Ulei motor
Va salut domnilor! Poate cineva spune, in cazul unui Lancer 1.8 DID, ce filtru de ulei are si ce ulei (originale - cu ce vine din fabrica)?!?! Sunt sigur ca o sa trebuiasca sa le schimb si eu si nu stiu ce sa cumpar.
In alta ordine de idei, ma mai intereseaza si care este cel mai bun ulei produs de Mobile, pentru motoarele pe motorina, in conditiile climatice din Romania si un filtru de ulei bun (chiar mai bun decat cel cu care vine echipata masina).
Multam frumos pentru timpul acordat.
In alta ordine de idei, ma mai intereseaza si care este cel mai bun ulei produs de Mobile, pentru motoarele pe motorina, in conditiile climatice din Romania si un filtru de ulei bun (chiar mai bun decat cel cu care vine echipata masina).
Multam frumos pentru timpul acordat.
Nu ma pricep prea tare la uleiuri, dar vreau sa va intreb de ce la reviziile de pana acum (cele 3, din care ultima chiar azi), mi-au pus ulei 5w-40?
Nu ar fi trebuit sa fie 5w-30? Care este diferenta intre ele? Am motor de 1.8 benzina, cutie automata CVT.
Si in alta ordine de idei, revizia de 50.000km (atat am) sau a 3a la rand m-a costat 446.54 lei, din care:
- filtru ulei - 27.90 lei
- ulei 5w-30 - 24.28 lei/l
- filtru polen GS41 & GS45 - 107.91 (cu discount 9 %)
- manopera - 96.00 lei
- diverse
Nu ar fi trebuit sa fie 5w-30? Care este diferenta intre ele? Am motor de 1.8 benzina, cutie automata CVT.
Si in alta ordine de idei, revizia de 50.000km (atat am) sau a 3a la rand m-a costat 446.54 lei, din care:
- filtru ulei - 27.90 lei
- ulei 5w-30 - 24.28 lei/l
- filtru polen GS41 & GS45 - 107.91 (cu discount 9 %)
- manopera - 96.00 lei
- diverse