Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
Am gasit eu o firma care vinde scuturi de fier pentru masini la preturi mai normale.
http://www.enginehouse.eu/scuturi_pentr ... iteze.html
http://www.enginehouse.eu/scuturi_pentr ... iteze.html
- Cristian Todea
- EVO I
bine v-am regasit. imi reconsider pozitia. imi iau logan frate. :shock: ce preturi are mitsu la piese, trebuie sa-ti vinzi sange la punga. la ce masina mai costa jantele si gumele de iarna 1000 de iepuroi? am intrebat si eu mai devreme daca a gasit cineva mai ieftin. pana la urma doar zambet a pus o poza cu niste gume. cu un buget de 15 milioane, se poate sau nu? a pus cineva de banii astia ceva? aia cu scutul vine de la m car? de sarbatori? din garajele samsarilor din bucurestii noi? eu nu am primit asa '' super oferta ''. pacat. imi luam un bax. :evil: :evil: :evil: RUSINEEEEEEE.
bai 2dor... de acolo sunt luate scuturile alea ma... ia uitati-va voi la modul in care-s facute pozele si comparati un pic, pare-mi-se ca e chiar aceeasi masina intr-una din poze.
PS: Ciudat e ca au aceeasi exprimare... in mail ca cei de pe site...
PS2: Daca am scut motor tre' sa ma duc sa mai imi puna unu? Sau cumva mi-l dau jos pe ala din fabrica, mi-l pun pe asta din oferta si-l pastreaza pe ala vechi?
PS: Ciudat e ca au aceeasi exprimare... in mail ca cei de pe site...
PS2: Daca am scut motor tre' sa ma duc sa mai imi puna unu? Sau cumva mi-l dau jos pe ala din fabrica, mi-l pun pe asta din oferta si-l pastreaza pe ala vechi?
QUOTE (Cristian Todea)bine v-am regasit. imi reconsider pozitia. imi iau logan frate. :shock: ce preturi are mitsu la piese, trebuie sa-ti vinzi sange la punga. la ce masina mai costa jantele si gumele de iarna 1000 de iepuroi? am intrebat si eu mai devreme daca a gasit cineva mai ieftin. pana la urma doar zambet a pus o poza cu niste gume. cu un buget de 15 milioane, se poate sau nu? a pus cineva de banii astia ceva?
Orice ai lua pe 16" iesi sub 1000 euro.
Eu am luat 4 jante aliaj de 16 cu 1060 RON si 4 cauciucuri 205/60/R16 Goodyear UG GW3 cu 1620 RON. Montare gratuita. Asta inseamna un total de 2680 RON adica vreo 700 euro.
Orice ai lua pe 16" iesi sub 1000 euro.
Eu am luat 4 jante aliaj de 16 cu 1060 RON si 4 cauciucuri 205/60/R16 Goodyear UG GW3 cu 1620 RON. Montare gratuita. Asta inseamna un total de 2680 RON adica vreo 700 euro.
sunt destule marci care au preturi mari la piese: lexus, mercedes...
mitsubishi de ce nu ar avea? de ce sa nu mananca si gura la M Car ceva manca-ti-as?
uita-te la diferenta de pret dintre un cauciuc de 16 si unul de 18:
la acelasi model de cauciuc, aceeasi marca pe 16 costa 350 RON, iar pe 18 costa 850 RON.
oare intra de 3 ori mai mult cauciuc in cel de 18? NU
oare difera tehnologia de fabricatie? NU
se munceste de 3 ori mai mult la unul de 18? NU
este doar taxa pe scmecherie, daca ai jante de 18 inseamna ca ai masina smechera... platesti taxa de lux.
mitsubishi de ce nu ar avea? de ce sa nu mananca si gura la M Car ceva manca-ti-as?
uita-te la diferenta de pret dintre un cauciuc de 16 si unul de 18:
la acelasi model de cauciuc, aceeasi marca pe 16 costa 350 RON, iar pe 18 costa 850 RON.
oare intra de 3 ori mai mult cauciuc in cel de 18? NU
oare difera tehnologia de fabricatie? NU
se munceste de 3 ori mai mult la unul de 18? NU
este doar taxa pe scmecherie, daca ai jante de 18 inseamna ca ai masina smechera... platesti taxa de lux.
Mi-am luat azi de la mcar set 4 roti de iarna = 499 euro fara tva.
- jante tabla de 15"
- anvelope de iarna Pirelli Snow Sport W210 195/50R15 82H
- piulite jante tabla
iar cado' bluza mitsubishi ralliart si o racleta.
Nu stiu cat e de buna oferta, dar mie imi convine.
PS. Le achit cand ridic masina din service saptamana viitoare.
Cred ca se aplica si reducerea de 10% valabila pentru participantii MRC, ca vad ca pentru lucrarile de service, piese, accesorii, manopera e valabila.
- jante tabla de 15"
- anvelope de iarna Pirelli Snow Sport W210 195/50R15 82H
- piulite jante tabla
iar cado' bluza mitsubishi ralliart si o racleta.
Nu stiu cat e de buna oferta, dar mie imi convine.
PS. Le achit cand ridic masina din service saptamana viitoare.
Cred ca se aplica si reducerea de 10% valabila pentru participantii MRC, ca vad ca pentru lucrarile de service, piese, accesorii, manopera e valabila.