Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Iun 18, 2008 1:36 pm

Baieti, nu trebuie sa regretati alegerile facute indiferent de problemele intalnite la masinile personale sau cele citite pe forum.
Nu exista asa ceva, masinile nu se aleg dupa impresiile altora sau din reclame.

Personal, daca am in plan sa achizitionez o masina noua, si gasesc una care sa-mi placa, nu mai conteaza ce citesc despre ea, ce zic unii sau altii, o cumpar si gata, apoi mai vad eu pe parcurs...dar mi-am facut damblaua, oricum nu o sa ma ingrop cu ea...
Sunt probleme mai mult sau mai putin normale, unele deranjante intr-adevar, dar nimic care sa nu se poata remedia.
O masina fara probleme si impecabila in toate cele, dar care nu ofera placere la condus, nu trezeste nimic posesorului, e o alegere cu adevarat regretabila
pentru o persoana care vede in masina mai mult decat un simplu mijloc de locomotie...

Nu consider Mitsubishi ca fiind number one din punct de vedere al fiabilitatii si indiferent ce zic clasamentele internationale, din punct de vedere al calitatii chiar o consider ca fiind situata sub alte marci japoneze (honda, mazda, toyota, subaru), dar in acelasi timp pot spune ca modele mitsubishi sunt orientate catre
sportivitate (mai putin ca in trecut), fun to drive, siguranta, agresivitate in design, potential, samd.

"Nu mai sunt masinile de alta data"...se aplica la toate marcile, inclusiv la Mitsubishi.
Dupa parerea mea, Lancerul este prima masina "europeana" (cu bune si mai putin bune) fabricata in Japonia, care imbina elemente de design, tehnologii variate...
Sunt fan japoneze, dar mi sa pare mie sau asa e, mitul fiabilitatii japoneze incepe sa se cam "dilueze" si ma refer mai mult sau mai putin la oricare dintre marcile japan. Japonezii au cam devenit oameni de afaceri...multe dintre produsele Made in Japan fiind facute de fapt in China, samd.

Deci nu trebuie sa ne asteptam la mari minuni din Tara Soarelui Rasare, dar nici sa ne impresionam negativ la orice defect/problema.

Bafta!

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Iun 18, 2008 4:37 pm

ironic da, rautacios nu, dar de asta nu isi pot da seama decat cei care ma cunosc sau cei...relaxati.
de ce as fi fost rautacios ? ca ai probleme la masina ? hm, nu inteleg...
si ironic la adresa service-ului, nu la adresa ta.
accentul de ardeal imi place ca de altfel si oamenii din zonele acelea.

revenind la problema ta...si eu am un troncanit la directie cand iau stanga sau dreapta total, dar nu mereu si in special iarna sau cand e frig afara.
de asemenea nu are nimic...

daca cei din service nu iti rezolva problema le trimiti un email celor de la mcar trading si 100% se va rezolva.
DeBogdan se ocupa de toate cazurile nerezolvate de service-uri (reclamatii), adica un fel de dosarele X.
Apeleaza cu maxim de incredere!

Bafta!

LE: Deci, asta-i viata
http://www.cancan.ro/2008-06-18/Bentley ... lnica.html

Asta ce sa mai zica, "saracu" ?

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Mie Iun 18, 2008 9:11 pm

Cristi,

Ca sa citam niste clasici - "Costele, Iezista nishte iesplicatzii!!!" ...

Una si cea mai simpla este ca nu a citit manualul de utilizare, unde ar fi putut sa vada cum se utilizeaza agregatu' .
Ca la banii pe care i-a dat pe masina asta era primul lucru logic si de bun simt care trebuia sa-l faca si pe care pariez pe o sticla de bere ca nu l-a facut. ) )

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Iun 18, 2008 10:28 pm

.......scrie in manualul de utilizare cum sa faci sa nu te lase caseta de directie dupa numai cateva mii de kilometri?....
...eu chiar nu inteleg cum e posibil ca dupa cateva mii de km...facuti pe asfalt....sa inceapa sa se auda pocnete pe sub masina.Mai mult decat atat...te duci la service la garantie si iti spune ca masina nu are nimic...strange niste suruburi...mai mult la misto si iti spune..." o mai urmariti si daca se repeta ,reveniti"....de parca timpul meu nu conteaza...sunt rentier si am timp sa il pierd prin garaje...
...unul dintre motivele pentru care am optat pentru un brand mai slab dar o masina noua este ca ma saturasem de vizite la service auto cu masinile vechi anterioare.....Nu am nimic cu meseria asta...dar totusi m-am saturat de cati prieteni mecanici imi facusem....sincer incepe sa imi para rau ca nu mi-am luat cu banii astia un BMW second hand.....
....si apropo de discutiile de mai sus.....fanii acestui brand trebuie sa inteleaga ca aceasta masina nu e nici Fat frumos nici Alba ca zapada....are defectele si...iata...problemele ei.In afara de un design traznet si de un sistem audio excelent....la celelalte capitole are destule suferinte se pare.....unele mai mici altele mai mari...dar tot suferinte se numesc....
...in fine...cu cat vorbesc mai mult cu atat ma enervez mai tare si nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca la Focus nu am avut nici o problema de la 0km pana am vandut-o la 6500km...si am bagat-o pe niste drumuri asta vara sus pe la munte de ma cutremur cand ma gandesc.Lancerul nu a iesit de pe asfalt si deja troncane....absolut penibil !

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Iun 19, 2008 6:19 pm

thor, DeBogdan se referea la tipul cu Bentley, nu la problema lu' goldeye.

In rest ai dreptate...dar iti spun, programeaza-te, lasa-le masina, explica-le ce te deranjeaza, eventual cere o expertiza si lasa-i sa depisteze ce are.
Cand e gata, revii.
Daca nu e OK, atunci mai sunt si alte solutii, insa tare imi e teama ca de fapt masina nu are nimic si ce auzi tu la ea e ... "zgomot normal ca asa face toate".
Eventual viziteaza si un service care are echipament care testeaza jocurile in articulatii si nu la ...mana.

Bafta!

PS. Bogdan, pai la noi se strica Bentley-urile, Ferrari-urile iau foc, samd.
Doar noi cu Mitsu Colt am scapat mai ieftin, se duc doar bucsele de la bara stabilizatoare.
Zic eu ca am scapat ieftin. )

thor
EVO I

Mesaj de thor » Joi Iun 19, 2008 6:21 pm

Maine seara daca vi la intalnire te iau in masina sa iti dai si tu cu parerea

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Iun 19, 2008 6:22 pm

QUOTE (thor)Maine seara daca vi la intalnire te iau in masina sa iti dai si tu cu parerea

Ok, o sa vin! :wink:
Iti spun ca la Colt troncane suspensia de zici ca e terminata, dar mi s-a explicat ca e o masina din clasa mica, neinsonorizata, ieftina si ... asta e.
Am vazut apoi ca asa se aud toate prin gropi, mai mari sau mai mici.
O parte din vina o au pneurile Continental care sunt de vara si zici ca sunt din plastic...bune de fuga dar amortizare 0.
Nu mai ma deranjeaza, important e ca in afara de zgomot nu se intampla nimic rau.

Dar nene, la o masina de 20.000 nu e voie.
In fine, chiar sunt curios sa vad ce si cum se aude...

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Joi Iun 19, 2008 7:51 pm

S-ar putea sa vin si eu.
Inca nu e sigur..

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Vin Iun 20, 2008 4:33 pm

Am vesti noi baieti...pff, nici nu va dati seama ce masini avem. Sa incep, caseta de directie are joc, lucru confirmat de mecanic si de inginer da treaba e ca asa trebuie sa faca, sa troncane ca un castron. O masina de 19.000E trebuie sa troncane ca o rabla pentru ca e perfect normal dupa spusele inteleptilor de la service. Masina adevarata lanceru asta nu gluma. Se confirma inca odata ca garantia la mitsubishi e doar un mit si ca serviceurile sunt pline de incompetenti.
Concluzie: facut reclamatie la service, facut scandal la service, facut reclamatie la bucuresti la importator.
Rezultat: zero pana acum, au spus ca ma suna....miram-as. Se pare ca trebuie sa ma duc cu un avocat pe acolo ca altfel nu rezolv nimik.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Vin Iun 20, 2008 7:00 pm

Sa fi tu oare mai ghinionist ?
Daca se mai plang inca zece insi de aceiasi problema inseamna ca sunt chiar praf masinile .
Pana atunci nu pot decat sa consider ca nu ai avut parte de ea sau proasta utilizare in perioada de rodaj .
As vrea sa fie asta problema pentru ca am dat avansul si nu mai pot da inapoi . Ramane de vazut , dar presimt ca o sa postez mult in aria asta , cu gandul ca Octavia 2 sau Ceed si-ar fi meritat mai mult banii.
S-a spus aici pe forum ca pretul corect al masinii este cel de 15500 euro . Ce e peste e deja teapa .
Se pare ca are dreptate . ..

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”