 30k (atunci s-a facut iarna), la lancer pe la 20k.

e foarte mult nisip acum pe drumuri.

Aissy
EVO I

Mesaj de Aissy » Joi Ian 31, 2013 9:36 pm

Inainte sa merg la service sa-mi curete flansele de la amortizoare am fost la spalatorie si am spalat-o dar tot se auzea zgomotul acela metalic de care s-a mai vorbit in postarile anterioare. E ca si cum se rupe ceva cand intorc de volan la maxim ori spre stanga ori spre dreapta. Ma gandesc sa ma mai duc odata la service la reprezentanta dar mi-e ca tot acelasi lucru o sa-mi spuna si o sa ma puna iar sa platesc. Mi-e frica sa nu fie de la caseta de directie vreo problema. Totusi nu mi se pare normal ca la 6000 km sa faca asa ceva. Se presupune ca e masina nu caruta. Cei de la service mi-au spus ca la ultimul model de Lancer mai toata lumea are aceasta problema si ca multa lume o ignora. Eu sunt fost posesor de VW Golf si nu mi s-a intamplat in 5 ani asa ceva. De aceea ma cam sperie acest zgomot un pic. De asemenea cutia de viteze mi se pare foarte rigida fata de alte masini precum VW sau Skoda. Eu stiu ca japonezul este cu mot si vrea sa fie deosebit dar nici chiar asa...Am sa merg maine dimineata la spalatorie si revin cu o postare. Numai bine va doresc!

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Ian 31, 2013 9:53 pm

Eu zic ca nu putem compara VW Golf cu Lancer. Lancerul e o masina cu veleitati sportive vizibile, mai spartana la interior dar superba la exterior pe cand golful e mai confortabil. E ca si cum ai compara un Ferrari cu un Maybach desi ambele costa cateva sute de mii de euro. Prima e masina super sport in care te cam inghesui dar iti da senzatii tari la volan pe cand cea de a doua e limuzina de lux spatioasa, confortabila si luxoasa.

Aissy
EVO I

Mesaj de Aissy » Joi Ian 31, 2013 10:00 pm

QUOTE (Flipper @ Jan 31 2013, 09:53 PM) Eu zic ca nu putem compara VW Golf cu Lancer. Lancerul e o masina cu veleitati sportive vizibile, mai spartana la interior dar superba la exterior pe cand golful e mai confortabil. E ca si cum ai compara un Ferrari cu un Maybach desi ambele costa cateva sute de mii de euro. Prima e masina super sport in care te cam inghesui dar iti da senzatii tari la volan pe cand cea de a doua e limuzina de lux spatioasa, confortabila si luxoasa.

Aici ai dreptate nu te contrazic. Desi Golf-ul 5 Plus era mai puturos si cu un consum mai mare, cu un motor de 1.6 de 105 cai, acelasi motor aspirat de pe Lancer este mult mai sportiv si intre-adevar iti ofera senzatii tari cu cei 117 caluti ai ei deoarece este si mai usoara si mult mai stabila decat Golf 5 Plus, iar consumul este chiar ok. Intre-adevar Lancerul pare mult mai inghesuit in interior si modest, am avut foarte mari probleme seara sa gasesc butoanele de la consola de la usa soferului deoarece cum bine stii nu sunt luminate, volanul nereglabil in adancime, decat in inaltime, si asa mai departe. Insa sunt 2 clase diferite de masini si nu prea le putem compara.

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Joi Ian 31, 2013 10:30 pm

cand te duci la service mergi cu ei sa iti arate unde e nispul adunat.
ai sa intelegi mai usor cum sta treaba.
intr-adevar golful sta mai bine la detaliile legate de confort si ti se pare ciudat ca iti spunem aici ca "asa face toate" . cutia isi va da drumul cu timpul.

numai bine.

Aissy
EVO I

Mesaj de Aissy » Joi Ian 31, 2013 10:50 pm

QUOTE (Andrei_Iasi @ Jan 31 2013, 10:30 PM) cand te duci la service mergi cu ei sa iti arate unde e nispul adunat.
ai sa intelegi mai usor cum sta treaba.
intr-adevar golful sta mai bine la detaliile legate de confort si ti se pare ciudat ca iti spunem aici ca "asa face toate" . cutia isi va da drumul cu timpul.

numai bine.

Da, chiar mi se pare ciudat, deoarece imi imaginam ca Mitsubishi Lancer este super-masina visurilor mele. Sper sa nu mi se naruiasca visurile!

sby
EVO I

Mesaj de sby » Joi Ian 31, 2013 11:24 pm

problema cu sunetele la puntea fata, suspensia fata, am avut-o si eu, se manifesta doar la frig (daca bagam masina in garaj dupa 2 -3 ore nu mai suna) am rezolvat-o dupa ce am schimbat rulmentii din partea de sus al suspensiei

outl
EVO I

Mesaj de outl » Vin Feb 01, 2013 10:00 am

Poti sa-ti cureti flansele la nesfarsit ca dai bani degeaba,problema este de rulment flansa si nu are legatura cu mizeria,rulmentii sunt incapsulati intr-o carcasa de plastic si trebuie schimbati!

speed29
EVO I

Mesaj de speed29 » Vin Feb 01, 2013 10:20 am

Flansele de Lancer 2008- nu au rulmenti

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”