Eu la un megane am scartait frana aproape un an. Nu mai stiam ce sa mai fac decat sa inlocuiesc acblul...si pe cuvant: la un moment dat i-a trecut si n-a mai facut inca vreo 3 ani pana am vandut masina.
Revin: nu stiu daca e pompa de frana inghetata ptc ea nu se dezgheata imediat si din ce inteleg efectul nedorit dispare repede, intr-atat de repede cat numai discul si placuta s-ar incalzi si usca...
Pedala Frana Usor Intepenita La Frig
Nu poti fi sigur ca nu are cablul nimic. Tocmai de asta "intuiam" ce problema ar putea fi, nu eram siguri, de asta si-a facut omul progemare la service. Poate fi pedala la fel de bine cu poate sa nu fie...
La Tzake eu cred ca este vorba de o pelicula de gheata intre disc si placuta ceea ce este destul de probabil in acest anotimp. La Dragosh.em sunt si eu curios.
La Tzake eu cred ca este vorba de o pelicula de gheata intre disc si placuta ceea ce este destul de probabil in acest anotimp. La Dragosh.em sunt si eu curios.