Placute de frana la lancer di-d

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Dum Mai 16, 2010 1:54 pm

pacat...

radulucian
EVO I

Mesaj de radulucian » Mie Mai 19, 2010 10:12 pm

Salut ,

Voi aveti idee daca Brembo , placute de frana exista pt noul Lancer? Dupa pararea si experienta voastra ce marca este mai buna ? TEXTAR /ATE SAU EBC?

Mersi

moro
EVO I

Mesaj de moro » Mie Mai 19, 2010 11:02 pm

Eu nu am auzit sa fi aparut placute Brembo pentru new lancer. Pot sa fiu acuzat de subiectivism, dar eu iti recomand EBC . Despre ATE stiu ca este firma cu renuma in producerea de sisteme de franare, dar nu am incercat placutele de frana...in schimb am pus la masina lichid de frana de la ATE(ate blue racing) si astept sa vad cum o sa se comporte la solicitari intense.

gabor13us
EVO I

Mesaj de gabor13us » Joi Mai 20, 2010 12:22 am

Va trebui sa schimb si eu placutele de frana (din nou) si in urma studierii profunde a acestui topic am decis ca vreau neaparat un set de EBC green stuff. Cei care v-ati luat tipul acesta de placute de unde le-ati comandat?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Mai 20, 2010 12:49 am

Cred ca majoritatea ne-am luat de la 4turbo, care are si un anunt la sectiunea bursa.

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Joi Mai 20, 2010 8:44 am

exista placute si de la brembo, insa nu-ti recomand decat daca pui etrieri cu patru pistonase. Au nevoie de o frecare intensa pentru rezultate. Plus ca trebuie incalzite zdravan pana cand simti frana.

exttortion
EVO I

Mesaj de exttortion » Mar Aug 24, 2010 4:48 pm

Am pus si eu pe masina EBC Greenstuff dar ca placute sunt slabe rau , am 5000 de km cu ele si imi scartaie am momente cand se aude ca si acum numai am placute de frana un huruit, masina de cand am schimbat placutele numai franeaza ca inainte nu stiu cum sunteti voi multumiti de ele o sa-mi pun altceva pe ea ca mi-e si frica sa mai merg cu masina.

Cred ca o sa trec pe placute ATE ca am auzit ca sunt mai bune

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Joi Sep 02, 2010 9:36 am

Ciudat, esti singura persoana care spune asta despre placutele EBC. Masina mea e in service ( m-a sifonat cineva usor in spate ) si le-am dat si un set de placute EBC Greenstuff sa mi le monteze, dupa ce o scot revin cu impresii despre aceste placute. Eu pot sa spun despre cele stock ce ai scris tu mai sus despre EBC @exttortion.

SBQ
EVO I

Mesaj de SBQ » Mar Sep 07, 2010 10:14 am

Salut,

Detin un Lancer 1.8 CVT si ieri am schimbat primul set de placute la 17.000 Km.
Cei de la service au spus ca sunt campion deoarece nu au schimbat la nimeni placute sub 25.000 Km dar din ce am vazut eu pe forum sunt care au schimabat si mai jos.
Oricum 17.000 mi se pare destul de putin(probabil si din cauza cutiei CVT la care nu exista frana de motor pe modul automat).
Care credeti ca ar fi cea mai buna varianata pentru viitor?

Multumesc,

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Sep 07, 2010 10:30 am

Deocamdata, din ce am citit pe forum aici , cea mai buna varianta ar fi schimbarea placutelor cu unele aftermarket.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”