Un minus mare pentru noul Lancer X 2008
hai salut chisinau!
te-am ginit !
credeai ca scapi ?
dar interpolu' are acces!
stiu pentru ca, cu ajutorul lor am recuperat masina unui client care avea sistem de urmarire prin satelit pe ea, fusese furata in RO si peste o luna era in Chisinau cu numere, vopsea si acte noi si in regula 100%.
a trebuit sa trebuit sa trimitem a doua pereche de chei, altfel nu se putea ridica masina, actele ei fiind in regula!
te-am ginit !
credeai ca scapi ?
dar interpolu' are acces!
stiu pentru ca, cu ajutorul lor am recuperat masina unui client care avea sistem de urmarire prin satelit pe ea, fusese furata in RO si peste o luna era in Chisinau cu numere, vopsea si acte noi si in regula 100%.
a trebuit sa trebuit sa trimitem a doua pereche de chei, altfel nu se putea ridica masina, actele ei fiind in regula!
- Cristian Todea
- EVO I
- Corliceanu
- EVO I
nu am avut rabadare sa citesc tot...scuze daca ma repet.
acum pot vorbii si eu ca a venit masina si am o parere.
Cotiera este prea in spate....puteau sa o faca reglabila spre schimbator si era mult mai confortabila , asa e mai mult un spatiu de depozitare.
doar o parere.Dar ma gandesc ca la drum lung se poate sesiza acest lucru.
acum pot vorbii si eu ca a venit masina si am o parere.
Cotiera este prea in spate....puteau sa o faca reglabila spre schimbator si era mult mai confortabila , asa e mai mult un spatiu de depozitare.
doar o parere.Dar ma gandesc ca la drum lung se poate sesiza acest lucru.