Probleme Cu Frana De Mana
Frana de mana se rezolva prin strangerea cablului. E nevoie de o cheie de 10 si de 10 min din timpul vostru. In locul indicat de sageata in poza este un plastic flexibil care se ridica. Dupa ridicarea lui se vede un surub care este prins de capatul cablului de la frana de mana. Si eu am stat 6 luni cu cablul desfacut si ma ofticam ca nu tine frana de mana. Eu tot la service l-am strans, dar dupa ce am vazut ce simplu era mi-a parut rau ca am stat atata timp.
Dupa strangerea lui frana de mana tine foarte bine.
Dupa strangerea lui frana de mana tine foarte bine.
Cea mai buna metoda la care nu risti sa il strangi prea tare este sa ridici masina pe o parte si sa strangi cablul cu frana de mana lasata pana incepe sa aiba efect asupra rotii - cand invarti de ea o simti cum freaca. Apoi mai desfaci piulita inca doua ture si te mai asiguri o data ca roata se invarte fara nici o problema.
Inca o metoda era sa strangi si sa numeri de cate ori face tac-tac pana ajunge la capat, insa nu stiu de cate ori trebuie sa tacane la lancer. Nu cred ca e o regula generala la toate masinile. Poate ne ajuta cei care lucreaza pe la service
Inca o metoda era sa strangi si sa numeri de cate ori face tac-tac pana ajunge la capat, insa nu stiu de cate ori trebuie sa tacane la lancer. Nu cred ca e o regula generala la toate masinile. Poate ne ajuta cei care lucreaza pe la service