Placute de frana la lancer di-d

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mie Mai 12, 2010 9:26 am

radulucian cu discurile cum stai !? s-au tocit ?!

radulucian
EVO I

Mesaj de radulucian » Mie Mai 12, 2010 5:25 pm

Salut ,

Si mersi pentru raspunsuri. Pt ca tot mi ati raspuns profit de ocazie sa va mai intreb ceva . Am vazut ca m ati intrebat de discuri, Ele sunt bine . Pe 4/12/2010 Am fost la Mit Motors la Baneasa , la magazinul Mit care este langa cel al lui Kia . Acolo la 15 000 am facut revizia. Problema este ca nu sunt multumit . Poate mi se pare. Am inceput cu placutele. Cele fata au fost schimbate deoarece deja erau tocite , si a pus originale Mitsubishi , mi le a aratat. Si in foaia de comanda , cand am platit factura era specificat ca palcutele soate mai au 5.5 mm si ca trebuie schimbate in viitor. Numai ca desi mi ai pus palcute oroginale fata nu sunt multumir. Placutele cu care a venti masina erau .... fara cuvinte , super bune. In momentul in care franai , stai ca acolo incremenesti. Acuma cu cele noi , nimic , cand pun frana , masina se mai duce, desi placutele le am schimbat la 15 000 km acuma am 18120 km. Cred ca deja trebuia sa fi mers mai bine , dar nu. Si acuma trebuie sa schimb pe partea spate. Problema este ca nu stiu ce palcute sa iau si va multumesc pt sfaturil .Am vb cu cinvea de la tuning si ceic are se ocupa cu placute si au zis ca EBC nu sunt stalucite, Eu vroiam EBC RED SAU YELLOWSTUF si baietii mi au zis ca dau banii degeaba , Altii mi au zis sa iau TEXTAR . Eu am cumparat masina de la Expozitiei, dar prima verficiare de 15 000 am facut o la Mit in Baneasa ca a fost mai ieftin , manopera gratuita si cica imi da card de fidelitate , Dar nu mai trec pe acolo. Cei de la Expozitieiinsa mi au zica ca placutele originale Mit sunt facute de TEXTAR. Voi stiti ceva? Inca un lucru To cei de la Mit Baneasa au bagat un ulei de motor mai ieftin FORMULA Q 8 LIFE in timp ce la Expozitiei se pune MOBIL1 ESP FORMULA. Credeti ma ca se simte diferenta. Inainte aveam ulei de motor bun , placute bune, de cand am fost la Mit Baneasa , pot sa zic ca acuma sun satisfacut la jumate. Acuma indrumati ma spre ce marca de palcute . Un sfat din partea voastra este bine venit.
Mersi si nu ma injurati ca am scris atata de mult.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Mai 12, 2010 5:44 pm

EBC RED sau YELLOWSTUF sunt deja pentru racing. Pana nu se incalzesc nu au eficienta mare si o sa ti se para ca nu franeaza bine. Eu iti zic sa nu asculti ce iti zic cei care vand placute. Pentru ca EBC nu vinde oricine, am vazut si eu ca zic de ele ca nu sunt bune. Realitatea este alta. Eu am avut TEXTAR de la 20k pana la 40k km si pot sa zic ca daca le incingi suficient ard ca un carbune. Iese fum din ele un sfert de ora dupa ce opresti. Franarea era comparabila cu cele stock dar duse la extrem se dovedesc slabe.
De la 40k incoace am EBC Greenstuff si nu ai absolut nimic ce sa le reprosezi. Nu put cand se incing, nu scartaie, franarea este net superioara celor care au fost originale pe masina.
Eu nu am absolut nici un interes sa iti recomand EBC, dar toti cei de pe forum care si-au pus au fost multumiti. Cred ca pot si ei sa iti confirme.

Din cate stiu mai sunt unele de la Ferodo - o versiune sport care costa in jur de 800ron setul, dar nu stiu nimic despre ele.

radurin
EVO I

Mesaj de radurin » Mie Mai 12, 2010 7:28 pm

Cix are dreptate,nu te grabi sa schimbi placutele la primul scartait.Eu merg preponderent in oras si se aduna praf mult.

Am prieten care merge lunar la un service de cartier si curata placutele,fiecare cu nebunia lui,el nu suporta scartaitul.

Eu am 14000 km,scartaie si la mine,am dat roata jos si m-am uitat.....cand colo,placutele erau ok.Dupa o spalare (i-am rugat pe baieti sa insiste pe jante,discuri si sus pe contraaripa) am avut un drum in afara orasului de vreo 200 km....si sa vezi miracol,nu mai scartaia nimic cand franam.Apoi,a 2-a zi cand m-am intors in Bucuresti,vechea problema.

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Mie Mai 12, 2010 8:17 pm

Si la mine mai scartaie un pic placutele dar nu tot timpul. Chiar sunt curios daca va trebui sa le schimb si eu, am facut 10.000km cu masina.

Cat despre Mit Motors ... nu stiu cine te-a pus sa te duci acolo. N-au treaba baietii, evita-i cat poti.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Joi Mai 13, 2010 12:07 am

nu trebuia sa le schimbi.
eu la 15000 tot la mit motors aveam 6,5 mm grosime la placute si le-am schimbat la 30000 km, inca mai aveau "carne' dar incepusera sa "huruie'.
bine ai venit printre noi

lucil
EVO I

Mesaj de lucil » Sâm Mai 15, 2010 7:45 pm

eu am 8000km si placutele scartaie cateodata.putin probabil sa fie uzate.vreo 2 saptatani am pus jenti de 19 si n-au scos nici un sunet.apoi am revenit pe jenti de 16 si au reinceput.si eu zic ca trebuia sa mai astepti.toate cele bune

moro
EVO I

Mesaj de moro » Sâm Mai 15, 2010 10:47 pm

Acelasi sfat ca si cix ti-l dau si eu. EBC RED STUFF sunt pentru un stil de condus "foarte agresiv" , iar cele YELLOW STUFF sunt placute destinate masinilor de raliu sau cundusului pe circuit. A ceste 2 tipuri de placute functioneaza la temperaturi foarte mari si, la un stil de condus normal, vei avea surpriza sa observi ca nu tin franele, asta pentru ca placutele nu se incing suficient de tare pentru a lucra corespunzator. Pe discurile stock nu este recomandat sa pui aceste 2 tipuri de placute pentru ca o sa se toceasca discurile foarte repede. Iti recomand cu cea mai mare incredere placutele GREEN STUFF...eu sunt la al doilea set de placute green stuff si pot sa spun ca nu am ce sa le reprosez. Iar, daca vei fi nevoit sa schimbi si discurile, iti recomand tot EBC (torbo groove)...sunt putin mai scumpe decat Brembo, Ate sau Zimmerman, dar isi merita pe deplin banii.

Cine ti-a spus ca placutele EBC nu sunt bune, probabil ca nu stie ce vorbeste...mai ales ca placutele si discurile EBC se folosesc cu succes pe partea de tuning auto si nu prea am auzit pe nimeni sa le reproseze ceva.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Dum Mai 16, 2010 11:26 am

QUOTE (moro @ May 15 2010, 10:47 PM) Iar, daca vei fi nevoit sa schimbi si discurile, iti recomand tot EBC (torbo groove)...sunt putin mai scumpe decat Brembo, Ate sau Zimmerman, dar isi merita pe deplin banii.

Aceste discuri, turbo groove sunt perforate ?

moro
EVO I

Mesaj de moro » Dum Mai 16, 2010 1:53 pm

Nu sunt perforate, sunt doar striate. Gaurile nu strapung discul dintr-o parte in alta...lasa doar impresia ca sunt si perforate.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”